Cela Posted July 16, 2013 Report Share Posted July 16, 2013 mislio sam na tog lika u rur maji ludice Quote When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 16, 2013 Report Share Posted July 16, 2013 e da ja sam u nedelju pre nego što sam video nemketa, video dovlu i aleta u rurmobilu na kanarevom brdu, i drao sam se i svirao im, ali su me iskulirali, kao šatro me nisu videli -_- e jest, tad ih je pola grada videlo u ruromobilu, možda su se već smorili od toga da se javljaju ljudima! :).o/ bejah do emmija da zamenim mrtvi dell 2412m koji sam kupio sat vremena ranije, stigla me Zolina kletva :D onda si još bio i veseo imajući sve u vidu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted July 16, 2013 Report Share Posted July 16, 2013 u petak sam video lika u crvenoj ssi maji iz 2011.god na slaviji, bio je preko puta ulice pa nisam hteo da se derem da ne izgledam ko debil u subotu sam video na trosarini lika u samo rejv maji beloj iz 2012.god u kolima, vozio je belog punta i ja sam bio u kolima tako da sam samo svirao ali me nije primetio u toj dzungli u nedelju sam na adi video lika kako prolazi gore setalistem u rur zupcanik retro, nisam siguran koja je godina, ali mislim da je 2010. a juce sam video lika na trgu kod konja, cekao je nekoga a ja sam sedeo u kaficu pa nisam hteo da ustajem, lik je imao ovi najnoviju odri ssi maju... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 16, 2013 Report Share Posted July 16, 2013 sve u svemu, offtopic :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted July 16, 2013 Report Share Posted July 16, 2013 mendzi je bas aktivan po gradu i to Quote When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 16, 2013 Report Share Posted July 16, 2013 u petak sam video lika u crvenoj ssi maji iz 2011.god na slaviji, bio je preko puta ulice pa nisam hteo da se derem da ne izgledam ko debil u subotu sam video na trosarini lika u samo rejv maji beloj iz 2012.god u kolima, vozio je belog punta i ja sam bio u kolima tako da sam samo svirao ali me nije primetio u toj dzungli u nedelju sam na adi video lika kako prolazi gore setalistem u rur zupcanik retro, nisam siguran koja je godina, ali mislim da je 2010. a juce sam video lika na trgu kod konja, cekao je nekoga a ja sam sedeo u kaficu pa nisam hteo da ustajem, lik je imao ovi najnoviju odri ssi maju... koja je to rur zupčanik retro majica? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted July 16, 2013 Report Share Posted July 16, 2013 koja je to rur zupčanik retro majica? :) hm, mozda nije zupcanik, pogresno sam se izrazio, ali znam da je neka retro? ne mogu sada da trazim, bacio si me u rebus... Stanko prelazio most? 3 dana za redom? Stankec, selite Zamak? jok Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted July 16, 2013 Report Share Posted July 16, 2013 Videh Mohija na motoru....bez kacige ofc.... zaleteo se niz lisicji jarak :) Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 16, 2013 Report Share Posted July 16, 2013 aha, možda ona RUR retro što smo radili. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 16, 2013 Report Share Posted July 16, 2013 Videh Mohija na motoru....bez kacige ofc.... zaleteo se niz lisicji jarak :) jarak potok tomejto potejto :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted July 16, 2013 Report Share Posted July 16, 2013 Jbg ne znam ja ove turske lokacije :D Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted July 16, 2013 Report Share Posted July 16, 2013 Videh Mohija na motoru....bez kacige ofc.... zaleteo se niz lisicji jarak :) Wat? Mene bez kacige nisi video. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 16, 2013 Report Share Posted July 16, 2013 Ali lokacija je zanimljiva! A taman sam hteo da kažem da sam sve očekivao od ovog mohija ali da je tako neodgovoran kad vozi motor - to nisam! srećom pa nije on! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted July 16, 2013 Report Share Posted July 16, 2013 ja sam jednom sreo mohija i uredno mu se javio iako je imao kacigu i bio je na motoru! doduse doca ga je prepoznao ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted July 16, 2013 Report Share Posted July 16, 2013 proto jesi nosio šuškavac u subotu? nego šta. ovo ti je već drugi egzit da poštuješ rur tradiciju ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted July 16, 2013 Report Share Posted July 16, 2013 .o/ bejah do emmija da zamenim mrtvi dell 2412m koji sam kupio sat vremena ranije, stigla me Zolina kletva :D na kakav si problem naleteo? ja sam uzeo pre nedelju dana dva ova i rade lepo. Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted July 16, 2013 Report Share Posted July 16, 2013 sreo gomilu rurovaca na exitu i svi se svima uredno izjavljali. rispekt za docu, alfu, šarulju, coku, necolu, endrea, dunju, unku, štrokana, leška i budu ! o/ o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted July 16, 2013 Report Share Posted July 16, 2013 цареви са егзита!ја сам се чак јавио неком лику који је фурао "само рејв" мају, ал' ми је рекао да није руровац! Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted July 16, 2013 Report Share Posted July 16, 2013 (edited) pola stranda se ne vidi od alfinih ledja! Edited July 16, 2013 by Buda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marks Posted July 16, 2013 Report Share Posted July 16, 2013 da se upishem i ja iako nije dogadjaj u bg-u nego exit docu sam sreo, tj. on mene jer sam imao camo pejb majicu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted July 16, 2013 Report Share Posted July 16, 2013 Wat? Mene bez kacige nisi video. Jbg, onda neko prilicno lici na tebe :) Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted July 16, 2013 Report Share Posted July 16, 2013 (edited) ja sreo mrzitelja sa velikim kurcem na HNS, bar se nadam da je bio on/oni.... I'm afraid that I was very very To jesam bio ja sa velikim kurcem, rukovao si se i sa mnom i sa kurcem :DDDDDDDDDDDD Sreli smo još i dobija, afija, protu, dinju, i poslednji dan infernowna koga smo sreli ispred arene(bioskopa) i bilo je: "Ti si Nidža? A ti si... A ZNAM TI SI VELIKI KURAC!" :) Edited July 16, 2013 by Mrzitelj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 16, 2013 Report Share Posted July 16, 2013 VeljOK Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Corey Posted July 18, 2013 Popular Post Report Share Posted July 18, 2013 Ишао до АМСС-а у Рузвелтовој 65ицом са Зелењака, помислим на Болета док сам пролазио његову (бившу) улицу, и како би било кул да му лично честитам рођење сина. Завршим обавезе и кренем кући, побегне ми трамвај док сам се распитивао нешто у копирници, одлучим да се прошетам до следеће станице кад на пола пута Боленце весело мрнџа сладолед! Коле искривио универзум и уредио след догађаја да се тај сусрет догоди. 12 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted July 18, 2013 Report Share Posted July 18, 2013 мрнџа 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts