Pipboy Posted March 5, 2012 Report Share Posted March 5, 2012 Izgleda dobro, ovo sa trčaranjem po drveću će biti hajlajt izgleda, a kul je setting, mislim, koliko AAA igara se odvija međ crvenim mundirima i indijancima. I na kraju piše oktobar za sve platforme (vidi se i PC kutija), valjda neće da ispale. Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted March 5, 2012 Author Report Share Posted March 5, 2012 mene samo zanima koliko će to pentranje da bude dozvoljeno i open world. Mada sam negde pročitao da će ipak biti gradovi glavni, ali da će se dosta odvijati i u tim divljinama između gradova. Mada opet, u prošlim igrama je to međugradsko šetkanje mestimično linearno. Uf, šta li će sad da ubace da se skuplja, zastavice, pera, zečije šape, vučiji repovi, skalpovi (to bi bilo vrh) :S Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted March 19, 2012 Author Report Share Posted March 19, 2012 nova reklama za Severnu Ameriku... ono: orao + sloboda = Amerikanac Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted March 19, 2012 Report Share Posted March 19, 2012 preziveo sam mass effect 3, prezivecu i ovo! Quote Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbA Posted March 19, 2012 Report Share Posted March 19, 2012 ameri su i najveci kupci, nista cudno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted March 19, 2012 Report Share Posted March 19, 2012 Posle četiri igre (i to samo zvanične, bez spinofova), jedna se odvija u Americi i to je odmah problem (i to još smeštena u period koji je retko bio pokriven akcionim igrama). Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted March 19, 2012 Author Report Share Posted March 19, 2012 (edited) meni nije problem ako to prilagode iskustvu tj. divljini, onda će biti super. Za stari gejmplej bi mi ipak bio bolji neki urbaniji seting, tipa London ili čak Rusija u jeku industrijske revolucije, neki Japan, istok u bumu razvoja tada modernije civilizacije. Jedino mi je bilo ono, glupavo, a to jeste čisti PR, što je reklama amerska jer je za ciljano tržište pa ih lože konzumerskim patriotizmom. EDIT: da dodam ipak i prepravim se "Jedino mi je bilo ono, glupavo, a to jeste čisti PR, što je reklama amerska jer je za ciljano tržište pa ih lože konzumerskim patriotizmom iako Amerika tada, nema veze sa ovom Amerikom sada." :D Edited March 19, 2012 by CheighLee Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted March 20, 2012 Report Share Posted March 20, 2012 A igru prave Kanadski Francuzi :D, znaci Kanada zaradjuje na Americkom patriotizmu. GO CANADA !!! Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 20, 2012 Report Share Posted March 20, 2012 Meni se taj period ne dopada, samim tim mi se ne dopada igra, nema tu neke nauke. Kao što ne volim Divlji Zapad igre, ali sam siguran da ima i onih koji obožavaju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 20, 2012 Report Share Posted March 20, 2012 da ameri rade igru, rekao bih na keca da će biti previše onih bljuvotina kad ti spasavaš nevine civile i boriš se za slobodu i ljudska prava dok se odrpana stars n stripes zastava vijori na povetarcu obasjana prvim jutarnjim zracima, al pošto je rade kanađani iz montreala, nadam se da će biti kul. period i scenografija mi se sviđaju, mada se ne bih žalio ni da je u londonu ili u japanu. zapravo, što se mene tiče, mogu jednom godišnje da izbacuju AC u raznim gradovima od starog do novog veka, igrao bih svaki nastavak jer se ložim na AC (iako sam svestan da je to na korak od čitanja dena brauna) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted March 20, 2012 Author Report Share Posted March 20, 2012 Pa da, a i meni je oduvek bio kul onaj, kao disklejmer na početku igre da ovu igru rade multikulturalni timovi, developeri itd. A priča je Den Braun meets Tom Klensi, mada ono, uvek možeš da odgledaš one Tom Henks filmove i izbaciš to iz sebe ako te potera da čitaš knjigu. @Laki: ja volim divlji zapad igre :DDD Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 20, 2012 Report Share Posted March 20, 2012 Pa dobro, ja ne kažem da one nisu možda zanimljive, meni samo taj setting bezveze :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted March 20, 2012 Report Share Posted March 20, 2012 meni samo taj setting bezveze :) Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted March 22, 2012 Author Report Share Posted March 22, 2012 (edited) btw, imam na Steamu dva kupona sa 50% popusta za AC: Revelations, važe do prvog aprila, pa ako nekome treba, pmujte. PS: naravno, može da se rabi samo jedan kupon po osobi. Edited March 22, 2012 by CheighLee Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted March 23, 2012 Author Report Share Posted March 23, 2012 (edited) procurele nove i to kako navode - slike tj. skrinšotovi iz same igre! Ako je tako, ovo izgleda do jaja, više slika na http://www.joystiq.c...ens-leak-again/ Edited March 23, 2012 by CheighLee Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 25, 2012 Report Share Posted March 25, 2012 A što je do jaja? Mislim, izgleda dobro ali mi nije grafika nešto kao "nikad viđena"? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted March 25, 2012 Author Report Share Posted March 25, 2012 A što je do jaja? Mislim, izgleda dobro ali mi nije grafika nešto kao "nikad viđena"? pa zar mora da bude nikad viđeno da bi bilo do jaja?? Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted March 25, 2012 Report Share Posted March 25, 2012 Mora? Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted March 25, 2012 Author Report Share Posted March 25, 2012 imate previsoke standarde za današnje vreme obojica. Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted March 26, 2012 Author Report Share Posted March 26, 2012 (edited) Nadam se da će borba biti stvarno fluidnija kao što čovek kaže. Pošto je to za sve protekle igre bila muka živa, kad se gengbenguješ sa više od dvoje protivnika. Edited March 26, 2012 by CheighLee Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted March 26, 2012 Report Share Posted March 26, 2012 majke mi, van misija sam jurio namerno kretene na gomilu da se izivljavam. Quote Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted March 26, 2012 Report Share Posted March 26, 2012 Posle s/m iiskustva sa Witcher 2 borbe u AC su mi QTE snoozefest. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted March 27, 2012 Author Report Share Posted March 27, 2012 bila je muka u kecu, u dvojci je bila pesma. možda ti numeš Možda, a najverovatnije sam sad pod uticajem keca jer obrćem lepo sve natenane sad od početka pa sam upravo završio prvi deo. Sve mi je ostalo u sećanju da ni dvojka nije bolja po tom pitanju. Mada sam se ja skilovao u kecu samo tako sa fajtom sada, samo me što sam više igrao, više mrzelo da se šibam. Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted March 27, 2012 Report Share Posted March 27, 2012 Možda, a najverovatnije sam sad pod uticajem keca jer obrćem lepo sve natenane sad od početka pa sam upravo završio prvi deo. Sve mi je ostalo u sećanju da ni dvojka nije bolja po tom pitanju. Mada sam se ja skilovao u kecu samo tako sa fajtom sada, samo me što sam više igrao, više mrzelo da se šibam. Zbog toga je Brotherhood bio korak napred - mogao si da se fokusiraš na pentranje i stealth gameplay a za čišćenje gužve su ostali hašišari. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 27, 2012 Report Share Posted March 27, 2012 altair car, nemate pojma, pozz! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts