Highl1 Posted July 22, 2012 Author Report Share Posted July 22, 2012 realno, hvala kurcu da smo ga prodali, očajan je http://www.insideworldsoccer.com/2012/07/mauricio-molina-scorpion-goal-busan.html Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted July 22, 2012 Report Share Posted July 22, 2012 nismo mi imali para za njega, realno :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted July 23, 2012 Report Share Posted July 23, 2012 (edited) ahahahahahha ne seri da ste sa ovim carevima mogli da igrate :D realno, hvala kurcu da smo ga prodali, očajan je http://www.insideworldsoccer.com/2012/07/mauricio-molina-scorpion-goal-busan.html nismo mi imali para za njega, realno :D Edited July 23, 2012 by leisure Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted July 23, 2012 Report Share Posted July 23, 2012 nikad ga necu prezaliti Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 23, 2012 Author Report Share Posted July 23, 2012 nismo mi imali para za njega, realno :D stanko, dečko je otišao u toku sezone, i to za 800k... Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 23, 2012 Report Share Posted July 23, 2012 maco,prilika Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Comandante Posted July 23, 2012 Report Share Posted July 23, 2012 Taj je gruvao koks svakog vikenda po klubovima, proverena informacija. Quote I began revolution with 82 men. If I had to do it again, I do it with 10 or 15 and absolute faith. It does not matter how small you are if you have faith and plan of action. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted July 23, 2012 Report Share Posted July 23, 2012 Volim kad provere! Quote "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Comandante Posted July 23, 2012 Report Share Posted July 23, 2012 Ja volim kad overe! Quote I began revolution with 82 men. If I had to do it again, I do it with 10 or 15 and absolute faith. It does not matter how small you are if you have faith and plan of action. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted July 24, 2012 Report Share Posted July 24, 2012 polomi ga dole Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 24, 2012 Author Report Share Posted July 24, 2012 Taj je gruvao koks svakog vikenda po klubovima, proverena informacija. za razliku od domaćih strejtera koji treniraju po ceo dan? Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted July 25, 2012 Report Share Posted July 25, 2012 jao gurke na klupi crvene zveze :D bice zanimljiva sezona hahha http://sport.blic.rs/Kosarka/Domaca-kosarka-i-ABA/218018/Rastali-se-Zvezda-i-Pesic-Lazic-novi-trener-Gurovic-asistent Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted July 25, 2012 Report Share Posted July 25, 2012 osvajamo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted July 25, 2012 Report Share Posted July 25, 2012 osvajate! Quote :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 26, 2012 Report Share Posted July 26, 2012 koji smo sabani Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted July 26, 2012 Report Share Posted July 26, 2012 Vratite nam Tutorica! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted July 26, 2012 Report Share Posted July 26, 2012 (edited) Ovo je tuga, ali tuga. Edited July 26, 2012 by lawl_ Quote :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
optimus Posted July 26, 2012 Report Share Posted July 26, 2012 Tesko je! Quote There's some disco fans in here tonight! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 26, 2012 Report Share Posted July 26, 2012 OSVAJAMO! :c Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Comandante Posted July 26, 2012 Report Share Posted July 26, 2012 Pada petarda sledeće nedelje. Quote I began revolution with 82 men. If I had to do it again, I do it with 10 or 15 and absolute faith. It does not matter how small you are if you have faith and plan of action. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted July 27, 2012 Report Share Posted July 27, 2012 ovaj bajković jebote, pa ja odavno nisam video lošijeg golmana. glavom sa 15, procenio dečko. 3 gol, krene pa stane ma daj nije baš tako,dobro je vala nabo,krivica veznog reda što ga nisu ispratili lik se zaleće sa njihove polovine,a treći gol jebi ga vec to oklevanje nisam video ne mogu da sudim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 27, 2012 Report Share Posted July 27, 2012 bio na tekmi sa mendzijem i odavno nisam video bedniju zvezdu,a mislim da smo prilicno bedni poslednjih godina :) uopsteno,sve je fejlovalo,pocevsi od ocajnog navijanja,bukvalno niko nije pevao,a da ne pricam da se prvih 15 minuta pevala neka nova pesma koja ne moze da razmrda apsolutno nikoga... mrzi me sad da tu nesto razglabam,ali bas sve fejluje,i ne znam sta da kazem kad jebeno ova sezona treba kao da bude kulminacija robijevog rada i svih igraca koje je sakupio,a mi smo teska bulja,a u odbrani vanserijska bulja,ono je bas kritican stadijum fejlovanja u odbrani... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted July 27, 2012 Report Share Posted July 27, 2012 gledao sam sa ortakom Grobarem, i jako smo se smejali kada ste primili 3. gol, samo da vam kazem :D ali koje je ovo dno jbt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted July 27, 2012 Report Share Posted July 27, 2012 ne znam... jos uvek sam pod utiskom... mozda nesto sutra pametnije kazem, ako uopste nesto pametno ima da se kaze o ovoj 'zvezdi'.. pa ovo je tuga, blago receno.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted July 27, 2012 Report Share Posted July 27, 2012 nearealno je losa zvezda bila. lazovic je dobar. mijailovic je isto okej bio ono malo sto je igrao. Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts