_Gotti_ Posted May 23, 2012 Report Share Posted May 23, 2012 jel imate neki posao za alpha i mene ? don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted May 23, 2012 Report Share Posted May 23, 2012 poslednjih 7 dana nikad prljavija sava od kada znam za sebe Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted May 23, 2012 Report Share Posted May 23, 2012 pa reci joj da se okupa JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOJ Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted May 23, 2012 Report Share Posted May 23, 2012 (edited) pogrešan topic Edited May 23, 2012 by Doca. Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted May 23, 2012 Report Share Posted May 23, 2012 pa reci joj da se okupa JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOJ "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted May 23, 2012 Report Share Posted May 23, 2012 http://gamecenter.grantgalitz.org/ I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted May 24, 2012 Report Share Posted May 24, 2012 vrh vrh vrh Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted May 24, 2012 Report Share Posted May 24, 2012 samo meni se baguje zvuk? sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted May 24, 2012 Report Share Posted May 24, 2012 DONKEY MADAFAKING KONG JEBOTE Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted May 24, 2012 Report Share Posted May 24, 2012 (edited) Idem u Srbiju danas loma da campr, jedem mamine hrane i druzim se sa drugarima! Longleyy, dosta je D3, RLujemo za vikend! Edited May 24, 2012 by lol kosmos "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 24, 2012 Report Share Posted May 24, 2012 buvljak, ili čuvena radnja sa kablovima u svetozara markovića nema te radnje više :( ja mislim od prošlog leta je zatvorena. Pa ovo čak ni ja ne znam šta je? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted May 24, 2012 Report Share Posted May 24, 2012 (edited) pa morali klinci da nadju neke sponzore da deluju pro :D Enivej startovo me pandur i trazi LK. Ja prepipo dzepove i reko jao zaboravio sam i on krene da smara "IDEMO U STANICU, IDEMO U STANICU" i tako 10 minuta. Na kraju kad me je propito sve kao ae idi ali ubuduće nosi LK. Kreno ja i nakon 10 metara se setim, pogledam u mali džep od ranca kad tamo lična. fejspalm Edited May 24, 2012 by rev Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 24, 2012 Report Share Posted May 24, 2012 nema te radnje više :( ja mislim od prošlog leta je zatvorena. slava joj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted May 24, 2012 Report Share Posted May 24, 2012 (edited) Čuo sam da u Knez Mihailovoj, u Beogradu, ima glavni distributer i prodavnica Zippo upaljača. E sad, el zna neko gde tačno u Knezu da se ne šetam tamo vamo..? Hvala! Edited May 24, 2012 by Inferno_O Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 24, 2012 Report Share Posted May 24, 2012 slava joj amin! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shomi~ Posted May 24, 2012 Report Share Posted May 24, 2012 Čuo sam da u Knez Mihailovoj, u Beogradu, ima glavni distributer i prodavnica Zippo upaljača. E sad, el zna neko gde tačno u Knezu da se ne šetam tamo vamo..? Hvala! Ima u Knezu radnjica u kojoj sam ja kupio upaljac, ne znam da li su glavni, ali matori deluje k'o da zna znanje, meni shljaka vec godinu dana bez problema. Od Dauntaun kafica nekih 50 metara, skrenes levo u neki "prolaz" ka Knezu i videces. Tu je bio neki kafic/kafana ranije "vruci gavran" ako znas, pa odma pored Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted May 24, 2012 Report Share Posted May 24, 2012 E, snasao sam se sad na mapi, to je u Cika Ljubinoj, hvala!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted May 24, 2012 Report Share Posted May 24, 2012 Nešto me grlo grebe opasno, ne želim sad da se razbolim kad treba u Jag da idem. U subotu imam proslavu 5 godina mature, olololol У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted May 24, 2012 Report Share Posted May 24, 2012 18.04 sam podneo registracionu prijavu brisanja preduzeca par dana nakon toga sam otisao u inostranstvo nedelju dana kasnije prijava mi je odbacena zbog nedostatka stampanog imena ispod potpisa na jednom papiru, i dato nedelju dana da to ispravim posto nisam to ispravio u narednih nedelju dana, treba da platim 6.000 dinara The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted May 24, 2012 Report Share Posted May 24, 2012 JEBI BRE DVINIJA DOK JE U INOSTRANSTVU JE BI JEBI! Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted May 24, 2012 Report Share Posted May 24, 2012 Promovisem moj D3 ingame tag, sada i kao display name na Ruru! "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 24, 2012 Report Share Posted May 24, 2012 Daki kralj, dao mi opremu za monka koju sam prodao! 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
w()()() Posted May 24, 2012 Report Share Posted May 24, 2012 (edited) fino ovo vreme a i mothership je tu! Edited May 24, 2012 by CPETA na terasi se spasi lesli se vraca kruci Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted May 24, 2012 Report Share Posted May 24, 2012 (edited) Edited May 24, 2012 by grb1tj Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted May 24, 2012 Report Share Posted May 24, 2012 Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts