Jump to content

SD Crvena Zvezda 2012/2013

Highl1

Recommended Posts

dobro ljudi, svi smo predviđali da će nas nabušiti, čemu sad odjednom toliko razočarenje?

realno su bolje igrali, realno smo dali neregularan gol, jeste da smo pored svega toga mogli da prođemo ali jebi ga, noge su, pritom su se usrali i to bi otrpilike bilo to.

Edited by Doca.

Novi forum smrdi

3do1AEy.pngyxHzIOp.png

Nesrećno zaista.

Zvezda je dominirala celu utakmicu i postigla dva regularna gola, uprkos neistom broju igrača na terenu.

Baš baksuz.

Takvi smo ti mi...dominiramo celu utakmicu i onda na kraju padnemo...

http://en.wikipedia.org/wiki/Sarcasm

Edited by Elvis J. Kurtovic

Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada...

ne pamtim kada sam se poslednji put ovako osecao.... i nervira me sto me to toliko dotice, mora nesto da se menja, jebi ga...

dobro ljudi, svi smo predviđali da će nas nabušiti, čemu sad odjednom toliko razočarenje?

realno su bolje igrali, realno smo dali neregularan gol, jeste da smo pored svega toga mogli da prođemo ali jebi ga, noge su, pritom su se usrali i to bi otrpilike bilo to.

sve je to tacno, ali po prikazanoj igri i svemu (iako smo dali gol posle igranja rukom) ne mozes ostati ravnodusan posle ovakvog poraza (penal u sudijskoj nadoknadi i to kakav penal, posle kakve greske)

mnogo sam bre sjeban...

gledao sa drugarima tekmu i odma sam izleteo napolje cim je svirao kraj da se iskuliram... setao sam sat jebenih vremena...

nisam neki strastven zvezdin navijac i ne pratim fudbal toliko, ali ne pamtim kad sam se ovako iznervirao...tuga jbte, nisu mogli 2 minuta da se priberu i odbrane sa igracem vise nego naprave onakvu gresku i onakav penal posle svega...jebeni bajkovic koji istrcava u mrtvi ugao sesnaesterca, gde je mozak bre...btw lexe, sto je drugi zvezdin gol neregularan?

srpskivojnik-3.jpg

Bajko direktan krivac po meni, šta je bre on hteo koji kurac... A indirektni Janković jer je dozvolio da Maksimović ostane sam samcijat u duelu sa igračem koji je jači, brži i daleko iskusniji u tako napetom trenutku i najvažnijoj utakmici njegovog života. Moraću da pogledam opet jer se ne sećam kako je došlo tačno do te situacije, ali Mikić je morao da bude uz njega na drugom štoperskom mestu. Što se Maksimovića tiče lako je sad reći da je mogao bolje da odreaguje, ali imajući u vidu njegove godine i nedostatak iskustva ne mogu da mu uzmem to za zlo, realno su ga prodali ko moldavku.

Kasalica ne ume da (po)trči uopšte dečko, a Mirića treba prekomandovati u atletski klub da dugoprugaši jer očigledno ume da trči samo bez lopte, kad je dobije počne da se sapliće o sopstvene noge. Opet imam utisak da je Asamoa igrao ceo meč da bi imali bar još jednu ili dve stopostotne šanse.

Mnogo sam razočaran zbog načina na koji smo izgubili, ali realno sa trenutnim kadrom u ovom trenutku ni ne možemo bolje. Ova dva gola što smo dali su bila čista sreća, čak i taj igrač više, al džaba kad smo sva tri gola tolko glupo primili da je to za plakati.

Pozitivna strana cele priče jeste što Lukić nema više pokriće da ostane predsednik, a valjda će Partizan da proćerda koji bod zbog učešća u Evropi, pa da se najzad domognemo titule. Kad čovek realno pogleda, lakše je ko prvak kvalifikovati se u LŠ nego kao ući u LE kad nisi nosilac. #optimism

Edited by rev

lepo fudbalsko veče. Kod drugara stavili dva LCD-a jedan uz drugi, pa gledali istovremeno, jer je društvo sa 3 grobara i četvoro nas koji smo za zvezdu. Mi dali gol za 2-2, oni u isto vreme za pobedu, skakali i radovali se zajedno, priceless, posle se i svi smorili kod penala

Za igru, doživeli smo posle par godina i Strazbura da Zvezda napravi par šansi u gostima, i to protiv ozbiljnog protivnika. Koliko su oni delovali kao da ih boli kurac pre nedelju dana, to večeras nikako nije bio slučaj jer su se i na kraju radovali kao da su izbacili Barsu, a ne nesrećnu Zvezdu. Lazović odličan, Mikić me je pozitivno iznenadio u ofanzivi, Čava solidan pozadi. Mislim da je Janković ranije trebalo da ubaci Asamou, tj ranije da zameni Vešovića, al šta je tu je. Falio je Milivojević puno, po mom mišljenju uvek bi mi on igrao pre Milunovića

Realno nam je prvi gol bio neregularan zbog čiste ruke, mogao je za njih još jednom da svira penal ranije, ali mislim i da je njima dozvoljavao više da nas biju, naročito u prvih 15-20 min drugog poluvremena. Nismo loše odigrali, ali naravno više od pola ovog tima će biti prodano u sledećih godinu dana, ako ne i manje.

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

Bajko direktan krivac po meni, šta je bre on hteo koji kurac... A indirektni Janković jer je dozvolio da Maksimović ostane sam samcijat u duelu sa igračem koji je jači, brži i daleko iskusniji u tako napetom trenutku i najvažnijoj utakmici njegovog života. Moraću da pogledam opet jer se ne sećam kako je došlo tačno do te situacije, ali Mikić je morao da bude uz njega na drugom štoperskom mestu. Što se Maksimovića tiče lako je sad reći da je mogao bolje da odreaguje, ali imajući u vidu njegove godine i nedostatak iskustva ne mogu da mu uzmem to za zlo, realno su ga prodali ko moldavku.

dude srsly

jankovic indirektan krivac sto je ZAMISLI,ostavio stopera da izbije loptu,kada oko njega nije bilo igraca 10 metara?Stopera koji je reprezentativac Srbije,ima 21 godinu?

alo bre,pa nismo u petlicima,ja u toj situaciji ne mogu da skontam ko je veci debil,Maksimovic,koji CISTU loptu nije uspeo da izbije,ili Bajko koji pravi penal u mrtvom uglu...pa to je bre za zatvor,takvi debili ne postoje ni u nizim ligama

a da ne pricam da je maksimovic kriv i kod drugog gola,a i kod prvog gola je bio lose postavljen(ali dobro,tu je kriv jovanovic sto ga lik okrenuo na stranu na koju nije smeo da ga okrene)

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

[00:43] <aleksandar> bajković je ispao degen zato što je izašao na tu loptu umesto da ostane na golu

[00:43] <aleksandar> a maksimović je ispao degen zato što je tako panično reagovao

[00:44] <aleksandar> i nije je izbacio u korner/aut

"When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful".

"Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power".

Superbia in Proelio

i moram javno izvinjenje da uputim mom velikom drugu Stanku što sam juče na ircu rekao da nemamo šanse i da ispadamo lagano, dok je on imao osećaj da imamo šanse

devojka koju volim me ne voli

zvezda posaftala masan kobas

poslali su Kerola u WH

liverpul se raspada

fixed, propustio sam post u startu

po meni smo odigrali odlican mec, nismo se ko picke skupili u 16 i bunker, nego smo pokazali zube... sa ovim cime raspolazemo bolje nije moglo....

iznenadio me lepo lazovic... bas je lepo odigrao...

i ne znam, ali ja mislim da su nezasluzeno dobili crveni, posto je ono klasicni zuti karton

kod poslednjeg gola najvise krivim maksimovica, nije smeo sebi da dozvoli takav luksuz u sudijskoj nadnoknadi...

ne znam, optimista sam pred nastavak prvenstva... bice bolje!

po meni smo odigrali odlican mec, nismo se ko picke skupili u 16 i bunker, nego smo pokazali zube... sa ovim cime raspolazemo bolje nije moglo....

iznenadio me lepo lazovic... bas je lepo odigrao...

i ne znam, ali ja mislim da su nezasluzeno dobili crveni, posto je ono klasicni zuti karton

kod poslednjeg gola najvise krivim maksimovica, nije smeo sebi da dozvoli takav luksuz u sudijskoj nadnoknadi...

ne znam, optimista sam pred nastavak prvenstva... bice bolje!

imao je već lik žuti, ono je bio drugi

dude srsly

jankovic indirektan krivac sto je ZAMISLI,ostavio stopera da izbije loptu,kada oko njega nije bilo igraca 10 metara?Stopera koji je reprezentativac Srbije,ima 21 godinu?

alo bre,pa nismo u petlicima,ja u toj situaciji ne mogu da skontam ko je veci debil,Maksimovic,koji CISTU loptu nije uspeo da izbije,ili Bajko koji pravi penal u mrtvom uglu...pa to je bre za zatvor,takvi debili ne postoje ni u nizim ligama

a da ne pricam da je maksimovic kriv i kod drugog gola,a i kod prvog gola je bio lose postavljen(ali dobro,tu je kriv jovanovic sto ga lik okrenuo na stranu na koju nije smeo da ga okrene)

Maksimović nema ni pola sezone odigrane za Zvezdu, a to što je igrao za repku u prijateljskim utakmicama to okači mačku o rep... Em zelen, em se usro se ko grlica. I ostane potpuno sam kao poslednji igrač, sa žutim kartonom, gde ako on ispadne protivnik ulazi u stopostotnu šansu, a imamo rezultat koji nas vodi dalje i 2 minuta do kraja... Jeste on fejlovao jako i to je činjenica, ali po meni Janković nije smeo da dozvoli da se takva situacija uopšte dogodi. Da je neko bio tu da preuzme igrača kad je ovaj ispao, Bajko ne bi izletao ko moron i sada bi slavili... A nema racionalnog objašnjena zašto nije bilo tako.

A što se tiče Lazovića ja sam potpuno zaboravio da je on produžio ugovor, komentator me podsetio, tako da ko zna, možda i ne ode.

Edited by rev

Jedna od najbolje odigranih utakmica Zvezde u poslednje vreme..Ja se zaista ne secam kada je Zvezda ovako pozrtvovano odigrala i svaka cast ovim momcima..Naravno,krivo mi je sto nismo prosli dalje ali nekako imam osecaj da ovaj tim uz 1-2 dodatna pojacanja moze daleko da dogura...Ako ne bude prodaje igraca i ovaj tim uzme prvenstvo ,ja mislim da Zvezda moze (bez lazne skromnosti) da udje u Ligu Sampiona sledece godine.

Maksimović nema ni pola sezone odigrane za Zvezdu, a to što je igrao za repku u prijateljskim utakmicama to okači mačku o rep... Em zelen, em se usro se ko grlica. I ostane potpuno sam kao poslednji igrač, sa žutim kartonom, gde ako on ispadne protivnik ulazi u stopostotnu šansu, a imamo rezultat koji nas vodi dalje i 2 minuta do kraja... Jeste on fejlovao jako i to je činjenica, ali po meni Janković nije smeo da dozvoli da se takva situacija uopšte dogodi. Da je neko bio tu da preuzme igrača kad je ovaj ispao, Bajko ne bi izletao ko moron i sada bi slavili... A nema racionalnog objašnjena zašto nije bilo tako.

Reve jebote,on je imao DESET opcija na raspolaganju u tom trenutku

Da zagradi loptu hladan kao spricer i pusti je Bajkari,da je panicno izbije u aut na polovinu Bordoa,da je panicno izbije u polje na polovinu Bordoa,da je panicno izbije u aut na 30 metara od gola Zvezde,da je primi i odlozi do najblizeg igraca,da je primi i odlozi do Bajkovica,mislim nemoj mu traziti te izgovore,imao je karton,nema ni pola sezone odigrane za Zvezdu...pa sta je koji kurac dolazio?Od koga se boji?Igras bre za Zvezdu,ne igras za Mladost iz Vojlovice...

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.