Sarma Posted June 24, 2013 Report Share Posted June 24, 2013 zasto?!? koja je to mafija... place mi se... govna... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted June 24, 2013 Report Share Posted June 24, 2013 koliko sam cuo, 500k za njega, plus je valensija preuzela sva zaostala dugovanja partizana prema njemu. nije moralo, ali odlicno smo prosli. Quote Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted June 24, 2013 Report Share Posted June 24, 2013 nije ta cifra sigurno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted June 24, 2013 Report Share Posted June 24, 2013 kazem cuo. svakako je dobra stvar sto su preuzeli dugovanja, i tu je bila prica da mu se 11 plata duguje. Quote Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
shw. Posted June 24, 2013 Report Share Posted June 24, 2013 Dobija oko 500k, ali godišnje, dve plus jednu sezonu + naravno Mišku negde oko 100k po sezoni. U Partizanu mu je isticao ugovor navodno vredan 80-90k. Naravno da verovatno ima dugovanja, ali sve je to pokriveno i matematika je jasna - menadžer da keš za oko 60k dugova i održava "igrača u životu" do prodaje, a onda mu se "uloženo" vrati višestruko. Quote Lyesmith kept his orange-blond hair pretty much shaved. You could see the lines of his skull. "Tell you what, though. This country started going to bell when they stopped hanging folks. No gallows dirt. No gallows deals." Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted June 24, 2013 Report Share Posted June 24, 2013 htedoh reci da je partizan dobio oko 500k za njega, na ime obestecenja. Quote Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted June 24, 2013 Report Share Posted June 24, 2013 Нитт је Партизан добио 500к за њега нит му је плата 500 к :) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted June 24, 2013 Report Share Posted June 24, 2013 u valensiji ce za 3 godine zaraditi 2 miliona evra,u srbiji bi mu za te pare trebalo 10+ sezona... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted June 24, 2013 Report Share Posted June 24, 2013 Ja samo prenosim čaršijske priče. :-) Quote Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted June 24, 2013 Report Share Posted June 24, 2013 u srbiji je kapiten partizana koji ima minutazu i igra najelitnije takmicenje kao kljucna karika... nije sve u jebenim parama... nema on 29 godina da mu je frka oko novca i da se zapita da li ce zaraditi dovoljno za zivot posle kosarkaske karijere... letonci i francuzi ce da uce od srba, a srbi ce od spanaca... pa cemo da budemo kosarkaska velesila kao sto smo i fudbalska... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted June 25, 2013 Report Share Posted June 25, 2013 Moже сутра да се повреди и заврши каријеру :))) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 25, 2013 Report Share Posted June 25, 2013 Нитт је Партизан добио 500к за њега нит му је плата 500 к :) upravo ovo, nerealno je da on tamo ima 500k ili više po sezoni Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted June 25, 2013 Author Report Share Posted June 25, 2013 nije sve u jebenim parama... Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted June 25, 2013 Report Share Posted June 25, 2013 Moже сутра да се повреди и заврши каријеру :))) ako se sutra povredi i zavrsi karijeru nece ga spasiti danasnji potpis... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted June 25, 2013 Report Share Posted June 25, 2013 Ако у уговору пише ако се повреди онда уговор постаје ништаван онда да :) Мада мислим да нико не потписује такав уговор :))) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted June 25, 2013 Report Share Posted June 25, 2013 koliko god da bi dobio, siguran sam da bi bio spreman da spali 5x vise love samo da moze da igra... moze da se bavi kosarkom jos 10+ godina... sumnjam da ce u spaniji vise da se unapredi nego u partizanu i da naplati sve to... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 25, 2013 Report Share Posted June 25, 2013 Čović namestio žreb, ne mogu oni tako sa učesnikom F4 http://sport.blic.rs/Kosarka/Evropska-kosarka/235462/Partizan-i-Zvezda-u-petom-sesiru-Ceka-ih-pakao-u-grupama-Evrolige Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted June 25, 2013 Report Share Posted June 25, 2013 http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2013&mm=06&dd=25&nav_id=726333 alfa, novi topic! :) Quote Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted June 26, 2013 Report Share Posted June 26, 2013 http://www.mozzartsport.com/vesti/danilovic-sada-mogu-samo-da-stavim-kljuc-u-bravu-i-zatvorim-klub Туга. Quote Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted June 26, 2013 Author Report Share Posted June 26, 2013 опуштено, сад ће Пера да каже да није баш тако! Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 26, 2013 Report Share Posted June 26, 2013 pa nije, sešćemo jednom na pivo pa ćeš da dobiješ info iz prve ruke :) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted June 26, 2013 Report Share Posted June 26, 2013 hocu i ja na pivo mislim da nije toliko dramaticno da debeli nije podrzao Snajdera, sada bi bila mnogo bolja situacija i po KK Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rowland Posted June 27, 2013 Report Share Posted June 27, 2013 (edited) pomognimo detetu pero ODGOVOR: http://www.mondo.rs/s295301/Sport/Kosarka/KK_ZVEZDA-_Danilovicu_sam_si_kriv.html Edited June 27, 2013 by Rowland 1 Quote Live and let die Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 28, 2013 Report Share Posted June 28, 2013 nije tako poenta cele te konferencije je zato sto se prica o zvezdi,stroberiju i ekipi,i onda,aj posto se prica o njima,i o ulaganjima,ajde mi malo da kukamo da skrenemo paznju sto niko ne prica o nasoj tituli. gade mi se i jedni i drugi. Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted July 1, 2013 Author Report Share Posted July 1, 2013 ЈАОПРСКАЈ ПО ГЛУПИМ ЦИГАНИМА! 1 1 Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts