Astora Posted July 22, 2012 Report Share Posted July 22, 2012 Nocna smena veceras ..ali dezurstvo u zgradi ..nema intervencija...Alkoholizam u najavi ...ko je zainteresovan a iz Novog Sada je neka baci PM pa da zakuvamo neku zestinu ili Pivo ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 22, 2012 Report Share Posted July 22, 2012 Boze dragi, dok su svi najjaci likovi bili aktivni na forumu ja sam bio nevidjeni retos i smarac sa nekim spam postovima a sad kada uglavnom samo citam forum njih nema :( Inace Lag megacar, samim tim sto mi je komsija osecam da sam i ja malo car zbog toga edit: inb4 i dalje sam retard ma ok si, koji ti je kurac 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 22, 2012 Report Share Posted July 22, 2012 Nekada su svi pisali latinicom :( Gruja je pisao isto ko sad Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted July 22, 2012 Report Share Posted July 22, 2012 Sta bi sa tim pljeskama posle lol Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted July 22, 2012 Report Share Posted July 22, 2012 Zvanicno tezak dan pocinje u 5;15 kad shvatim da moram ustanem sutra Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted July 22, 2012 Report Share Posted July 22, 2012 sabio fudbal AE Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Comandante Posted July 22, 2012 Report Share Posted July 22, 2012 Nemoj da pričaš! I began revolution with 82 men. If I had to do it again, I do it with 10 or 15 and absolute faith. It does not matter how small you are if you have faith and plan of action. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 22, 2012 Report Share Posted July 22, 2012 Već je rekao, too late! Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted July 22, 2012 Report Share Posted July 22, 2012 all the latency filling me up with rage :@ Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 22, 2012 Report Share Posted July 22, 2012 A ti blago meni nemoj da igraš te real-time onlajn igre. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted July 22, 2012 Report Share Posted July 22, 2012 iskopo sam mega slinu iz nosa ae Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted July 22, 2012 Report Share Posted July 22, 2012 što ušmrkavaš grobare? o/ \o Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted July 22, 2012 Report Share Posted July 22, 2012 ma JEBI GROBARE BRE JEBI SLINE ODVRATNE JE BI JEBI! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted July 22, 2012 Report Share Posted July 22, 2012 što ušmrkavaš grobare? o/ \o jebeno "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted July 22, 2012 Report Share Posted July 22, 2012 ujela me lutalica dok sam šetao svog psa, preizdrkao sam se. Kako ću slatko sad da opelješim opštinu... У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted July 22, 2012 Report Share Posted July 22, 2012 sad, as in ko zna kad? "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted July 23, 2012 Report Share Posted July 23, 2012 Sad znam sta je ovo i gde se nalazim Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 23, 2012 Report Share Posted July 23, 2012 (edited) ujela me lutalica dok sam šetao svog psa, preizdrkao sam se. Kako ću slatko sad da opelješim opštinu... oces, kad kurs ode na 200... Edited July 23, 2012 by f4ts0 You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted July 23, 2012 Report Share Posted July 23, 2012 Znaci cabke strpi se do oktobra ove godine Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted July 23, 2012 Report Share Posted July 23, 2012 Sad ne mora da prodaje imetak...namazao se slaninom i skakao po kerovima dok ga nisu izujedali QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 23, 2012 Report Share Posted July 23, 2012 samo i ovde da dodam : FU VOODY! You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted July 23, 2012 Report Share Posted July 23, 2012 možda i uzme kintu chabke. ortaka je pre 2 godine na karaburmi ujeo ker i oborio ga sa motora, ovaj otišao da ga ušiju i zapalio gajbi, znači nije ništa prijavio opštini. sutradan mu došli šinteri na gajbu i zamolili ga da krene sa njima da im pokaže ulicu u kojoj ga je ujela lutalica i uskoro je uzeo odštetu uredno. SAMO U SRBIJI! Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted July 23, 2012 Report Share Posted July 23, 2012 (edited) Bio do bolnice, napisali mi izveštaj, dali mi dve vakcine, otišo do opštine sa izveštajem, popunio sam jednu izjavu, dao im broj računa, i uplatiće mi novac za dva-tri dana, 15 000 van suda, nije mnogo ali me boli uvo :D Edited July 23, 2012 by Савовски У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 23, 2012 Report Share Posted July 23, 2012 Boli te kurac, kad bi ovako zaradio 15 hiljada :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted July 23, 2012 Report Share Posted July 23, 2012 daleko je zima i ciscenje snega :c Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts