Zr.ninja Posted May 9, 2014 Report Share Posted May 9, 2014 lol kad pre :DDD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted May 9, 2014 Report Share Posted May 9, 2014 ionako deluje k'o sranje! :D Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted May 21, 2014 Author Report Share Posted May 21, 2014 Home / lokalni striming je sada dostupan za sve - http://www.eurogamer.net/articles/2014-05-21-steam-adds-option-to-remotely-stream-games-locally Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 21, 2014 Report Share Posted May 21, 2014 živo me interesuje koliko dobro ovo šljaka u praksi, a taman imam priliku i da proverim. jedino me zanima kako se loguješ na dva uređaja istim steamom kad te je do sada kickovao kad to pokušaš. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted May 21, 2014 Author Report Share Posted May 21, 2014 imaš da autorizuješ u opcijama druge kompove po kući. Javi kako radi, baš me zanima... ako budeš probao. Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 22, 2014 Report Share Posted May 22, 2014 OK, ja n'umem ovo da uradim :) Oba uputstva su dosta štura a jedini video je neki iz februara i ne pomaže. U suštini prebacio sam betu na oba računara, povezao se na isti wireless i logovao se bez problema. Kada startujem igru u jednom steamu drugi to prijavi i ne da mi da startujem neku drugu igru u njemu itd. Ono što mi je problem je što nemam pojma gde da kliknem dalje, gde je neka opcija "stream game" ili gde Steam uopšte prikazuje da je na drugom računaru aktiviran neki naslov pa da mu se "joinujem". Ako naleti neko na neki step by step neka javi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted May 22, 2014 Author Report Share Posted May 22, 2014 ne moraš betu, zašto betu, pa ovo je sada svima dostupno :D Mislim da na tom drugom kompu na kojem strimuješ igru treba samo isto da pokreneš tu igru. Znači lupam - pokrenuo si DOTA 2 na onom jačem kompu, a hoćeš da strimuješ na laptop, onda na laptopu isto pokreneš igru i onda bi trebalo da počne strimovanje. Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted May 22, 2014 Report Share Posted May 22, 2014 kao da crva nikada nije ni bilo! :D 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted May 22, 2014 Author Report Share Posted May 22, 2014 parče kolača. Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 22, 2014 Report Share Posted May 22, 2014 ne moraš betu, zašto betu, pa ovo je sada svima dostupno :D Mislim da na tom drugom kompu na kojem strimuješ igru treba samo isto da pokreneš tu igru. Znači lupam - pokrenuo si DOTA 2 na onom jačem kompu, a hoćeš da strimuješ na laptop, onda na laptopu isto pokreneš igru i onda bi trebalo da počne strimovanje. pa piše u uputstvu beta :) na kraju krajeva da nisam stavio betu izlogovao bi me iz drugog steama. and sad ću da probam ovo što kažeš, ali to ne bi trebalo da je istina, pošto onda znači da bih morao da instaliram sve igre i na drugi komp a kada sam probao da recimo instaliram trackmaniu, uredno mi je rekao da na OS X ne može da se instalira ta igra jer ne postoji za tu platformu. edit: probao tvoje, ne radi - kaže "hoćeš da startuješ dotu2, na drugom kompu na istom nalogu je već startovana dota2, bićeš diskonektovan odatle". edit2: izbacio sam se i iz bete na oba naloga čisto da probam i to, jednostavno ne mogu da nađem nikakvu opciju za stream niti na win-u niti na os-xu. jedino mi pada napamet da moraju da budu na LAN-u a ne wirelessu što nema baš smisla, ali to je jedino što mi je još palo napamet. edit3 - ok, otišao sam korak dalje u settings imam mogućnost da vidim međusobno oba računara i stoji da su connected, štikliran je streaming, to su ti računari i to je sve kul. znači, fali mi neka retardirana opcija koju ne vidim a koja je jedno neko dugme gde treba da kliknem :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted May 22, 2014 Author Report Share Posted May 22, 2014 ja koliko sam razumeo, samo da su na istoj mreži, bilo preko kabla ili WiFija, ne bi trebalo da ima veze. Eo, ima na LH neki mini tutorijal - http://lifehacker.com/how-to-setup-steam-in-home-streaming-and-fix-its-quirks-1579996803 Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 22, 2014 Report Share Posted May 22, 2014 edit 4 - ok, uspeo sam - fora je da odeš u settings i otvoriš in house streaming da se kompovi "vide" i onda sve radi i zaista radi. Umesto dugmeta PLAY imaš dugme STREAM gde možeš da izabereš da li hoćeš da strimuješ ili igraš na tom kompu. Probao sam dotu i radi ali je posle 20 sec krenuo da izbacuje grešku da je spor net i da ne može da prikaže najbolje. Sad ću da probam neku jednostavniju igru. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted May 22, 2014 Author Report Share Posted May 22, 2014 edit 4 - ok, uspeo sam - fora je da odeš u settings i otvoriš in house streaming da se kompovi "vide" i onda sve radi i zaista radi. Umesto dugmeta PLAY imaš dugme STREAM gde možeš da izabereš da li hoćeš da strimuješ ili igraš na tom kompu. Probao sam dotu i radi ali je posle 20 sec krenuo da izbacuje grešku da je spor net i da ne može da prikaže najbolje. Sad ću da probam neku jednostavniju igru. pa rekoh ti da moraš u opcijama da prčneš nešto :D Ima na ovom lajf hakerovom linku kako da lepo optimizuješ doživljaj. Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 22, 2014 Report Share Posted May 22, 2014 da, ok je ovo, ali ne mora da bude u beti klijent, ja sam sad isključio. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted May 22, 2014 Author Report Share Posted May 22, 2014 (edited) pa to, ovo je sad izašlo iz bete, to je i poenta. Ništa, sad pokreneš ne-OSX igru, uključiš Steam Music da ti piči i strimuješ na Mac. Blasfemija :D mada, ovo da šljaka i na mobilnim uređajima, to bi bila prava revolucija, ovako je samo zajebancija. Igraš Dotu na fonu/tabletu dok sereš, nema te sat vremena jer sediš na WC šolji = ( r )evolucija! Edited May 22, 2014 by CheighLee Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 22, 2014 Report Share Posted May 22, 2014 pa pazi, realno jeste zajebancija koja ne služi ničemu manje-više, ali može da ima primenu u nekom maaaalom broju slučajeva, tipa, imaš neku gotivnu manju igru na PC-ju a nema je za Mac, a ti baš imaš Mac (ili linux, šta god) na laptopu i onda bi je rado odigrao dok blejiš na terasi ili tako neke situacije :) Evo nije me mrzelo pa sam napravio neki mali video - nije baš neki kvalitet ali može da se vidi response time. Ovaj mac naravno nije sposoban da pokrene dotu kako valja samostalno: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 22, 2014 Report Share Posted May 22, 2014 Eto mi ga novi izgovor kad budem numeo u Doti - "lagovao mi je stream" :D 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted May 22, 2014 Author Report Share Posted May 22, 2014 pa ok je ovo, samo nisam skontao gde ti je uključen miš? U Lenovo koji je host ili Mac koji je klijent? Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 22, 2014 Report Share Posted May 22, 2014 sve pikam preko maca, u njemu su i tastatura i miš. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted May 22, 2014 Author Report Share Posted May 22, 2014 to matori, šerovao sam te na fejsbuk kao Win/Mac/Steam/Stream gurua i streaming pionira u regionu! Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 22, 2014 Report Share Posted May 22, 2014 AJAO koliko ću da pokidam sad od pregleda na YT-u, ima da otvorim kanal pravi pravcati! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zr.ninja Posted May 30, 2014 Report Share Posted May 30, 2014 (edited) Imam kupon 75% popusta za Orbitalis: http://store.steampowered.com/app/278440/. Ako nekom treba PM. Edited May 30, 2014 by Zr.ninja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lancemi3d Posted May 30, 2014 Report Share Posted May 30, 2014 Sto se tice Steam-a, ja imam oko 120 igrica, od cega imam par sasvim solidnih... svako moze da me pronadje na steam a samo je potrebno da ukuca lancemi3d, i rado cu podeliti svoj library sa nekim drugim ko zeli da igra neku od igrica koje imam... Naravno u obzir dolaze samo redovni i poznati memberi foruma, pa, javite se o/ 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyBhoneR Posted June 17, 2014 Report Share Posted June 17, 2014 http://gaben.tv/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted June 19, 2014 Report Share Posted June 19, 2014 Počelo je drugovi! Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts