Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

Istushiram se ja lepo, operem zube i kao aj malo da zatrimujem bradu, namestim trimer na trojku i krenem lagano od zulufa kad zasvrbi me glava. Umesto da se pocesam prstom ja se pocesam trimerom i frknem sebi shishke i malo ka unutra taman da stavim dlan na celo i sa 3 prsta opruzena skroz da pokrijem.

a imao sam frizuru ko brat charli shin na ovoj slici ovde evo

4043969_f260.jpg

Panika odma WTF sta sad da radim jbt izgledam ko ova dileja samo sto nije obrijano sa strane nego po sred srede...

Skrillex-havin-nummii-D-skrillex-27377315-500-667.jpg

I nista sa istim tim trimerom skroz osisam celu glavu s'tim sto mi je ostalo pozadi na vratu gde su kedla u stranu nekako i ne mogu da ih zahvatim nikako a makazama nisam smeo da se usudim da probam, icicu sutra kod frizera da mi poravna jbga :)

Za zivo cudo ljudi su mi se cudili i govorili mi da ok izgledam skoro celav :)

Steta sto nemam foto aparat da okacim sliku :)

Ho ho, izgleda da sam pametniji nego sto sam mislio. :D

DAJ AMPLITUDU, DAJ DA JE VIDIMO. :D

Lesko gj za sprc ali ne mozes u dve susedne recenice reci da si pametan i onda za sinusni signal reci amplituda.

"Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic

sta bi bilo kad biste ribi rekli da vam prija ko jutarnji prdez

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

vinjak i pivo

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...