Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

kod mene se vala ispadalo, celo selo je zamirisalo na mokru balegu i poleglo seno

uuuuuuuuuuuf

ovde kod mene padalo jako i konstantno...

ali bez GROMOVA, nije bila klasicna OLUJA! :)

Da dobijem neke desetke, pa da odem u Maršal na akciju ''5 žestokih pića besplatno za svaku desetku'' icon_smile_big.gif

koji marsal? gde, sta?

summoning Stanko

mjok, my work is done :)

Edited by manager

vidi mohi se opet ponasa ko retard

au contraire

Cekaj, cekaj, pa ja blejim u Marsalu sa vremena na vremena, kako to nisam video? Je l' ima neko pravilo koji faks, semestar, i to?

Pa za pocetak mora da bude faks :D

OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVE

BEST VIEWED WITH A MONITOR

Cekaj, cekaj, pa ja blejim u Marsalu sa vremena na vremena, kako to nisam video? Je l' ima neko pravilo koji faks, semestar, i to?

Imas tamo u prvom delu izlepljene papire na zidu sa obavestenjima (tipa kokice uz svaku turu, otvaranje novog lokala u Bulevaru Zorana Djindjica itd.), mislim da nije bitno koji je faks, samo doneses indeks sa desetkom u aktivnom ispitnom roku u toj godini i razbijes se :)

Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche.

Imas tamo u prvom delu izlepljene papire na zidu sa obavestenjima (tipa kokice uz svaku turu, otvaranje novog lokala u Bulevaru Zorana Djindjica itd.), mislim da nije bitno koji je faks, samo doneses indeks sa desetkom u aktivnom ispitnom roku u toj godini i razbijes se :)

vidis, to za pivo i kokice sam snimio, ne znam kako ovo nisam. Dobro, pala je jedna u ovom roku, taman jedno vece da se castim. :]

2ch4bup.jpg

Nisam bio na plivanju skoro nedelju dana, pa sam mislio da cu danas da umrem, kad gle, ja bas pokidao. Dobar tempo, dosta presao, bas sam zadovoljan. :]

Sad kafica, cedevita i pisanje teza i ponavljanje. Popodne imam neki bas zeznut ispit, bilo bi jako lepo kad bih polozio. :]

2ch4bup.jpg

Rad je stvorio coveka!

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

daki, šta smo rekli za trolovanje?

leško, normalno je da ćeš posle nedelju dana pauze plivati jače, ako si pre toga bio redovan. taman si se dobro odmorio, a nisi još stigao da sjebeš formu.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...