Kotru Posted May 29, 2012 Author Report Share Posted May 29, 2012 (edited) ma sva magija ne samo stara. a realno bren sad treba da ih aoe rootuje sve :). asai je neko spooky mesto sa belom vutrom i ne zna se o njemu skoro nista. melisandra pominje neku aukciju koliko sam provalio? nesto predmet br. xyz, tako da je moguce bila rob(hehe robb), isto kao kad su tiriona prodavali ja pisem spoiler jer mi nije tesko da stavim tag, a sa spoilerom se niko ne buni :) Edited May 30, 2012 by bolkonski Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted May 30, 2012 Report Share Posted May 30, 2012 Pa za zadnju knjigu su bili najavili da ce pratiti neke nove likove ili one koji su se manje pojavljivali u prethodnoj. Tako da zato nije ni bilo smorne Kejt i jos ponekih. Valjda ce to da nam nadoknadi u narednim knjigama. :) Inace, zezao sam se sa ovim nepokretan za Dzona. S obzirom da je Bren sada gore, Dzon, kao jedini centralni lik na Severu, moze da umre :) Nadam se da nece umreti, naravno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 30, 2012 Report Share Posted May 30, 2012 cek, sta je bilo bese sa davosom, zaboravio sam, a mrzi me da prelistavam knjigu:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted May 30, 2012 Report Share Posted May 30, 2012 послат је на Скагос по Рикона од стране лорда Мендерлија од Белих сидришта. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 30, 2012 Report Share Posted May 30, 2012 a otkud rikon na skagosu bese:)...jebote, ko da sam citao pre 5 godina knjigu...zato drale pamti kao slon:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted May 30, 2012 Report Share Posted May 30, 2012 a otkud rikon na skagosu bese:)...jebote, ko da sam citao pre 5 godina knjigu...zato drale pamti kao slon:D Podelili su klince, pošto su mislili da drugih Starkova više nema. Bren je krenuo na sever sa Ridovima po trooku vranu, Rikona je povela Oša preko mora. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 30, 2012 Report Share Posted May 30, 2012 a jes bre, osha stara kucka:)...btw, nadam se da ce deneris da isprzi one jadnike:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kotru Posted May 30, 2012 Author Report Share Posted May 30, 2012 meni je rikon skroz nekako nit smrdi nit mirise... u cemu je fora s njim? imao je neke vizije kao bren i nista. koliko ja shvatam mora da ima neku ulogu kao i svi starkovi inb4 klinac postaje poglavica ljudozdera :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted May 30, 2012 Report Share Posted May 30, 2012 Klinac je derište, može se oblikovati u bilo kom obliku. Martin će da se ispiša svima u lobanju sa njim, u stilu mlađanog Targarjena. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted May 30, 2012 Report Share Posted May 30, 2012 стара крв ће да прокључа. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kotru Posted June 5, 2012 Author Report Share Posted June 5, 2012 (edited) spoilovao sam sebi provaljivanje jedne vrlo moguce teorije :(( Edited June 5, 2012 by Dr. Steinman Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted June 6, 2012 Report Share Posted June 6, 2012 Krenuo sam sad da gledam ponovo seriju i prisetio se određenih stvari iz knjiga pa mi nešto nije baš najjasnije. Ok Varis i Ilirio su stari drugari, i nije mi jasna njihova igra, koga su oni uopšte hteli na Iron Throne-u. Posmatrajući isključivo prvu knjigu dobija se utisak da hoće Viserisa, sve što se izdešavalo sa Deneris je igra slučaja koju ni jedan ni drugi nisu mogli da predvide. U petaj se malo bolje vidi da su ipak hteli i daleko kvalitetnije planirali za Eagona. I sam Varis kaže da je Aegon od rođenja učen kako da bude kralj, koja je onda njihova priča sa Viserisom i Deneris? Da li su od njih napravili samo metu koju Robert može da vidi i da ignoriše sve ostalo, ili se Martin malo pogubio u svom tom pisanju :D Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted June 6, 2012 Report Share Posted June 6, 2012 Plots within plots. Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted June 6, 2012 Report Share Posted June 6, 2012 мени се чини да они хоће Таргарјене, по наследном реду. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted June 6, 2012 Report Share Posted June 6, 2012 (edited) Ali zašto je onda Varis javio da je ova zabebila, zašto nije jednostavno krio tu informaciju kao što je krio Egona? Zašto je Egona koji je poslednji po naslednom redu poslao kod čoveka koji je najbolji da ga obuči za kraljevstvo i u isto vreme bio i Rheagarov najbolji prijatelj, dok su Viserisu i Deneris pričali bajke o "običnim ljudima koji u tajnosti prave banere zmajeva i mole se za njihov povratak"? Meni se čini da Varis stvarno hoće ono što je najbolje za realm, ali mislim da ni oni sami ne znaju šta hoće, odnosno da se Martin malo pogubio u celoj toj priči EDIT: ne znam kakvu korist oni od toga mogu da očekuju, jer ni Eagon ni Viseris ni Deneris ne znaju ništa o Varisovim i Iliriovim planovima? EDIT2: Još jedna nepovezana stvar sa ovim, Jaquen kaže da ona duguje 3 smrti Red God-u, dok kasnije kad Arya trenira kod faceless-a oni kažu da "veruju/prate/štagod" strangera? Jel se opet izbagovao martin il ja? :D Edited June 6, 2012 by JoeKerr Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 7, 2012 Report Share Posted June 7, 2012 pa mozda dzaken postuje i r'lora i sedmoro:) btw, do jaja su im ove karikature, samo da je veca rez, ne prepoznajem sve:) http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/s720x720/156285_3575264373958_1817681061_n.jpg http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/s720x720/533059_3575260733867_295044257_n.jpg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted June 8, 2012 Report Share Posted June 8, 2012 @dzoker ne postuju oni strejndzera, vec nekog mnogolikog boga. e sad, u sedmoro je to stranac, kod r'lora valjda onaj drugi... sta znam. Quote Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted June 8, 2012 Report Share Posted June 8, 2012 @dule http://www.spoilertv.co.uk/images/game-of-thrones/Misc/Digital%20Caricatures%20by%20TXE Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinistral Posted June 12, 2012 Report Share Posted June 12, 2012 EDIT2: Još jedna nepovezana stvar sa ovim, Jaquen kaže da ona duguje 3 smrti Red God-u, dok kasnije kad Arya trenira kod faceless-a oni kažu da "veruju/prate/štagod" strangera? Jel se opet izbagovao martin il ja? :D Duguje tri smrti R'Loru jer je Arja njega i ostale spasila od pozara. Inace postuje Faceless Boga. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted June 13, 2012 Report Share Posted June 13, 2012 (edited) ah da, ocigledno.. Edited June 13, 2012 by JoeKerr Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 13, 2012 Report Share Posted June 13, 2012 ahaha, koji smo debili dzoker i ja:) nego ocemo neke shbb diskusije za sledecu knjigu ili ne:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted June 14, 2012 Report Share Posted June 14, 2012 ne, ajde još ova :) Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kotru Posted June 14, 2012 Author Report Share Posted June 14, 2012 Ph'nglui mglw'nafh drowned god R'lyeh wgah'nagl fhtagn Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted June 14, 2012 Report Share Posted June 14, 2012 Ko nije neka procita Teonovo poglavlje iz sledece knjige. Evo ga link : http://www.georgerrmartin.com/if-sample.html Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted June 14, 2012 Report Share Posted June 14, 2012 steta bi bilo da ga obesi... doduse, on je Martinov miljenik, ne verujem da ce ga ubiti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts