Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

Boze dragi, dok su svi najjaci likovi bili aktivni na forumu ja sam bio nevidjeni retos i smarac sa nekim spam postovima a sad kada uglavnom samo citam forum njih nema :(

Inace Lag megacar, samim tim sto mi je komsija osecam da sam i ja malo car zbog toga

edit: inb4 i dalje sam retard

ma ok si, koji ti je kurac

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

ujela me lutalica dok sam šetao svog psa, preizdrkao sam se. Kako ću slatko sad da opelješim opštinu...

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

ujela me lutalica dok sam šetao svog psa, preizdrkao sam se. Kako ću slatko sad da opelješim opštinu...

oces, kad kurs ode na 200...

Edited by f4ts0

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

možda i uzme kintu chabke.

ortaka je pre 2 godine na karaburmi ujeo ker i oborio ga sa motora, ovaj otišao da ga ušiju i zapalio gajbi, znači nije ništa prijavio opštini. sutradan mu došli šinteri na gajbu i zamolili ga da krene sa njima da im pokaže ulicu u kojoj ga je ujela lutalica i uskoro je uzeo odštetu uredno. SAMO U SRBIJI!

Novi forum smrdi

3do1AEy.pngyxHzIOp.png

Bio do bolnice, napisali mi izveštaj, dali mi dve vakcine, otišo do opštine sa izveštajem, popunio sam jednu izjavu, dao im broj računa, i uplatiće mi novac za dva-tri dana, 15 000 van suda, nije mnogo ali me boli uvo :D

Edited by Савовски

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...