Bahamut Posted June 12, 2012 Report Share Posted June 12, 2012 Zanima me neka stamparija koja ovo radi, doneo bih fotku ili motiv koju zelim da bude na maji. Bilo bi dobro ako bi mogli i neki savet da mi daju, tipa ovo nemoj nikako ni da pokusavas itd. Jos bolje ako imaju neke svoje blank majice dobrog kvaliteta. A jos bolje ako stampa nece da se raspadne posle tri pranja. Znam da je fora da se dobija popust ako se radi 50-100 komada, ali meni treba samo jedna. Nije problem ako ne kosta nesto bas previse, tipa 100 evra za jednu majicu Jel ima neko iskustva sa ovim? Hvala! Quote Andjeo smrti spusti buktinju i s' njom ugasi se jadno bice moje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted June 12, 2012 Report Share Posted June 12, 2012 Ми смо штампали другару мајицу као рођендански поклон у Бранковој улици (мислим да је Копицентар или нешто тако), донесеш само слику на флешу, можеш своју мајицу, а имају и они њихове, али за цену се стварно не сећам, има томе пар година. Quote Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 12, 2012 Report Share Posted June 12, 2012 Kopi centar radi preslikače, imaš taj kod brankovog mosta u Sremskoj ili kako se zvoe ta ulica, imaš onaj kod Metropola, a moguće da rade i drugi kopi centri. Imaš i Kolibri, oni su isto ok na komad varijante. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted June 12, 2012 Report Share Posted June 12, 2012 Imas kod Partizanovog stadiona isto stampanje majici, cini mi se. Quote Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted June 12, 2012 Report Share Posted June 12, 2012 Vizio Shop radi preko neta. Imaj samo u vidu da varijante sa preslikačem (gde možeš bilo šta da uradiš) su lošeg kvaliteta - preslikači obično zauzimaju ceo abdomen i grudi i koža ne može da diše. Imas kod Partizanovog stadiona isto stampanje majici, cini mi se. Meni se čini da si do sada postao samofinansirajući brucoš ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted June 12, 2012 Report Share Posted June 12, 2012 (edited) http://www.majice-rules2x.com/ a imas da ih nadjes i na fejsu ako ti je lakse za kontakt ja sam radio ovde neku majcu, i ne rade preslikace nego kvalitetnije, bas ti stampa aplikaciju ili sta vec na majcu... nije se izgubio kvalitet i boja od pranja i imaju svoje majce... majce su im umbro. Edited June 12, 2012 by Inferno_O Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted June 12, 2012 Report Share Posted June 12, 2012 pa uzmi 50 kad se vec isplati Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted June 12, 2012 Report Share Posted June 12, 2012 @inferno kakvog su kvaliteta te majice Umbro? :V Quote :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted June 12, 2012 Report Share Posted June 12, 2012 Vizio shop definitivno, posaljes sliku narucis i stigne ti za od 3 do 5 dana.. 900 din je majica mislim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted June 12, 2012 Report Share Posted June 12, 2012 @inferno kakvog su kvaliteta te majice Umbro? :V skroz je ok kvalitet, to radi moj drugar pa mi je reko da su namerno Umbro majce uzeli zato sto vaze za dobar kvalitet... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bahamut Posted June 13, 2012 Author Report Share Posted June 13, 2012 Critical hit na uspesnost thread-a, bas ovo mi je trebalo drugari. KlanRur komuna saves the day again! Quote Andjeo smrti spusti buktinju i s' njom ugasi se jadno bice moje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 13, 2012 Report Share Posted June 13, 2012 pri čemu to Umbro nije Umbro kao brend majice već umbro se zove taj kvalitet pamuka :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts