Jump to content

zanimljive slike

Guest

Recommended Posts

Jos jedna u nizu "billion pixel"

Photographer David Bergman created this Gigapan at the North Greenwich Arena during the 2012 Olympics women's gymnastics team final in London, UK on July 31, 2012. He made the composite photo by shooting 240individual photos in a grid pattern (20 across by 12 down) throughout the event, which was won by the United States. The final high-resolution images 65,136 X 26,796 or 1.7 billion pixels.

Fotografija

YsKBe.jpg?1

Sad sam malo detaljnije pogledao fotku, vide se prelazi, prilicno ruzni :C (primer ispod zastave Velike Britanije, sede tri vojnika iznad njih tri devojke osakacene u visini nosa)

A mislio sam da je uprkos tezini modela sabio materiju i napravio perfektnu fotografiju ovog tipa.

Mada kudos i za ovo, apsolutno!

Edited by Fenodrim
YsKBe.jpg?1

jbj

aaaaaajdeeee? coolface-1.png

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

[roflmao] [roflmao] [roflmao] [roflmao]

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

Nekome ce biti zanimljiva.

What is believed to be the world's first ever photograph is set to go on display in Germany.

The snap called View From The Window At Le Gras dates back to 1826.

It was created by photographic pioneer Nicéphore Niépce at his Le Gras country estate in Saint-Loup-de-Varennes, France.

article-2181089-144A4C6C000005DC-605_634x461.jpg

YsKBe.jpg?1

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...