Santa Posted May 14, 2012 Report Share Posted May 14, 2012 Ja batalio pre malo više od 2 meseca. Ništa lakše. Poy. Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted May 14, 2012 Report Share Posted May 14, 2012 Kad si pusio 3 meseca onda je nista lakse. Ja pusim 10 god. HE HE KURAC "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted May 14, 2012 Report Share Posted May 14, 2012 okaci i istorijat propalih pokusaja ahehehehahheheh. Prcaj santu! You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted May 14, 2012 Report Share Posted May 14, 2012 Moj cale je pusio 20godina, 2.5-3 pakle dnevno. Prestao jednog jutra tako sto je dao kolegi preostale boksove i rekao dosta, nikakvi flasteri, zvake kurci palci. Sve je stvar zelje, da li zelis stvarno da ostavis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted May 14, 2012 Report Share Posted May 14, 2012 (edited) Meni stvarno nije jasno otkud tebi ideja igore o propalim pokušajima? Tako je touche. BTW daki, pušio sam maltene duže nego što ti imaš godina. Edited May 14, 2012 by Santa Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted May 14, 2012 Report Share Posted May 14, 2012 jebi Dakija Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted May 14, 2012 Report Share Posted May 14, 2012 Santa koliko si godina pusio? jebi Dakija Bjeste djeco silna. "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted May 14, 2012 Report Share Posted May 14, 2012 21/22 Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted May 14, 2012 Report Share Posted May 14, 2012 Odvajao ti nas ili ne Daki, mi smo vec odvojeni Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted May 14, 2012 Report Share Posted May 14, 2012 Pa onda si duze pusio nego sto Kreki ima godina puta 2, a ne ja. Elem, meni je ovo prvi pokusaj da prekinem pa cemo videti. Do sada sam uvek voleo sweet sweet nicotine i nisam zeleo da prestanem, al juce sam pozeleo! :O Prvi put u zivotu. :O "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted May 14, 2012 Report Share Posted May 14, 2012 Meni stvarno nije jasno otkud tebi ideja igore o propalim pokušajima? Tako je touche. BTW daki, pušio sam maltene duže nego što ti imaš godina. 2005 i ko pusi zdravlje rusi jebote??? You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted May 14, 2012 Report Share Posted May 14, 2012 Ako imaš volju, ništa lakše. Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted May 14, 2012 Report Share Posted May 14, 2012 Zyban, svi ortaci koji su ostavili cigare su koristili to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted May 14, 2012 Report Share Posted May 14, 2012 Ne treba. Samo volja. Samo tvrdo. Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted May 14, 2012 Report Share Posted May 14, 2012 tuZue.png tek sad skontah ovo slowpoke.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demian Posted May 14, 2012 Report Share Posted May 14, 2012 Zyban (Ziban) je strasan lek uz pomoc koga su mnogi ostavili cigarete.To je cinjenica. Ja nisam, ja sam bio cao/zdravo, trpeo 2 meseca i sad sam mapetovac sa balkona. Prvenstveno namenjen kao antidepresiv, pa zabranjen. Pun mitova: 1.Zelja da ostavis sve, cigare, devojku, porodicu ... 2.Ne smes da pijes (mislim da mi je kolega rekao da ga je 1 pivo ubilo) 3.Navodna kancerogenost na duze staze. 4.Hiperaktivnost bez povoda, neporezna voznja, tuce, svadje, snaga i volja koji se ispoljavaju u "losim" momentima. 5.Impotencija Ja nemam pojma da li je ista tacno, znam 4 osobe koje su ga koristile, 2 zene koje vise ne puse, 1 tipa koji je propusio sledeci dan po prestanku uzimanja i jednog kome je trebalo dva meseca da se vrati cigaretama.Niko nije imao nikakve posledice. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demian Posted May 14, 2012 Report Share Posted May 14, 2012 Zyban (Ziban) je strasan lek uz pomoc koga su mnogi ostavili cigarete.To je cinjenica. Ja nisam, ja sam bio cao/zdravo, trpeo 2 meseca i sad sam mapetovac sa balkona. Prvenstveno namenjen kao antidepresiv, pa zabranjen. Pun mitova: 1.Zelja da ostavis sve, cigare, devojku, porodicu ... 2.Ne smes da pijes (mislim da mi je kolega rekao da ga je 1 pivo ubilo) 3.Navodna kancerogenost na duze staze. 4.Hiperaktivnost bez povoda, neporezna voznja, tuce, svadje, snaga i volja koji se ispoljavaju u "losim" momentima. 5.Impotencija Ja nemam pojma da li je ista tacno, znam 4 osobe koje su ga koristile, 2 zene koje vise ne puse, 1 tipa koji je propusio sledeci dan po prestanku uzimanja i jednog kome je trebalo dva meseca da se vrati cigaretama.Niko nije imao nikakve posledice. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted May 14, 2012 Report Share Posted May 14, 2012 kojot uzima zyban? You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted May 14, 2012 Report Share Posted May 14, 2012 uzima ono najbolje od zivota i zena i vina! You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 14, 2012 Report Share Posted May 14, 2012 bolji je tabex od zibana Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted May 14, 2012 Report Share Posted May 14, 2012 Dule zna sve droge! Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted May 15, 2012 Report Share Posted May 15, 2012 "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted May 15, 2012 Report Share Posted May 15, 2012 sipao sam kolu i stavio je pored kulera (lap).. sad je topla :/ The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 15, 2012 Report Share Posted May 15, 2012 sledeći put sipaj kocu, ona duže ostaje kul jer nije gej Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted May 15, 2012 Report Share Posted May 15, 2012 bolje sledeci put krcu "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts