nT.Shark Posted March 10, 2013 Report Share Posted March 10, 2013 (edited) Ono sto meni smeta kod MWOa je to sto su 1) poslali cease and desist svemu sto ima veze a mechwarriorom. living legends, mektek... //dont quote me on this please. svi smo se lepo potrudili da to izgleda kao "odluka da se krene na lepse i bolje avanture" ali ipak smo mi srbi i nismo coravi na takve stvari. 2) uzeli ideje koje su popile najmanje hejta sa mekteka vezano za MW. in a way, MW4Free je bio "ground testing" za njih. 3) previse oskrnavili gameplay. igra mi nije zanimljiva za igranje. WoT ima zanimljivih momenata. MWO ih jednostavno (za mene) nema. na stranu sto su nekako uspeli da 'izgube' par miliona dolara i dalje isfinansiraju razvoj dovoljno da dodju do te precenjene "playable bete" koja se koristi kao patetican izgovor da se preproda nezavrsen proizvod. ako je beta i ako je demo, zasto kosta pare? ako ti treba pomoc da izdebagujes, zasto moram da ti platim vreme koje licno ulazem da ti pomognem? :) besides, imaju oko 3000-5000 korisnika. Posle sledeceg wipe-a im nece ostati niko, a Jordan Weisman ce otici sa kesom. Cela ta smith and tinker prica je bila mnogo smrdljiva, mislim - nanowor? But I digress. 4) pravile su ih lopuze. Edited March 10, 2013 by nT.Shark Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted April 18, 2017 Report Share Posted April 18, 2017 Bump. Igra li ko? Ja ga instalirao pre par dana i odlepio kao budala xD Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts