freej! Posted November 8, 2012 Report Share Posted November 8, 2012 Kapiram biće sve isto kao i u predhodnim delovima, samo u novom okruženju što je onako mnjeh... Quote Rider on the storm... Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 20, 2012 Report Share Posted November 20, 2012 (edited) Assassin’s.Creed.3.v1.01.cracked-THETA Edited November 20, 2012 by voodoo_ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted November 27, 2012 Report Share Posted November 27, 2012 zna li ko gde da nadjem sejvove? igrao sam sa onim p2p krekom, pa sam sad instalirao reloaded, prebacio bih sejvove. medjutim, ne mogu da ih nadjem nigde(ni app data, ni program files)... Quote Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted December 8, 2012 Report Share Posted December 8, 2012 Imam problem, igram igram igram i sve je super, posle nekog vremena igra se spusti i na desktopu sam, stoji na taskbaru i ne moze nikako da se podigne, svaki put moram da ubijam process. U pitanju je skidrow verzija i THETA krek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 8, 2012 Report Share Posted December 8, 2012 e, sranje je igra, loltrebalo je da je obrišem prvi put kad sam oslobodio tvrđavu i pokrenuo onu scenu sa dizanjem američke zastave na jarbol, što mi je i bio prvi impuls, ali sam je ipak odigrao do kraja :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted December 11, 2012 Report Share Posted December 11, 2012 pitanje - ima li neko da je oko sekvence 9? da mi posalje sejv :/ Quote Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted February 28, 2013 Author Report Share Posted February 28, 2013 hae! Ubisoft je potvrdio da je u izradi Assassin’s Creed IV: Black Flag i sem toga, nažalost u ovom trenutku nema dodatnih detalja sem da će izaći za PS3, XBox 360, Wii U i naravno PC. Pomenuto je da će PS3 verzija imati dodatnih 60 minuta gejmpleja ali to je odprilike to. Tu je i artwork za omot igre. Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
koh.milosh Posted March 11, 2013 Report Share Posted March 11, 2013 Moze link za skidanje igre? Posto pirate ne mogu da otvorim ne znam zasto... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted March 11, 2013 Author Report Share Posted March 11, 2013 http://www.giybf.com :D 1 Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts