Ivan~ Posted August 16, 2012 Report Share Posted August 16, 2012 Lukaku na pozajmici u WBA do kraja sezone. Quote "This is your life and it's ending one minute at a time." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimke Posted August 16, 2012 Report Share Posted August 16, 2012 hahaha, bedni bednik polomiće mu neko nogu i presedeće sezonu na tribinama biće ovo dobro prvenstvo. osvajamo! +1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 17, 2012 Report Share Posted August 17, 2012 pero,imam jednu primedbu lale su trsle zbog vdva,robena i huntelara rvp je bio tu prilicno nebitan Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted August 17, 2012 Report Share Posted August 17, 2012 Slazem se da rvp nije uopste kriv, bar ne na terenu, ali vdv i huntelar nisu ni igrali prvu postavu tako da ne vidim kako su oni krivi? :) Pukli su zato sto su igrali ocajno, prvenstveno im je bila ocajna odbrana, zatim igrao im je van bommel koji je za penziju, a roben je hteo sve sam a bio u ocajnoj formi, dodao je ukupno 2 lopte. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 17, 2012 Report Share Posted August 17, 2012 pa ceo sukob je nastao na relaciji van marvijk i vdv i huntelar koji su smatrali da treba da igraju u prvoj postavi...roben je tipa usred prvenstva davao izjavu "neki igraci bi trebalo da zanemare ego",tako nesto,a kasnije je i sam iznapusavao marvijka iako ga je ovaj trpeo bez razloga...a na kraju krajeva,slazem se i da je mrtvi van bomel jedan od razloga fejlovanja:) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Comandante Posted August 17, 2012 Report Share Posted August 17, 2012 Selektor je ukopao Holanđane, zato je i popio otkaz. Quote I began revolution with 82 men. If I had to do it again, I do it with 10 or 15 and absolute faith. It does not matter how small you are if you have faith and plan of action. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUBE Posted August 17, 2012 Report Share Posted August 17, 2012 Alex Song has officially left Arsenal. Announcement expected over the weekend/monday. objavio je i za persia i za cazorlu pre nego je izasla oficijalna izjava. takodje i za 10ku za vilsira. iako se to videlo po danasnjoj konferenciji vengera. Quote There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted August 17, 2012 Report Share Posted August 17, 2012 http://www.manutd.com/en.aspx rvp Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimke Posted August 17, 2012 Report Share Posted August 17, 2012 E dabogda se raspao i on i MU... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 18, 2012 Report Share Posted August 18, 2012 do kraja prelaznog roka ima jos dve nedelje summoning kralja baskije Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted August 18, 2012 Report Share Posted August 18, 2012 Najvece pojacanje MUTD je povratak Vidica posto su imali ogromnih problema u odbrani, od Persija ne ocekujem previse, prosla sezona je njegov vrhunac Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted August 18, 2012 Report Share Posted August 18, 2012 (edited) ode song u barsu. Edited August 18, 2012 by Hell Quote Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dULEYM4N Posted August 20, 2012 Report Share Posted August 20, 2012 ode, da su sad pametni da pljusnu lovu i dovedu m'vilu bog da ih vidi :) Quote radim iskljucivo po preporuci Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted August 20, 2012 Author Report Share Posted August 20, 2012 i vidim da Ljorente nece da produzi ugovor, znaci ide..samo da nas mrtvi odvratni Juventus ne pretekne.. A MILAN ZELI BENDTNERA!!! VODITE GA MOLIM VAS..DACEMO I NOVU STONU LAMPU UZ NJEGA Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimke Posted August 20, 2012 Report Share Posted August 20, 2012 Hahahahaha evo mogu i defanzivca po izboru da uzmu koji nije starter gratis :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted August 21, 2012 Author Report Share Posted August 21, 2012 inter i milan su opet istrgovali.. pacini u milanu, kasano u interu..interu jos 7 miliona evra (to mi je logicno, ipak je kasano stariji 2 godine) ne znam ko je bolje prosao, vreme ce pokazati..ali je kasano realno vrhunski cigan..prosle godine je imo onaj mozdani udar, nije igrao cele sezone, pazili su ga u milanu i ozdravljivali a on im uvalio masan kobas..kapiram ja da se on smorio sto svi odlaze iz milana al jebiga, nekako nije fer.. Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted August 21, 2012 Report Share Posted August 21, 2012 ili su ga ovi jednostavno sutnuli i doveli mladju verziju :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted August 21, 2012 Report Share Posted August 21, 2012 Jebote! Milan ove godine max 10. mesto. Gledao sam tekmu protiv Juvea pre neki dan, tuga od fudbala. Josh Boatenga da prodaju i gg. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 21, 2012 Report Share Posted August 21, 2012 ovaj transfer je u rangu sedorf za kokoa :))) Dajes jednog virtuoza mentolskog koji fudbal drzi u malom prstu,gura kroz noge,pakuje kad god treba,a s vremena na vreme i da gol,za losiju kopiju djilardina,koji sa loptom nema pojma,zna samo za italian fingers,i ako ga ukenja nesto glavom...i jos das sedam milki pride berlusconi pls Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted August 22, 2012 Author Report Share Posted August 22, 2012 izgleda da je kasano trazio da ide i pritego ih.. stigao s njim danas i Gargano iz napolija..to je vec mnogo veznih, mislim (i nadam se) da je Dejana Stankovica i njegovog starog lica dosta u crno plavom dresu :) Milan pikirao Drentea..ne zato sto je dobar nego zato sto je dzaba! I jako me zanima ko ce Sitiju da uzme Guidettija..posto svakako nece imati mesto u prvoj bacice ga na neku pozajmicu..a svi ce zeleti coveka koji je dao 21 gol na 23 tekme, makar i u holandiji.. Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostinhoo Posted August 25, 2012 Report Share Posted August 25, 2012 ili su ga ovi jednostavno sutnuli i doveli mladju verziju :) +1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted August 25, 2012 Report Share Posted August 25, 2012 ode sahin u pul :c Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan~ Posted August 25, 2012 Report Share Posted August 25, 2012 Adam Dzonson u Sandrlendu za 19 miliona, Mozes i zvanicno u Celziju. Quote "This is your life and it's ending one minute at a time." Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted August 25, 2012 Report Share Posted August 25, 2012 ne znam, nije los taj mozes, ali mislim da je prevelika lozana :D takav sam utisak stekao u 1. kolu kada su igrali... opet nema zamene za toresa, nijedan pravi napadac nije doveden Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 25, 2012 Report Share Posted August 25, 2012 vengeru,moj vengeru...:c Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts