alfa Posted January 10, 2013 Report Share Posted January 10, 2013 рофл за песму :) Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 10, 2013 Report Share Posted January 10, 2013 ahaha, sabija:)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted January 13, 2013 Report Share Posted January 13, 2013 izdominirali cedevitu u pioniru o/ pun pionir, a opet kao u pozoristu... jedino poslednjih 5 min je bilo ok... vuk objasnio, bas je lepo igrao i pogadjao kada je trebao produzeci u vaterpolu... a moglo je u regularnom delu da se lepo zavrsi, bedak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted January 13, 2013 Report Share Posted January 13, 2013 (edited) vuk je i protiv ulma sabijao,u finoj je formi od kako je sredio sve oko onog maleroznog kolena edit inace gz za vaterpolo o/ Edited January 13, 2013 by trn Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted January 13, 2013 Report Share Posted January 13, 2013 Cedevitu smo bas razbili, bravo! A za vaterpolo sam se bas iznervirao. Prvo ovaj Aca, koji je neverovatno favorizovao Partizan, nisam znao da je grobarcina. Onda utakmica, gde lepo igramo, vodimo celu tekmu, a onda Sefik primi neke golove kroz ruke i za malo da izgubimo. Mislim da je na kraju ipak zasluzena pobeda i eto konacno Zvezdi trofej u vaterpolu. BRAVO ZVEZDO!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 13, 2013 Author Report Share Posted January 13, 2013 za vaterpolo me zabole kurac, al smo basket sabili Radivojević, Lazić i Savović pokidali Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted January 15, 2013 Report Share Posted January 15, 2013 :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted January 15, 2013 Report Share Posted January 15, 2013 CAREVI !! SUTRA KARAMO TURKE !! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirun Posted January 16, 2013 Report Share Posted January 16, 2013 Koliko sam se smorio sto nisam nasao kartu. Bice bruka veceras !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marks Posted January 16, 2013 Report Share Posted January 16, 2013 http://www.mondo.rs/...ao_hranom.html# :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted January 16, 2013 Report Share Posted January 16, 2013 http://sportal.rs/news.php?news=91261 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 16, 2013 Report Share Posted January 16, 2013 mislim da je poslednja vest da ipak igraju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted January 16, 2013 Report Share Posted January 16, 2013 Oпса :) http://www.mondo.rs/s274297/Sport/Kosarka/Ulm_za_ludilo_u_Zvezdinoj_grupi.html Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 16, 2013 Author Report Share Posted January 16, 2013 Unics i Galata, doviđenja Evrokup I'll just leave this here Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 16, 2013 Report Share Posted January 16, 2013 tek je druga tekma, lagano!!! :))))) ubi nas onaj crnja, imao je 9/9 za 2p :c Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 16, 2013 Author Report Share Posted January 16, 2013 Aha, nece nas Turci i Rusi tamo zgaziti, ma jok. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted January 16, 2013 Report Share Posted January 16, 2013 Па добро Улм је добио Уникс у гостима све је могуће...Звезда је ову утакмиц изгубила јер је мислила да може индивидуално да им парира :) Што је била велика грешка :))) Није ово јадранска лига па да Савовић без муке може да хвата 20 лопти по мечу :) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 16, 2013 Author Report Share Posted January 16, 2013 Ma Ulm je bre ljudi usralo, Ulm vise nijednu nece dobiti do kraja Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
marks Posted January 16, 2013 Report Share Posted January 16, 2013 Sa ovakvom igrom i nema shta da trazhimo u ovoj (prejakoj) grupi Sjajna igra Galate, mnogo su lepo reshavali pokushaj neke nashe zone, zilijardu otvorenih shuteva, Gordon sabio sa prodorima, dominacija turaka u skoku i odbrani inache, mnogo preloshih reshenja u napadu.. Dobijamo Ulm gajbi, u gostima nemamo shta da trazhimo, nazhalost Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted January 16, 2013 Report Share Posted January 16, 2013 Sta je bilo na kraju? Jel Macvan vratio vugla? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 16, 2013 Report Share Posted January 16, 2013 nije tebre, jos je drpio zorou masku :c 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted January 16, 2013 Report Share Posted January 16, 2013 čestitam na atmosferi. gledao sam košarkašku tekmu posle ne pamtim koliko. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted January 16, 2013 Report Share Posted January 16, 2013 Ne volim inace ovakve stvari da pisem , ali ova tekma vam je bila za nauk da se malo spustite na zemlju :) 2 Quote I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted January 16, 2013 Report Share Posted January 16, 2013 Sve je bilo odlicno dok nismo krenuli malo ranije kuci.. A kad smo izasli, sevalo je na sve strane.. Dobio sam pendrekom po ledjima ni kriv ni duzan ma ne znam ni sam koliko puta i zgadilo mi se vece zbog toga !!.. Atmosfera je bila fenomenalna, navijanje isto tako.. Ne mozemo svaku dobiti. Cestitke Galati na pobedi, bili su prejaki ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted January 16, 2013 Report Share Posted January 16, 2013 (edited) Sutra kada budes video nekog pandura, iznabadaj ga aparatom za gasenje matori :D Totalno ste bili inferiorni u 2. poluvremenu. Ima Galata dobru tranziciju lopte u napadu, i nekoliko crnja koje mogu da probiju na ulaz. Dosta kvalitetna ekipa Edited January 16, 2013 by leisure Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts