Jump to content

STEAM


Recommended Posts

  • 3 weeks later...

Steam music ušao u otvorenu betu, a dostupan i desktop interfejs, ne mora više BigPic mod. Ali uglavnom sve je isto, i još jednom da ponovim - ako imate mnogo muzike, 100-200 i više GB i stavite da se skenira, smislite šta ćete da radite u narednih par sati. Meni je oko 180Gb skenirao 3-4 sata. Katastrofalno rešenje za dodavanje muzike.

 

http://www.pcgamer.com/2014/07/24/steam-music-moves-into-open-beta-desktop-interface-now-available/

pljk!

Link to comment
Share on other sites

apsolutno se slažem. Nema nikakvu upotrebnu vrednost trenutno. Eventualno u bigpic modu, pa kad igraš preko pola sobe ili tako neka ultimate lenjost varijanta. Da bar ima plejliste, a ovako je samo proof of concept da može Steam da pušta i muziku.

Edited by CheighLee

pljk!

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Lupam, ali mozda Steam ima ideje da prodaje/iznajmljuje i multimedijalni sardzaj? Filmovi/Serije/Muzika pa guraju na mala vrata.

...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака,
Да однесе све што имам у дубину у дубоку.

 

Link to comment
Share on other sites

ja koristim Betu, ne znam kako je mejnstrim izdanje ali meni ovaj plavoiliki sjaj nije ni tamo ni vamo, malo je nebitan ali ikonica ova plava je i dalje bulja. Plus se ne vidi kada steam skida nešto kao pre sa onim tačkicama ili kada ode u oflajn. Trebalo bi uskoro da promene malo značajnije interfejs i da dodaju još nivoa zaštite na Steam Guard. A ta promena interfejsa se svodi na pravljenje tih nekih personalnih prodavnica i slično tome o čemu su Valve pričali zadnjih godina.

pljk!

Link to comment
Share on other sites

Meni je ono na štandu baš buljavo delovalo. Možda su odlučili da sad budu kao polu-plavi, pošto jeste neki gradient, pa kroz neko vreme da postanu skroz plavi ili šta god - mada opet, što plava, kad je svaka druga firma plava - facebook, dropbox, twitter... ali recimo, snimio sam u mediamarktu steam gift kartice i one su već plave takođe.

Link to comment
Share on other sites

interesantno, mada iskreno nisam baš fan 3rd party, noname programa koji prčkaju po steam-u lokalno. Tako lako može da ti drpi neko machineID fajlove koji se koriste za identifikaciju računara iliti jedino što stoji između otimanja naloga i neotimanja naloga ako ti neko već ima login podatke.

 

Dobra fora, ali ja preporučujem oprez.

pljk!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...