Jump to content

SD Crvena Zvezda 2012/2013

Highl1

Recommended Posts

iskreno, ovako fejlovanje je bilo za ocekivati, jos smo na pripremama protiv osrednjih prvoligasa i drugoligasa iz Ekvatorijalne Gvineje igrali katastrofalno, ovo je samo kulminacija potpunog promasaja sto se dovodjenja igraca tice.

Sto se tice ovako lose igre, mislim da je tu Robi glavni krivac. U par navrata igraci su se potpuno gubili na terenu, izgledali smo kao deca ispod 12 godina koja samo trce za loptom bez obzira na svoje zadatke. Nemamo jasnu taktiku i koncept igre jer nemamo nikog ko ce da povuce loptu i uputi par kvalitetnih pasova na stranu u pokusaju da se proigra ofanzivna linija tima. Na momente, Evandro se cini kao neko ko moze to da uradi, ali decko jednostavno nema taj kvalitet i kontinuitet u igri da se od njega moze ocekivati da bude neko oko koga ce se vrteti nasa igra.

Ako izadjemo iz okvira nase zemlje i pogledamo moderan evropski fudbal(ololol), vidi se da se sve ekipe uglavnom vrte oko tog jednog kreativnog igraca na kojeg ekipa moze da se osloni u svakom trenutku.

Smatram da je tu nas problem, mi nemamo kontinuitet u igri jer nemamo tog bednog jednog igraca koji moze da unese neku zivost u ekipi, da pokrene nesto i natera napadace da trce za loptu a ne da je cekaju ko srpski seljaci kisu

Sto se tice igrackog kadra, ne secam se kad smo ovoliko losi bili. Meni se Mijailoviceva igra ne dopada uopste, na momente mi se cini trapavo i nezainteresovano za igru, mada sam to mozda samo ja.

Lazovic ce veoma brzo da se pretvori u manekena, istrci par sprinteva i drzi fingrs krosd da ga primeti celavi agent PSG-a. Bajkovic je totalni promasaj, kao i svi osrednji golmani samo na momente moze da nesto odbrani, dok je u stanju da zasere i stoji zakopan celu utakmicu. O napadacima ne vredi govoriti, njih nema jos od vremena Drulica i Pjanovica tako da sam se sa tim pomirio.

Sve u svemu, mislim da nemamo mnogo cemu da se nadamo u dvomecu sa Omonijom. Opet, tu je neki ludi srpski mentalitet koji ukoliko proradi moze da nas progura dalje, mada nisam nesto ubedjen u to.

Nadam se da gresim, ali mislim da se agonija produbljuje i da ove godine odosmo u majcinu

osvajamo kurac...

mnogo su losi, limitirani su, jebi ga.

nema tu uigranosti, nisu svezi, nemaju snage da trce ni 75min... ne znam, nadam se nekom remiju tamo, ali po svemu sudeci cemo ispasti u ovom kolu :c

mozda je to i bolje, da se ne lozimo previse i da pokusamo da osvojimo titulu posle 5 godina.

da dule, bio sam

ja nisam toliko nezadovoljan igrom, držimo loptu, napravili smo par šansi, od ovako limitiranog tima nisam očekivao više.

Čava dobar, Evandro mora da ode jer mnogo davi loptu, Mladenović solidan. Kasalica je mnogo mašio šanse, ali jebiga, boljeg nemamo.

Naravno, pucamo od bilo kog tima koji sutra izvučemo, jer nećemo biti nosioci, ali bar da dolazimo do tog plej ofa svaki put kad igramo Ligu Evrope, zbog koeficijenta i sl

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

opustite se, igrate ko Barselona!

ako poredimo sa onim šta ste vi prikazali u 180 minuta sa kipranima i zadnja 3 derbija, za vas jesmo Barselona. Ćuti i pokrijte se ušima

"Čava dobar"

hojley pls

pls

Čava je sasvim solidan zadnji vezni i svoj posao obavlja dobro. Da imamo nekog sposobnijeg od Evandra pored njega, video bi se Čavin dobar posao. Ok, prodao je onu jednu kad su mogli da daju gol, ali sve u svemu jedan od boljih u ove dve tekme. Naravno, tužno je da kao i u prošloj, su nam najbolji zadnji vezni i odbrana, ali šta ćeš

edit: neću da se raspravljam, znam da uvek imate jače argumente.

Good game.

nije pitanje argumenata, već toga da si došao da se posereš po nečemu, a još ništa nisi napisao o tekmi i sl. Plus, nije da sam ja pisao hvalospeve ili bilo šta, realan sam da ispadamo sledeće kolo, ali mi je barem zbog koeficijenta drago da smo dobili večeras, i da smo ako ništa, barem držali loptu jednom u gostima, što nikad nije slučaj. Ko napiše normalan odgovor, ko alfa ili bilo koji realan grobar, ja ću mu odgovoriti normalno, oni koji bace flejm, popiće flejm nazad, simple as that

Čava je sasvim solidan zadnji vezni i svoj posao obavlja dobro. Da imamo nekog sposobnijeg od Evandra pored njega, video bi se Čavin dobar posao. Ok, prodao je onu jednu kad su mogli da daju gol, ali sve u svemu jedan od boljih u ove dve tekme. Naravno, tužno je da kao i u prošloj, su nam najbolji zadnji vezni i odbrana, ali šta ćeš

svaki njegov pas je isao nazad, kada pokusa nesto unapred uvek sjebe... nije da se od DMF-a ocekuje neka kreativnost, ali brate, bar do kreatora da doda, ne mora svaki put unazad

odbranu jeste ok odradio, ali vise zbog toga sto je Omonia realno losa, posebno u napadu i sto je Zvezda igrala sa tri zadnja vezna :D

ps. gledao sam tekmu sa tri cigosa i oni su penili svaki put kad Čava primi loptu :))

Um caruje, Dundo Maroje!