killYg0r Posted May 4, 2012 Report Share Posted May 4, 2012 isao si bajsem na more? Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted May 4, 2012 Report Share Posted May 4, 2012 (edited) 20 sati mi nesto malo za bajs. Edited May 4, 2012 by lol kosmos "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted May 4, 2012 Report Share Posted May 4, 2012 isao je busom na neku primatijuadu il s ta je vec rekao :D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted May 4, 2012 Report Share Posted May 4, 2012 mi smo jos i dobro prosli. Jednima se pokvario bus pa su cekali novi 7 sati, drugi isli u pogresnom pravcu 250km itd itd Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted May 4, 2012 Report Share Posted May 4, 2012 Tamo sigurno nema levog ulaza...cim je shoocky isao QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted May 4, 2012 Report Share Posted May 4, 2012 (edited) http://www.youtube.c...?feature=ticker za one koji vole jazz. bruce hornsby na kanalu 2. Edited May 4, 2012 by Diego I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 4, 2012 Report Share Posted May 4, 2012 A jel imaš poštu i dom zdravlja? Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 4, 2012 Report Share Posted May 4, 2012 Are you in heaven Novi Beograd? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted May 4, 2012 Report Share Posted May 4, 2012 Био сам на Ђоковић оупену, гледао последњи четвртфинални меч. Посећеност је очајна, плус у публици батице које добацују неке глупости у фазону зајебали су Налбандиана. Видео сам и Ацу Локницу. Занимљив ми је живот. Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grgile Posted May 4, 2012 Report Share Posted May 4, 2012 Ovogodisnji turnir je totalni promasaj, cak ni karte od 200 dinara nisu nesto privukle paznju, al opet, sve zanimljive meceve stavljaju na centralni , a na teren 1 koji je 200 kinti stavljaju dublove... Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted May 4, 2012 Report Share Posted May 4, 2012 sunce ti jebem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted May 4, 2012 Report Share Posted May 4, 2012 Јој, гледао сам пре пар година тај филм, хвалили га људи. Јеботе, која очајна депра. Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted May 4, 2012 Report Share Posted May 4, 2012 moras poznavati depru da bi bio srecan! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRA Posted May 4, 2012 Report Share Posted May 4, 2012 videla sam sukija u bugarskoj i ipak sam mu se javila Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 4, 2012 Report Share Posted May 4, 2012 jedino vudu poznaje depru, svi drugi su je videli u prolazu! 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRA Posted May 4, 2012 Report Share Posted May 4, 2012 upoznala sam ga sa drugaricom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted May 4, 2012 Report Share Posted May 4, 2012 prco? bilo ko koga? Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted May 4, 2012 Report Share Posted May 4, 2012 pa gde ste, jebo te. Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted May 4, 2012 Report Share Posted May 4, 2012 upoznala sam ga sa drugaricom a kolko ke teska drugarica bez kostiju? "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted May 4, 2012 Report Share Posted May 4, 2012 ;с Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted May 4, 2012 Report Share Posted May 4, 2012 cisto da se pohvalim, u nekom sam xiriskom klabu, mrtav pijan, u najvecem srpareu, al riba ni za kirac i visim na rur. odlicno uyroseni novci! "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted May 4, 2012 Report Share Posted May 4, 2012 da da, nisam napisao poz za miru koja se javlja rurovcima koje sretne, cak i van srbije Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted May 5, 2012 Report Share Posted May 5, 2012 pa napisi, koji ti je "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted May 5, 2012 Report Share Posted May 5, 2012 suki, sprco mirinu drugaricu? Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted May 5, 2012 Report Share Posted May 5, 2012 (edited) 400mg kofeina pred trening u 22h is a no-no. Mislim sad mi se i prispavalo, ali moram da ustanem u pola 7 da idem napos'o + radim ceo dan + imam zubara u sred radnog vremena na kog sam totalno zaboravio, a ako otkazem nece imati slobodan termin naredne dve nedelje a zub mi gori. Bice ovo tezak dan, zato cu u 21 vec zavrsiti u krevetu. Edited May 5, 2012 by Longleyy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts