Jump to content

BusPlus

Recommended Posts

То нема смисла. Мислим, онда то није ''доплатна карта'' (мада је и овако смејурија, али ето, бар теоретски може да се ''оправда'') него казна.

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

Sine da vidim u NS-u ovakve komunalce pa savili bih ih odmah ( prvi ja ) kada bi mi krenuo tako nesto.

Ovde isto ima zajebanih kontrolora, ali ovde napisu kaznu i oduzmu ti pokaznu ili ako je nemas samo kaznu koju i posalju na gajbu.

Daleko ste vi od EU a i mi zajedno sa vama ( glupi BG ) :D

• Downvote (-1) 6

Ja sam juce bio u Beogradu, potrosio sam za voznju bus-om 300 dinara. Sramota bi me bilo da se brukam za 60 din sto idem u jednom pravcu. Pa ne radi taj bus na vodu. Mislim kolko god vi sad lupali minuse, i bacali hejt na mene necu da se slozim sa vama, platio sam sto me je sa jednog mesta prevezo na drugi za sta bi mi trebalo 2 sata pesacenja. I mislim da tu nisam pogresio.

sve je to super kada posetis beograd jednom mesecno i placas tu kartu jednom mesecno...

• Upvote (+1) 1
  • Downvote (-1) 1

Barba opasni decace prvo pravopis pa onda forum.

I nema potrebe da vredjas Beograd, pitanje da li si ikada i bio ovde na zalost...

O cemu ti pricas, daj bre ako pogresim koje slovo ili ne stavim zarez odmah kritike, pogledaj kojota kako pise, ah da to je kojot :D

Da li si ti lud, ju ju kakav lik ziveo sam u BG-u i naravno da sam bio dolazim ponekada, ali cemu sve to ? :)

deset posto je pravih Beogradjana u Beogradu i valjda imam pravo na kritiku, slazes se ?

nisu to novosadjani, to su glupi madjari

Da madjari su piglu, a ne znam ko ide svaka dva vikenda da kupuje kod njih :)

Daj ljudi koji kurac :D