Trooper Posted May 2, 2012 Report Share Posted May 2, 2012 I'm just gonna leave this here http://www.ladyschool.org/index.php?option=com_content&view=article&id=116&Itemid=112 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted May 2, 2012 Report Share Posted May 2, 2012 :D Quote "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted May 2, 2012 Report Share Posted May 2, 2012 plasim se ovog linka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 2, 2012 Report Share Posted May 2, 2012 Šta bi radile sve ove žene da ne postoji zvanično zanimanje profesionalne alapače? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted May 2, 2012 Report Share Posted May 2, 2012 http://www.kozmetika.edu.rs/index.php/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted May 2, 2012 Report Share Posted May 2, 2012 poslacemo ih nazad u srednji vek kada su zene bile silovane, jele slamu i pile vodu iz prljave reke zajedno sa konjima. pa da vidimo onda da li ce da ih zanimaju alternativne drustvene vrednosti! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
abohac Posted May 2, 2012 Report Share Posted May 2, 2012 Ašok Murti in DA HAUS! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 3, 2012 Report Share Posted May 3, 2012 da, i ja sam jedino za njega čuo od ovih, i za bobićku :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted May 3, 2012 Report Share Posted May 3, 2012 Ajde jos i ovaj revov link... kozmetika, tu ipak za neke stvari treba i obuka... terapeut, sminker itd. (na stranu sto neko to zove "fakultetom" lol). Ali ova skola lepog ponasanja za zhene.... ne bi me cudilo da iza toga stoji muskarac koji se smislio kako da izmuze zhenama pare, sto je u principu, ultimativna pobeda i dokaz dominacije penisa nad vaginama. Em uzme pare, em ih dresira i kultivise i oblikuje po svojoj zheli. WIN.. and WIN. Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted May 3, 2012 Report Share Posted May 3, 2012 i onda ce one iskolovane za lepo sponzorusko ponasanje da jebu nesrecnike u glavu :) Ko je sada WIN! Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted May 3, 2012 Report Share Posted May 3, 2012 Ajde jos i ovaj revov link... kozmetika, tu ipak za neke stvari treba i obuka... terapeut, sminker itd. (na stranu sto neko to zove "fakultetom" lol). Ali ova skola lepog ponasanja za zhene.... ne bi me cudilo da iza toga stoji muskarac koji se smislio kako da izmuze zhenama pare, sto je u principu, ultimativna pobeda i dokaz dominacije penisa nad vaginama. Em uzme pare, em ih dresira i kultivise i oblikuje po svojoj zheli. WIN.. and WIN. Razmisljas kao Verica Rakocevic! Quote "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted May 3, 2012 Report Share Posted May 3, 2012 Ajde objasni mi, posto sam glup da vidim paralelu (ali to je zato sto ne znam kako razmislja Verica Rakocevic.... toliko ne znam, da sam morao da izguglam da se prisetim ko je ona). @ Igor : Pa valjda te sponzoruse jebu nesrecnike u glavu i bez ovog edukovanja! TAKO JE BILO OD VAJKADA! Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts