Doca Posted November 21, 2012 Report Share Posted November 21, 2012 Ukljuci proofing, mozda ti uspe fora ^___^ Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted November 21, 2012 Report Share Posted November 21, 2012 ne znam ja sta je to,al kontam da ti to redovno posecujes... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted November 21, 2012 Report Share Posted November 21, 2012 Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted November 21, 2012 Author Report Share Posted November 21, 2012 (edited) bez obzira gde se nalazite na zemaljskoj kugli jedno se zasigurno zna, ciganz gona cig http://www.mondo.rs/s267698/Sport/Fudbal/Navijaci_Nefcija-_Fuck_you_Partizan_.html Edited November 21, 2012 by алфа Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIN Posted November 21, 2012 Report Share Posted November 21, 2012 alfis gona daj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted November 21, 2012 Report Share Posted November 21, 2012 ciganjska posla i neka mi neko objasni na koju foru svi redom deru Zvezdu samo mi izgubimo iz 2u1 NAMESTENO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted November 21, 2012 Report Share Posted November 21, 2012 Ne, nego je Zvezda jadna ali je vama kompleks opet proradio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted November 21, 2012 Report Share Posted November 21, 2012 de si Koromane Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted November 23, 2012 Report Share Posted November 23, 2012 Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted November 23, 2012 Author Report Share Posted November 23, 2012 RUSKA BRAĆA o/ in b4 cigani i koreografija ona 1 Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted November 23, 2012 Report Share Posted November 23, 2012 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted November 24, 2012 Author Report Share Posted November 24, 2012 bas ce da dira firmu Branka Ruzica, nema druga posla Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted November 24, 2012 Report Share Posted November 24, 2012 ali Vucela voli sport, bori se protiv korupcije... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted November 25, 2012 Report Share Posted November 25, 2012 koliko su prejadni ovi cigani :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted November 26, 2012 Report Share Posted November 26, 2012 http://www.sportske.net/vest/kosarka/ima-jedan-tim-105241.html Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 29, 2012 Report Share Posted November 29, 2012 da li je moguće da se utakmica završila, a da je Dule prvo pričao o sudijama? Jebem ti govedo od čoveka Btw, svaka čast na pobedi, trebalo je pre da ih rešite Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted November 29, 2012 Report Share Posted November 29, 2012 Sto govedo? I treba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted November 29, 2012 Author Report Share Posted November 29, 2012 jeste da se slazem da se ne treba komentarisati sudjenje, mislim na trenere/igrace, ali je sudjenje (posebno u 4/4) bilo kriminalno Vesterman neverovatan igrac... tacno se oseca razlika kada on ne igra. Nedovic je isto vrhunski igrac, svakako buducnost nase repke, ali naravno za njega nije bilo mesta u Zvezdi, ipak nije mogao da izbori vecu minutazu pored Fice :)) samo bih ga ja vise forsirao na dvojci, nego na kecu, nekako mi nema taj pregled igre za keca. sto kaze Pera, moralo je ovo mnogo lakse da se dobije, ali navikli smo na nesigurnost mladih igraca, IDEMO PAE OSVAJAMO! Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 29, 2012 Report Share Posted November 29, 2012 pa dobro, grešili su, ali je to nebitno kad te čovek pita za prve utiske nakon meča, a ti kreneš o suđenju? Dobio si, gledaš dalje, dovoljno Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted November 29, 2012 Author Report Share Posted November 29, 2012 ma slozio sam se sa tobom, samo kazem :) ali na konferenciji za stampu Dule: "Brat Grk je sudio pravedno, ko da sudi u Haskom tribunalu" Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted November 29, 2012 Report Share Posted November 29, 2012 hahah kako se Dule lepo iskenjao po tribunalu i ciganskoj evropi :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 29, 2012 Report Share Posted November 29, 2012 ma ok, sve je to lepo i komično, samo priča kako će da ih kazne, a onda on dodaje ulju na vatru.. isto i kasnije na druga pitanja, priču o meču protiv Bamberga je prebacio na Cedevitu i teoriju zavere novinara koji više pišu o drugim evropskim takmičenjima nego o Evroligi, a tu svi znamo na šta je mislio.. smara me lik baš, ogadi mi utakmicu za gledanje, čak i kao danas kad navijam za danas, nikad mi nisu bili simpatični Litvanci Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted November 29, 2012 Report Share Posted November 29, 2012 nisam gledao tekmu ali moram da se složim sa perom. brate, kapiram ja sve, ali ne znam da li je prošla jedna izjava duleta vujoševića koju sam ja slušao da nije pomenuo sudije ili neku sličnu nepravdu, smorio je jebo te. inače, gg na pobedi, bolje bi vam bilo da prođete dalje pošto vam je ovo poslednja godina u EL ^_^ Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted November 29, 2012 Author Report Share Posted November 29, 2012 covek se slozi sa vama i vi i dalje nastavljate da smarate, bas te glupi prljavi cigani :> samo mi je cudno kako ne kukate da vam smeta Covic, ali dobro, nema veze :)) i za kraj voditeljka sa parketa http://www.youtube.com/watch?v=DcI9udITx6A AJAOJ Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted November 29, 2012 Report Share Posted November 29, 2012 nije sa terena, vidiš da je u studiju JAOJ JEBI! meni je lukić užasno smetao zbog njegovih teorija zavere i proseravanja, a čović još uvek nije baš u toj zoni :) Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts