dvnityCker Posted June 21, 2012 Report Share Posted June 21, 2012 izduvao za americku vizu, misle da cu da zakampujem tamo, posto svi zele da budu amerikanci po svaku cenu The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted June 21, 2012 Report Share Posted June 21, 2012 Jel zna neko neki ''prirodan'' nacin da se poubijaju pauci, ali da ima ''AoE'' efekat Izgleda mi se negde u sobi izlegli, i sad mi svakih par minuta trckaraju po stolu i monitoru, sitni zuti, precnika 1mm. Poubijao sam sve velike po coskovima i plafonima, ali nisam nasao neka jaja ili nesto, ne znam sta da radim :/ Matori, pa na guglu, kako to ne znas!!! 1 Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grgile Posted June 21, 2012 Report Share Posted June 21, 2012 Meni ni google ne pomaze! Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted June 21, 2012 Report Share Posted June 21, 2012 Danas u pauzi posla kupujem u bratskom supermarketu IDEA, i naletim slučajno na onaj KVAS što je nikita kačio pre par postova... i reko aj da probam, iako nisam imao predstavu šta je to, niti je pisalo na konzervi. kontao sam da je nešto na fazon bezalkoholnog piva, pa kao ajde. kad sam probao, umalo nisam peglu bacio! ono je kao kola u koju sipaš jednu kašičicu kafe i jednu kašičicu piva, jednom rečju - odvratno! preslatko nekako, a ima i tu neku kao gorčinu... možda sam to samo ja, jer ne pijem ni kolu pa nisam navikao... uglavnom popio sam par gutljaja i bacio u kantu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 21, 2012 Report Share Posted June 21, 2012 realno, kvas je djubre Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kotru Posted June 21, 2012 Report Share Posted June 21, 2012 blasphemy probaj iz staklene meni je bolji Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted June 21, 2012 Report Share Posted June 21, 2012 Successful troll is successful i ja vise volim iz staklene flase al jbg nije imao u blizini kod mene da se kupi :) sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted June 21, 2012 Report Share Posted June 21, 2012 kvas je ono piće koje pije ćale dok ti kenja kako je nekad sve bilo bolje. ili ovi što se lože da idu u teretanu :D Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted June 21, 2012 Report Share Posted June 21, 2012 kvas je ono piće koje pije ćale dok ti kenja kako je nekad sve bilo bolje. ceo cacak cepa kvas, super je Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted June 21, 2012 Report Share Posted June 21, 2012 izduvao za americku vizu, misle da cu da zakampujem tamo, posto svi zele da budu amerikanci po svaku cenu pretpostavljam da nisi imao dovoljno "veza sa domovinom", tj neke nekretnine, automobil i ostale munje. Skoro je nemoguce dobiti US vizu nakon zavrsenog fakulteta (ili pred sam kraj), ako nemas stalan, dobro placen posao i nisi nikada ranije bio u US. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted June 21, 2012 Report Share Posted June 21, 2012 hrt1, kviz, voditeljka, ljubav "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted June 21, 2012 Report Share Posted June 21, 2012 Ivan Gavrilović maltretirao nepokretnog čoveka ...Pored brojnih poznatih ličnosti, pojavio se i pevač Ivan Gavrilović, koji je po svom ponašanju očigledno ostao "zarobljen" još uvek u devedesetim godinama. Naime, šokirao je sinoć goste kada je u jednom trenutku nepokretnog čoveka u kolicima gurao kroz masu ljudi uz uzvike "Dvesta na sat". hahahahahaha "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted June 21, 2012 Report Share Posted June 21, 2012 Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted June 21, 2012 Report Share Posted June 21, 2012 Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
rbds Posted June 21, 2012 Report Share Posted June 21, 2012 Ladno mi keva ordinirala po laptopu. Ne bih ni saznala, nego tata onako izokola, "a da ti stavis sifru". i'm not fat, i'm just easy to see.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zexon Posted June 21, 2012 Report Share Posted June 21, 2012 za Ivana Jesmo ovo dobili novu zenku na ruru ili je neka stara promenila nick? :D Kad se rodimo, tad placemo, jer smo na veliku pozornicu budala stupili. - W. Shakespeare Link to comment Share on other sites More sharing options...
strokan Posted June 21, 2012 Report Share Posted June 21, 2012 Истрчао 5км и испустио душу кроз нос. Спарина убија не може да дише човек Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 21, 2012 Report Share Posted June 21, 2012 ivan kralj ahahahahahahah gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 22, 2012 Report Share Posted June 22, 2012 Danas u pauzi posla kupujem u bratskom supermarketu IDEA, i naletim slučajno na onaj KVAS što je nikita kačio pre par postova... i reko aj da probam, iako nisam imao predstavu šta je to, niti je pisalo na konzervi. kontao sam da je nešto na fazon bezalkoholnog piva, pa kao ajde. kad sam probao, umalo nisam peglu bacio! ono je kao kola u koju sipaš jednu kašičicu kafe i jednu kašičicu piva, jednom rečju - odvratno! preslatko nekako, a ima i tu neku kao gorčinu... možda sam to samo ja, jer ne pijem ni kolu pa nisam navikao... uglavnom popio sam par gutljaja i bacio u kantu. realno, to kurcu ne valja @dvny: matori, pa što im nisi pokazao devizni račun gde ti od amera mesečno stiže po 5k $? 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted June 22, 2012 Report Share Posted June 22, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted June 22, 2012 Report Share Posted June 22, 2012 (edited) realno, to kurcu ne valja @dvny: matori, pa što im nisi pokazao devizni račun gde ti od amera mesečno stiže po 5k $? malo krece da mi ide na kurac ta prozivka hajli, hajde da se opkladimo da ako ja dokazem da mesecno uknjizim 5k $ , ti nabijes dildo u dupe i postavis sliku na forum? problem? Edited June 22, 2012 by dvnitycker The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 22, 2012 Report Share Posted June 22, 2012 mislim da si za to nabijanje dilda u dupe omašio forum, ipak potraži svoje drugare iz dajguz-trandža alijanse ili odakle već Ili će Kojot da te uputi na Dakija 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted June 22, 2012 Report Share Posted June 22, 2012 Aj' ja ti dam 5k $ ako pokazes platu za Januar, Februar, Mart, April, Maj i svaka je 5k $. "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
strokan Posted June 22, 2012 Report Share Posted June 22, 2012 Дај мени те паре да се сликам са дилдом у буљи Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted June 22, 2012 Report Share Posted June 22, 2012 mislim da si za to nabijanje dilda u dupe omašio forum, ipak potraži svoje drugare iz dajguz-trandža alijanse ili odakle već Ili će Kojot da te uputi na Dakija cekaj, sta je sad, ipak necemo da se kladimo? nadam se da necemo onda vise ni da se prozivamo po forumima? The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts