Jump to content

slike forumaša


Guest

Recommended Posts

Par slika sa extreme-nirvana-walking-tour Užice - Jelova Gora - Karan /cca 20 km/:

6910924830c40f369334b.jpg

Pogled ka jugu, u daljini su planine iznad Ivanjice (levo na slici) do Zlatibora (desno). Užice se ne vidi lepo, dole levo, zbog brda.

7056999375976371d18fb.jpg

Pogled sa Jelove Gore ka zapadu, Tara je daleko u pozadini.

70570301034a96e3df7bb.jpg

Drvo staro preko 70 god... sečeno ko zna koliko puta i opet izbija mladica negde iz njega pri vrhu.

7057040037b5140b25dcb.jpg

Pogled sa Jelove Gore severozapadno, ka Ljuboviji.

Link to comment
Share on other sites

Drugar slikao sa nekim Olympusom ali se ne sećam tačnog modela. Elem, platio ga na Limundu samo 2k RSD sa još nekim dodacima (vredi verovatno 7-10 puta više od toga u polovnom stanju) jer je šatro pokvaren.. a nije :)

Ja sam napravio mega fejl... slikao sa mobilnim, čisto da imam nešto slika. Na kraju, kad sam se vrnuo kući, provalim da sam u džepu nasumično, kutijom od cigara verovatno, ispritiskao neke komande. Slike najmanje rezolucije, sa još uključenom onom kvazi b/w opcijom. 15kb jedna slika.... nije ni za avatara :)

Mada, jebo to. Ekstra su šetnje. Idemo okolo po kraju i prelazimo od 10 do 20 km svakog vikenda po 1 turi. Kad malo prolepša islikaćemo kanjon Đetinje. E to treba videti koliko je dobro. I naravno neuređeno, jer ko će da se drka... Jebem nas zatupaste.

Odmori se mozak za deset od budalaština i stresa.

Link to comment
Share on other sites

Idemo okolo po kraju i prelazimo od 10 do 20 km svakog vikenda po 1 turi. Kad malo prolepša islikaćemo kanjon Đetinje. E to treba videti koliko je dobro. I naravno neuređeno, jer ko će da se drka... Jebem nas zatupaste.

onaj kamenolom (?) sa jezerom deluje mnogo gotivno sa ibarske, al nisam nikad sišao. šta je to uopšte?

Link to comment
Share on other sites

Ako misliš sa prve slike braon dole pri sredini, to je Surduk, kamenolom firme Putevi a.d.

Dole ispod počinje kanjon Đetinje i nalazi se manja brana, vodena akumulacija. Na žalost, paćenici su je odozgo zatrpali sa šutom od kamenoloma, a naravno boli ih tuki da to godišnje čiste (zadnjih 20 god).

I onda idu tuneli od starog voznog puta za Sarajevo, nekih 15-6 km do velike brane u Vrucima. Reka se na nekim mestima u kanjonu sužava na tipa 1m, i izgleda kao oni alpski potoci. Makadam je u pitanju što se puta tiče, ali je u ok stanju ko hoće kolima da spiči.

Od Vrutaka se krene na levo i izađe, posle 10tak km, na raskrsnicu u Sušici (pravo Zlatibor, desno Mokra Gora, kad idete iz BGa... ono pre no što kreće duga uzbro deonica pre Zlatibora).

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...