killYg0r Posted February 4, 2013 Report Share Posted February 4, 2013 ? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted February 4, 2013 Report Share Posted February 4, 2013 pa,izaso je tekst kako je sve do jaja otkad je doso bus plus i dva dana posle izlazi novi tekst kako gori autobus ? cptn obvs Quote When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted February 4, 2013 Report Share Posted February 4, 2013 sve je to super, neka umre busplus ali kako ikada mogu da imaju veze sa random autobusom koji je star 10+ godina Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted February 4, 2013 Report Share Posted February 4, 2013 dobili smo brda pogodnosti zato sto je sada naplata bolja... pa su i autobusi bolji i cistiji i ne gore... wait woot? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted February 4, 2013 Report Share Posted February 4, 2013 pa kako nema ako se pre toga hvale kako je komfornije itd.? trebalo bi da je njihova nadleznost i staranje o tim autobusima :o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted February 5, 2013 Report Share Posted February 5, 2013 sve je to super, neka umre busplus ali kako ikada mogu da imaju veze sa random autobusom koji je star 10+ godina [hint] porasla je cena prevoza, a pare ne idu na odrzavanje [/hint] I u nasoj vojsci ima starih fapova, tamica, urala, itd, koji su dosta stariji od danasnjih modela autobusa gsp-a, pa ne gore. Naravno, otkazuju im kocnice, servo, daleko je to od idealnog, ali ovo ide gradom i prevozi gradjanstvo. Znam, nece nikome pasti glava sa ramena zbog ovoga, ali "Beogradjani su dobili niz pogodnosti, i komforniji prevoz", bič pls. Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted February 5, 2013 Report Share Posted February 5, 2013 Kako nije komforniji? Pa ima grejanje zimi Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted February 5, 2013 Report Share Posted February 5, 2013 ujebemti [roflmao] Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted February 14, 2013 Report Share Posted February 14, 2013 (edited) sad sam imao okršaj sa komunalcima! prvo me startuje ridžovan, ja mu kažem da nema kartu, on mi traži dokumenta, i tu ga iskuliram naravno, izađem na stanici gde inače izlazim i tu mi prilaze dva komunalca i jedan kreće u razgovor kao: komunalac:"lični dokument, molim vas." ja:"mogu li da znam zbog čega?" komunalac:"pa niste imali kartu." ja:"da li ste upoznati da ne bi trebalo da prosleđujete moje podatke privatnoj firmi?" komunalac:"upravo, bravo! oni nemaju pravo da ti naplate kartu, mi nemamo pravo da te jurimo. i zašto ne plaćaš kartu?" ja:"pa plaćao sam kad je bio gsp, busplusu neću da dajem pare." komunalac:"brate, i meni ih je pun kurac, slažemo se. mogu da ti pišem zapisnik pa ti kad odeš na sud kaži da si im dao kartu a da su te oni iskulirali...drukaju nas kondukteri ako ne napišemo zapisnik,blabla." i onda me gleda i kao.. "ne piše mi se zapisnik, to ti je 2500 dinara, sledeći put kad ih vidiš samo stani uz vrata i kao izlaziš." i samo sam otišao. sve u svemu, ne znam da li je iskren ili je pokušao da mi izvuče neke pare ili šta već, ali eto, csb! Edited February 14, 2013 by Doca. Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 14, 2013 Report Share Posted February 14, 2013 moguće da si naleteo na jednog komunalca koji ne veruje u đilasove bajke, mada mislim da ih biraju iz redova DS-a i sličnih upravo zato što će onda misliti da zapravo rade dobre stvari. meni su najbolji ridžovani koji tako isto veruju da čine dobro, pa kad uhvate nekog bez karte uzmu da mu objašnjavaju zašto treba plaćati prevoz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted February 14, 2013 Report Share Posted February 14, 2013 (edited) e i to mi se desilo pre mesec dana recimo :D lik krenuo da se svađa sa mnom, izgovarao je rečenice tipa "brate, i ja sam mislio da je mutna priča ali, evo, bila je murija kod nas neko vreme, vrišili su istragu i sve je legalno!", "brate, što se ti buniš što je vlahovićeva firma dobila tender, ŠTO TI NISI NAPRAVIO IDEJU I PRIJAVIO SE?" i slično. ja izneverovao. na kraju je iskulirao naravno :D Edited February 14, 2013 by Doca. Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted February 14, 2013 Report Share Posted February 14, 2013 ŠTO TI NISI NAPRAVIO IDEJU I PRIJAVIO SE?" i slično. odlicni su mi ovakvi... Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted February 14, 2013 Report Share Posted February 14, 2013 zafalilo nam 500 jura osnivackog kapitala :( Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted February 14, 2013 Report Share Posted February 14, 2013 (edited) Мој ортак је комуналац и није написао ни једну казну до сада :) ето има их двојица !:) Edited February 14, 2013 by Kal1mero Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted February 14, 2013 Report Share Posted February 14, 2013 komunalac:"lični dokument, molim vas." ja:"mogu li da znam zbog čega?" komunalac:"pa niste imali kartu." ja:"da li ste upoznati da ne bi trebalo da prosleđujete moje podatke privatnoj firmi?" Zapravo oni ni ne prosledjuju tvoje podatke privatnoj firmi, oni ti pisu kaznu kao drzavni organ i ti placas kaznu drzavnom organu. Situacija je tipa kao da ja prijavim cigu koji prodaje neka sranja na ulici ispred moje zgrade i dodju komunalci i napisu mu kaznu. Naravno neformalno gledano oni ce uvek reagovati na prijavu BusPlusa zato sto ce da ih neko nasutira s posla ako to ne urade, a za prijavu gradjanina ce da ih boli dupe. I onda imas tu varijantu da ridzovani koji ne bi da se napusavaju s ljudima prebacuju na to da komunalci ne pisu kazne, komunalci prebacuju lopticu na ridzovane i sl i sl. Sustinski gledano kartu ili kaznu placa ili neko ko je mucenik posten pa ne zna da se napusava s njima ili ko prosto nema srece pa su se namerili na njega. Kapiram da komunalcu u ovom slucaju nije bila fora da je hteo da uzme pare od tebe, nego mu je pun kurac toga sto ga ljudi napusavaju za nesto sto i on sustinski zna da je pogresno (posredno gledano, da neko ne krade na BusPlusu on bi imao vecu platu) i onda ide po sistemu ako prodje prodje, ako ne mrzi me da napusavam ljude. Na kraju najveci problem dodje sto placao kartu ili ne placao isto ti se svodi, jer se opet krade od tvojih para. Sto manje ljudi placa kartu samo znaci da ce sto vise para Grad dati iz budzeta kao "subvenciju za prevoz", a neko ce tamo pokrasti pare umesto na Buspus na rezervne delove za buseve... Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted February 14, 2013 Report Share Posted February 14, 2013 Мање ће пара добити Бус плус јер они добијају само проценат од прихода :Д Не од субвенција града :) мада то је све у теорији :))) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted February 14, 2013 Report Share Posted February 14, 2013 U praksi kinta ide na isto mesto, tako da nije frka ;) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
qwert00 Posted February 14, 2013 Report Share Posted February 14, 2013 U praksi kinta ide na isto mesto, tako da nije frka ;) u je,al ste nezgodni vi iz sns, hm...cek cek,nesto nije u redu... Quote C programmers never die. They are just cast into void. C# programmers don't die either. They get garbage collected Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted March 6, 2013 Report Share Posted March 6, 2013 Ускоро повећање цене карата :)) http://www.24sata.rs/novi-sad/vesti/vest/gsp-jos-nije-dobio-odobrenje-za-poskupljenje-karte/79161.phtml Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shomi~ Posted March 6, 2013 Report Share Posted March 6, 2013 Kada Gradsko veće odobri, cena karte na gradskim linijama koštaće 60, umesto dosadašnjih 50 dinara zar cena nije 72 din? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted March 6, 2013 Report Share Posted March 6, 2013 ne piju lekove redovno Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BarcaS take 2 Posted March 6, 2013 Report Share Posted March 6, 2013 http://www.24sata.rs/novi-sad/vesti/vest/gsp-jos-nije-dobio-odobrenje-za-poskupljenje-karte/79161.phtml 1 Quote https://www.g2a.com/r/barcas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 6, 2013 Report Share Posted March 6, 2013 kali se drogira opet Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted March 6, 2013 Report Share Posted March 6, 2013 Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
primo Posted March 6, 2013 Report Share Posted March 6, 2013 a na koju foru komunalci mogu uopste da ti napisu kaznu? Ono sto sam ja 4 5 puta video dok su komunalci bili u vozilu, nisu cimali ljude uopste, nego izasli ti ljudi samo na sledecoj stanici i to je to. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts