Astora Posted April 29, 2013 Report Share Posted April 29, 2013 Dzaba im Tomislav Karadzic kad pojma nemaju ili je digao ruke od njih pa evo rezultata njihovih utakmica.. Samo da prezivimo Jagodince, glodare lagano karamo na njihovom "maksimiru" i osvajamo titulu.. 11 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post alfa Posted April 29, 2013 Popular Post Report Share Posted April 29, 2013 ако ви освојите намештено је, ако ми освојимо није 3 Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted April 29, 2013 Report Share Posted April 29, 2013 Dzaba im Tomislav Karadzic kad pojma nemaju ili je digao ruke od njih pa evo rezultata njihovih utakmica.. Samo da prezivimo Jagodince, glodare lagano karamo na njihovom "maksimiru" i osvajamo titulu.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Astrola Posted April 29, 2013 Popular Post Report Share Posted April 29, 2013 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Vlada_ Posted April 29, 2013 Popular Post Report Share Posted April 29, 2013 astora dodje, izlozi se kao car, ne bude u pravu naravno, posle je kao smoren i zaboravi sta je napisao pa opet iz pocetka 5 Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Doca Posted April 29, 2013 Popular Post Report Share Posted April 29, 2013 vidi ga vlada što je počeo da uviđa zakonitosti. rekao sam ti da će se učenje struktura podataka i algoritama isplatiti! 5 Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted May 1, 2013 Report Share Posted May 1, 2013 Ovog puta smo se provukli,opet su poceli da pogadjaju trojke na 3 minuta do kraja,simonovic i rakocevic izvukli ovog puta,red je bio da proradi simonovic posle ocajnog procenta u poslednje vreme.Inace u kladzi u 37mom minutu kad je bilo 6 za njih bila kvota na zvezdu 6.75 i Vosa pogodi za dva i nisu dali vise uplate na zvezdu a ja mu vec dao pare :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 2, 2013 Author Report Share Posted May 2, 2013 kakav je drugi gol primio Bajković, ono nije moguće Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted May 2, 2013 Report Share Posted May 2, 2013 U stilu "sve je pod kontrolom" je podigao ruke :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 3, 2013 Report Share Posted May 3, 2013 Pa ovo je stvarno neviđeno :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted May 3, 2013 Report Share Posted May 3, 2013 bajko moron :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
optimus Posted May 3, 2013 Report Share Posted May 3, 2013 Zasto on jos uvek brani u zvezdi posle onoga sa bordoom meni nije jasno 1 Quote There's some disco fans in here tonight! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted May 3, 2013 Report Share Posted May 3, 2013 Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 3, 2013 Report Share Posted May 3, 2013 au jebote kakav retard ovaj bajko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted May 7, 2013 Report Share Posted May 7, 2013 Чоки страјкс аген !:) http://www.mondo.rs/s289030/Sport/Kosarka/Covic-_Manipulacije_Partizanovog_gurua.html Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted May 7, 2013 Report Share Posted May 7, 2013 одговорhttp://www.mozzartsport.com/vesti/vujosevic-preporucujem-covicu-pesmu-mise-kovaca-na-tvojoj-ruci-prsten-u-mome-oku-suze Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted May 7, 2013 Report Share Posted May 7, 2013 Мислим да је Чоки одговорио на ово Дулетово ....барем сам ја тако разумео :) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted May 7, 2013 Report Share Posted May 7, 2013 ма зајебавам се, само ми смешан назив песме :) Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIN Posted May 7, 2013 Report Share Posted May 7, 2013 Pa sto si onda napisao odgovor? 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 7, 2013 Author Report Share Posted May 7, 2013 Da, prvo je Dule danas plakao na konferrnciji za štampu, a onda je Čović još jednom pokazao koliki je mentol Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted May 7, 2013 Report Share Posted May 7, 2013 Dule je sasavko :D Coki je izdao Kosovo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 7, 2013 Author Report Share Posted May 7, 2013 Ako pod šašavko misliš kretenčina, onda da 1 Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted May 7, 2013 Report Share Posted May 7, 2013 ok, povlačim ono što sam rekao za lukića, čović ga šije za par klasa :D Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted May 7, 2013 Report Share Posted May 7, 2013 debeli je SPS-ovac, nuff said ali je pro trol, mora mu se priznati :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 7, 2013 Author Report Share Posted May 7, 2013 pro degen, da 2 Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts