Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

pa brate, ne mogu ispiti da ti budu u sred jula, ako ti se zavrsavaju do sredine

ispiti su ti pocetkom jula, prva polovina jula

a i to figurativno znacenje ti ne pije vodu, posto nisam ni ja mislio bukvalno da imas ispite od 14 - 16. jula

Um caruje, Dundo Maroje!

Pa pošto predhodnih godina studiranja nikad nisam imao rok u julu, ovo je za mene kao sneg u sred leta (ne doslovno na pola leta jel te). Četiri god sam imao junski od ~10. do 20. juna pa onda tek krajem avgusta sledeći.

To je toliko strašan problem da ja nemam reči, mislim da sledeće mesece treba da provedeš razmišljajući o zlokobnoj sudbi.

Depka koju sam pomeuo u prvom postu nema nikakve veze sa tim, čak mi i dobro dodje ovaj rok, da popravim neke stvari što sam zasro.

Edited by Савовски

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

A.S. je imao nekoliko jedinica i bio je pred isklučenjem zbog 222 neopavdana izostanaka, ali nije pokazivao agresivnost.

wait... wat?? kad sam ja isao u skolu sa 30 si imao keca iz vladanja, a sa 35 se valjda iskljucivalo iz skole

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

pretpostavljam da je ovo citat iz nekih novina, a novinari su nadaleko poznati po tome da u originalu i neizmenjenoj formi prenose sve informacije...

verovatno je direktorka rekla 222 opravdana izostanka, al onda je novinar skontao da bi mnogo impresivnije zvucalo da su neopravdani, jer je i klinac njegovog komsije jednom imao 200 opravdanih izostanaka kada je lomio onomad nogu, time se niko nece oduseviti dok bude citao...

Depka koju sam pomeuo u prvom postu nema nikakve veze sa tim, čak mi i dobro dodje ovaj rok, da popravim neke stvari što sam zasro.

da vratiš praznu gajbu u dragstor da ti vrate index?

:)

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

pretpostavljam da je ovo citat iz nekih novina, a novinari su nadaleko poznati po tome da u originalu i neizmenjenoj formi prenose sve informacije...

verovatno je direktorka rekla 222 opravdana izostanka, al onda je novinar skontao da bi mnogo impresivnije zvucalo da su neopravdani, jer je i klinac njegovog komsije jednom imao 200 opravdanih izostanaka kada je lomio onomad nogu, time se niko nece oduseviti dok bude citao...

Promenili su od skora. Moja sestra je prof. u srednjoj skoli i kaze da sa 30+ neopravdanih je i dalje petica iz vladanja...

Kazem 30+ jer sam zaboravio tacan broj.

"Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic

savke čabke nepismeni istoričar

Obećavam Ivane da ću se ubuduće truditi da se uvek setim da prethodno pogledam šta sam napisao, pa onda da lupim add replay icon_smile_big.gif

Edit

Što se tiče ovih neopravdanih, to su još pre par godina uveli da više nema smanjenja ocene iz vladanja, nego se valjda posle 30 zove roditelj, ide se na ragovor sa pedagogom i slične zajebancije, sve u svemu glupost obična.

da vratiš praznu gajbu u dragstor da ti vrate index?

:)

Da dobijem neke desetke, pa da odem u Maršal na akciju ''5 žestokih pića besplatno za svaku desetku'' icon_smile_big.gif

Edited by Савовски

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 

Ne vredi mi sad da kažem i da sam trolovao, odoh sad da se napijem da zaboravim na ovu neprijatnost icon_smile_sad.gif

kod mene se vala ispadalo, celo selo je zamirisalo na mokru balegu i poleglo seno

hah. čuo sam još neke "glasine" da je na dorćolu kao padalo dosta, ali mi sve to sumnjivo jer kod mene bilo baš slabo.

Što se neopravdanih tiče, nije nemoguće da su možda i bili neopravdani, odavno su te granice pomerene kod toga kada će nekoga da izbace iz škole i slabo ko sad to prati "u neopravdani" kad izbacuju. Nama pričala razredna sad skoro kad smo imali okupljanje, likovi sad dolaze sa mačetama u školu da biju druge, pandur morao da puca u vazduh da ih rastera, drugi tukao lika koji ima epilepsiju i tako, haos.

A sad idem u prodavnicu, kupujem tri flaše plastične, jedna od 2L, druga od 1,5L i treća od 1L, i prodavac kao - hoćeš u dve kese? Ja kao ajde, i on stavlja 2L + 1,5L u jednu i 1L u drugu. Pošto je njemu sve bilo "ok" možda sam se samo ja istripovao da bih iskombinovao 1L + 1,5L u jednoj a 2L u drugoj :)

re ftn - najjaca fora tu je sto se cela generacija istovari u nesretni dms koji je svojim kompanijskim politikama toliko odvratan da se najezim svaki put kad neko spomene dms

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

HIJAO IDEMO GAZI LOMI

205tv1w.png

vidi mohi se opet ponasa ko retard

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...