Aleksandar_ Posted June 17, 2012 Report Share Posted June 17, 2012 даки је фејловао JEBI LOMI GAZI AE! "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted June 17, 2012 Report Share Posted June 17, 2012 kako je u pitanju deonticka upotreba modalnog glagola, neophodan je licni glagolski oblik, ergo kreki je u pravu a vas dvojica ste se upravo zesce ispalili. no Требати је безличан глагол. А даки је фејловао јер је морати личан. "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted June 17, 2012 Report Share Posted June 17, 2012 nista lepse nego kad se neko napravi do jaja pametan i lupi neverovatnu glupost a daki uvek moze da kaze da je trolovao i kad lupi, tako da ga boli kurac u sustini "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted June 17, 2012 Report Share Posted June 17, 2012 Barkase, ja sam poprilicno uveren da sam u pravu sto se tice pravilnosti. A Daki je opet ispao glup, lol. Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted June 17, 2012 Report Share Posted June 17, 2012 Kako ti znas da je Dvini u pravu pa sam ja ispao glup? Objasni mi modalne glagole kreki, al bez kopi pejsta sa neta. "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted June 17, 2012 Report Share Posted June 17, 2012 smuvajte se jebote =/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted June 17, 2012 Report Share Posted June 17, 2012 Daki i kreki Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted June 17, 2012 Report Share Posted June 17, 2012 lepo ja kazem kreki peder! Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted June 17, 2012 Report Share Posted June 17, 2012 (edited) lepo ja kazem shuki retard! Edited June 17, 2012 by kreator_ 2 Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted June 17, 2012 Report Share Posted June 17, 2012 ban pls Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted June 17, 2012 Report Share Posted June 17, 2012 Ja da sam riba dao bih šukiju, realno. "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 17, 2012 Report Share Posted June 17, 2012 ovako ces dati meni i kjutiju You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted June 17, 2012 Report Share Posted June 17, 2012 inb4 mendži "aco, sagni se." "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 17, 2012 Report Share Posted June 17, 2012 vidi kreki! covek koji je izvredjao vecinu clanova ove nase male rur komune i pritom rekao da se nikada nece vratiti, nastavlja sa istim forama :( zao mi coveka bez obraza, a jos vise mi zao njegovog burazera- cara. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted June 18, 2012 Report Share Posted June 18, 2012 Sta je sa strokanom? Ispamovao je sve topike! "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted June 18, 2012 Report Share Posted June 18, 2012 Mnogo bre neke lose energije na forumu. Cak nije ni neko zanimljivo sprdanje, prozivanje, pa da se bar smejemo svi zajedno, nego sve nesto mnogo podlo. Daj da organizujemo RUR Adu, da se ponabadaju lepo ljudi, izbace visak negativne energije, mi ostali cemo pored da igramo basket, s tim sto cu ja da navijam na obe strane zbog kolena, pa da se vratimo na forum svi kao carevi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted June 18, 2012 Report Share Posted June 18, 2012 Mnogo bre neke lose energije na forumu. Cak nije ni neko zanimljivo sprdanje, prozivanje, pa da se bar smejemo svi zajedno, nego sve nesto mnogo podlo. Daj da organizujemo RUR Adu, da se ponabadaju lepo ljudi, izbace visak negativne energije, mi ostali cemo pored da igramo basket, s tim sto cu ja da navijam na obe strane zbog kolena, pa da se vratimo na forum svi kao carevi. Pridruzujem se cestitkama, s tim sto cu i ja da navijam ali zbog prekomerne tezine (jedem kao stoka u zadnje vreme) :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted June 18, 2012 Report Share Posted June 18, 2012 Uz pesme J. Blunta QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 18, 2012 Report Share Posted June 18, 2012 moracu da se slozim sa leskom potpuno glupi postovi na sve strane a posebno na d3 topicima gde random likovi dominiraju psovkama Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted June 18, 2012 Report Share Posted June 18, 2012 Uz pesme J. Blunta I LILY ALLEN, I LILY ALLEN :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted June 18, 2012 Report Share Posted June 18, 2012 dobro jutro dobri ljudi, opet sam prespavao terapiju, ko me jebe kad zakazujem u 9.30 The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted June 18, 2012 Report Share Posted June 18, 2012 Mnogo bre neke lose energije na forumu. Cak nije ni neko zanimljivo sprdanje, prozivanje, pa da se bar smejemo svi zajedno, nego sve nesto mnogo podlo. Daj da organizujemo RUR Adu, da se ponabadaju lepo ljudi, izbace visak negativne energije, mi ostali cemo pored da igramo basket, s tim sto cu ja da navijam na obe strane zbog kolena, pa da se vratimo na forum svi kao carevi. ja cu iznabadam leska !!:D JER SE MNOGO SMESKA :D:DD Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted June 18, 2012 Report Share Posted June 18, 2012 Rece kali:D Kako je vec vruce, otisao do faxa na pola sata, vratio se mokar kao mis. A taman se navikao na ovo prijatno vreme i opet vrucina :O Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 18, 2012 Report Share Posted June 18, 2012 da,svi kukaju kako je forum ovakav i onakav,a svi podjednako hejtuju nego,kao prvu akciju pomirenja forumasa,predstavljam vam ovaj link http://www.facebook.com/relolver inace se jezim od ovakvih stvari,ali me je moj predobri ortak,koji je najdivnija osoba na svetu,zamolio da mu ucinim i okacim stranicu negde gde bi moglo da je vidi puno ljudi...koga ne mrzi i koga nije blam,nek lajkuje,koga mrzi,nema veze:) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted June 18, 2012 Report Share Posted June 18, 2012 (edited) Posle 7-8 dugih godina odlucio sam da posaljem Operu u penziju. S obzirom da na poslu uvek imam 2-3 browsera upaljena opera (business mail, google i issue & time tracking), ff (private mail, klanrur, facebook) i chrome (konfiguracije servera i buildova za kompaniju) poceo sam sve vise i vise da koristim chrome, a sve manje operu. Razlog je sto je 3-4 puta brzi u loadovanju. Plus Opera ne otvori uvek sve slike (tipa na fejsbuku odem u neciji album i 20 slika loaduje, 20 ne...). Eto, ceo vikend uporedo koristim Operu i Chrome kako koji sajt otvorim na jednom i drugom i Chrome neuporedivo bolji. Da ne kazem da su obe sveze instalacije na novom kompu... Edited June 18, 2012 by Sijalicа "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts