Guest Posted April 22, 2012 Report Share Posted April 22, 2012 Pa nisam ni rekao da je u Beogradu vec da su bandere one gumene Beogradske, zar ne? Stim sto je to neki debeli lala prepravio za semafor nice save, dude Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feno Posted April 23, 2012 Report Share Posted April 23, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=M5valVi0nPA&feature=youtu.be Kao sto pise: Prvenac s'moje strane, ima gresaka, ima stvari na kojima treba da se radi. Bice bolje sa svakim sledecim projektom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted April 23, 2012 Report Share Posted April 23, 2012 topaz labs joke inc Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted April 23, 2012 Report Share Posted April 23, 2012 ali bilo. nego, ne bih raspirivao predizborne strasti ali mi se od ovogodišnjih izbora i sere i povraća i zato ovakvi biseri vesele: - http://www.youtube.c...h?v=3FuBTjo-EqM - HIT! - http://www.youtube.c...h?v=WHXHR_tWh_Q jebote, zgrožen sam od prvog klipa. na drugi sam se upišao od smeha. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sekira Posted April 23, 2012 Report Share Posted April 23, 2012 i de mo Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted April 23, 2012 Report Share Posted April 23, 2012 sekira drug evo za tebe jedan novi! Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 23, 2012 Report Share Posted April 23, 2012 nenene sinko, ne radi se to tako! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted April 23, 2012 Report Share Posted April 23, 2012 @DJ Feget Лик је толики про да немам речи, лолујем већ 10 минута на клипове Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted April 23, 2012 Report Share Posted April 23, 2012 (edited) i dalje ne kontam jel ovaj lik fo ril ili je to sve neka mnogo velika meta-moderna-sarkastična šala? Edited April 23, 2012 by CheighLee pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted April 23, 2012 Report Share Posted April 23, 2012 Zajebavao se ili ne, meni je ovo krs sa onim random zvucima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted April 23, 2012 Report Share Posted April 23, 2012 (edited) pa naravno da je krs, tako i treba da bude... da bi lik mogao da troluje majmune na yt :) i jedna bakica... Edited April 23, 2012 by Mitch Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted April 23, 2012 Report Share Posted April 23, 2012 (edited) Izbori 2012 Srbija Edited April 23, 2012 by pilauda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted April 24, 2012 Report Share Posted April 24, 2012 Вања Удовичић - јебени цар. http://www.youtube.com/watch?v=r-YE7kkvTaA&feature=player_embedded#at=37 Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted April 24, 2012 Report Share Posted April 24, 2012 (edited) i dalje ne kontam jel ovaj lik fo ril ili je to sve neka mnogo velika meta-moderna-sarkastična šala? lik je kraljevski trol a ovaj lik gore sto skace i djipa u sobi je neki mali internet senzejsn dj,svi klipovi mu imaju milione i milione viewova,ali ga je ovaj carski trol do jaja upotrebio :) i de mo zar je moguce sekira drugu da si tako fejlovao,a redovno posecujes rur :> @DJ Feget Лик је толики про да немам речи, лолујем већ 10 минута на клипове kad je krenuo hurdy gurdy suzu sam pustio Edited April 24, 2012 by gruja gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted April 24, 2012 Report Share Posted April 24, 2012 (edited) Udovicic car. I kolko ustvari imamo puno sportista megacareva. Bas sam pre par nedelja ovde na koledzu pravio prezentaciju na temu "Sports outside US" sa fokusom na Srpske sportiste i nabio sam im na nos da smo mi zvanicno najbolja kosarkaska nacija (sto i jeste jer imamo najvise zlatnih medalja na SP) Spomenuo sam i vaterpolo al ovde masa ni ne zna za taj sport. Jebo ih Pejton Mening .... uff odoh u off topic btw ovo se zove doterivanje. Pogledati samo prvih i poslednjih 15 sekundi klipa (osim ako niste zena ) Edited April 24, 2012 by moyo "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted April 24, 2012 Report Share Posted April 24, 2012 http://www.youtube.c...h?v=3FuBTjo-EqM - HIT! http://www.youtube.c...h?v=WHXHR_tWh_Q o_O is this real life? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted April 24, 2012 Report Share Posted April 24, 2012 a ovaj lik gore sto skace i djipa u sobi je neki mali internet senzejsn dj,svi klipovi mu imaju milione i milione viewova,ali ga je ovaj carski trol do jaja upotrebio :) Ај окачи неки клип тог лика леба ти, морам да видим како је у оригиналу : ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sekira Posted April 24, 2012 Report Share Posted April 24, 2012 evo ti original DJ BL3ND imas u related (HARD MIX) DJ BL3ND, taj snimak je DJ FEGET upotrebio u IN MY ROOM btw, ovaj DJ BL3ND je veci retard od DJ FEGETA @gruja moguce je, izgleda mi je negde promaklo :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted April 24, 2012 Report Share Posted April 24, 2012 btw ovo se zove doterivanje. Pogledati samo prvih i poslednjih 15 sekundi klipa (osim ako niste zena ) pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zexon Posted April 24, 2012 Report Share Posted April 24, 2012 mozda je bilo, ne znam... http://www.youtube.com/watch?v=g3ZyYJ3DMjw Kad se rodimo, tad placemo, jer smo na veliku pozornicu budala stupili. - W. Shakespeare Link to comment Share on other sites More sharing options...
sekira Posted April 24, 2012 Report Share Posted April 24, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 24, 2012 Report Share Posted April 24, 2012 is this real life? is this just fantasy? Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted April 24, 2012 Report Share Posted April 24, 2012 pitao sam kevu koju čanak svira pesmu u predizbornom spotu. evo je: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 24, 2012 Report Share Posted April 24, 2012 hm, nisi to znao da je ta pesma? koje si godište? pitam stvarno, zanima me sa kojim godištem je iščezla ta pesma iz "opšteg znanja"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted April 24, 2012 Report Share Posted April 24, 2012 91. ne znam koja sam generacija od poslednjih pionira (mislim da sam čak prva koja nije nosila marame), ali nisam imao dodira s time. meni je samo zabavno što on svira komunističku pesmicu. tako vojvođanski. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts