mthd Posted February 11, 2013 Report Share Posted February 11, 2013 Pa kako ga nije sramota? 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted February 12, 2013 Report Share Posted February 12, 2013 nije on trazio tajmaut,vec je to bio sudijski,odnosno televizijski,pokazao je Belosevic Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted February 12, 2013 Report Share Posted February 12, 2013 Grujane, kao da su bitne takve sitnice :D ja iskreno ne vidim što bi se bilo ko ljutio, bez zezanja. je l' propao kk czv? jeste. je l' fmp napravio "fuziju" to jest uzeo zvezdino ime? jeste. meni je dovoljno da taj novi klub ima iste boje, isti grb i što je najbitnije da se ista ekipa skupila oko tog kluba (ovde mislim na drugare koji navijaju za zvezdu). meni je veći problem to što je ta fuzija kriminalna, odnosno politika je dosta umešana u celu stvar, ali to je druga priča. to ti je isto kao kad bih ti ja sad rekao da je partizan uvek bio mali klub u srbiji i da su za njega navijala vojna lica po naređenju a ti se naljutiš zbog toga :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirun Posted February 12, 2013 Report Share Posted February 12, 2013 Jbt umesto da ste srecni zbog nas, vama je krivo... Meni bi bilo zao da Partizan propadne, ne bi imali kome da prskamo u ochi... 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted February 12, 2013 Report Share Posted February 12, 2013 šta nije istina od ovoga što sam napisao? Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted February 12, 2013 Report Share Posted February 12, 2013 Jbt umesto da ste srecni zbog nas, vama je krivo... Meni bi bilo zao da Partizan propadne, ne bi imali kome da prskamo u ochi... ја сам срећан због вас, искрено. Партизан је показао известан умор, којем су склони дугогодишњи владари. а имам колегу на послу, великог Звездаша, гледам га како се месецима ложи на кошарку, баш сте се надали, имали жељу. победа је оног који јаче одлучи да је зграби. зато свака част. добро је ово и за мој Партизан. пре свега за мог омиљеног Дулета, да дође мало себи. не може ни све на фору баш. ове сезоне је баш пукао, види се. 2 Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 17, 2013 Author Report Share Posted February 17, 2013 Mnogo lose, razbili nas grobari 1 Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
optimus Posted February 17, 2013 Report Share Posted February 17, 2013 Solidna utakmica za sada (kraj 3ce cetvrtine). Partizan sa Vestermanom i bez njega dve razlicite ekipe. Quote There's some disco fans in here tonight! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted February 17, 2013 Report Share Posted February 17, 2013 JEBI! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted February 17, 2013 Report Share Posted February 17, 2013 DO MI NA CI JA , AJMO BRE... JE BI JEBI JE BI J E B I ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted February 17, 2013 Report Share Posted February 17, 2013 kako je matora zvezda bez prekida i pauze od jedan dan jebala partizan +23?!? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marks Posted February 17, 2013 Report Share Posted February 17, 2013 bravo zvezdo ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted February 17, 2013 Report Share Posted February 17, 2013 Odlicna tekma! Dule njusvi je u poluvremenu iznabadao nekoga izgleda :( Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted February 17, 2013 Report Share Posted February 17, 2013 Cestitke komsije, odlicna utakmica bila Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted February 17, 2013 Report Share Posted February 17, 2013 ali mi smo samo mali mutant klub iz predgradja? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted February 17, 2013 Report Share Posted February 17, 2013 da Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
agrsv Posted February 17, 2013 Report Share Posted February 17, 2013 Koja carska tekma! Bertans se iskenjao za narednih 6 tekmi. Edin car takodje! 3/3 JE BI! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted February 17, 2013 Report Share Posted February 17, 2013 nikad bolja atmosfera i tekma, bas sam uzivao!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
optimus Posted February 17, 2013 Report Share Posted February 17, 2013 Inace i cedevita je izgubila od mzt-a tako da su zaostali u trci za 4to mesto Quote There's some disco fans in here tonight! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted February 17, 2013 Report Share Posted February 17, 2013 evo sada sam gledao, igokea ima gostovanje u bgu partizanu i poslednje kolo gostovanje ciboni u zg a mi docekujemo buducnost u pretposlednjem i poslednje kolo idemo u kg... jedino ako neko ne kiksne na tim 'manjim' tekmama bice cupavo do kraja imaju dve pobede vise za sada, posto u slucaju istog broja bodova oni su prvi posto su bolji u medjusobnom duelu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
optimus Posted February 17, 2013 Report Share Posted February 17, 2013 Igra sledece kolo igokea sa Mztom u Skopju, tako da vrlo lako moze i tu da izgubi. Quote There's some disco fans in here tonight! Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted February 17, 2013 Report Share Posted February 17, 2013 sutra gube od zadra i travisa! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted February 17, 2013 Report Share Posted February 17, 2013 pa tesko, ipak su to makedonci :) ali vidim da su drknuli cedevitu na strani Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
agrsv Posted February 18, 2013 Report Share Posted February 18, 2013 sutra gube od zadra i travisa! Zar nije imao romeo pre neki dan saobracajku? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 18, 2013 Author Report Share Posted February 18, 2013 odlična utakmica, dobro suđenje, imali smo i sreće da oni omaše sva ona vezana bacanja Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts