Kemp. Posted February 28, 2012 Report Share Posted February 28, 2012 Jel zna neko nekog da iznajmljuje apartman ili stan, (ili neko odavde da izdaje, vidjao sam topike ranije)? Guglujem cuku vremena vec nista pametno nisam nasao. Tj jesam al preskupo. Lokacija Zemun/Novi Beograd a moze i sire. Verovatno ce biti varijanta petak-ponedeljak. Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted February 28, 2012 Report Share Posted February 28, 2012 iskopaj topic koji je biss napravio i imas ponudu jednog od forumasa za neki hostel ako se dobro secam fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted February 28, 2012 Author Report Share Posted February 28, 2012 Ovo je nesto drugo, sad gledam, izdavanje soba samo, nije to to. Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 28, 2012 Report Share Posted February 28, 2012 I ti privodiš ribu iz inostranstva koju si preko neta lagao da ne živiš s roditeljima? :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted February 28, 2012 Author Report Share Posted February 28, 2012 haha :D bila mi na gajbi prosli put, ne ide, drzao sam joj ruku na ustima celu noc haha, aj sto me izgrizla nego ono, cuje se i previse ;D A tek krevet sto skripi ;( Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted February 28, 2012 Report Share Posted February 28, 2012 spusti dusek na pod :D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted February 28, 2012 Author Report Share Posted February 28, 2012 kita dusek imam francuski lezaj, na kraju bacili jorgan i cebe na pod i weee Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bahamut Posted February 28, 2012 Report Share Posted February 28, 2012 Covece samo ti to trpaj kuci, ujutru se pravi blesav i gotova prica. Da nece mozda ujutru matorci da te pitaju zasto si tako glasno KARAO sinoc? Pa bili su i oni mladi nekad =) Andjeo smrti spusti buktinju i s' njom ugasi se jadno bice moje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted February 28, 2012 Report Share Posted February 28, 2012 Neces naci nista za ispod 30e dnevno i to ne bas sjajnu gajbu, ako hoces malo bolje 40-50e minimum. A imas u svakom slucaju Balasevic u Rakovici, nisam siguran ali nocenje sa doruckom je 2200din po osobi. To je mislim skroz ok. A ako si mislio da izdvojis 10-20e dnevno... u tom slucaju dusek na pod i udri. http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted February 28, 2012 Author Report Share Posted February 28, 2012 (edited) Covece samo ti to trpaj kuci, ujutru se pravi blesav i gotova prica. Da nece mozda ujutru matorci da te pitaju zasto si tako glasno KARAO sinoc? Pa bili su i oni mladi nekad =) Pre dve nedelje bila par dana kod mene, posle mi ostavila komsinica gajbu pa 3 dana tamo ;D a cale prvo jutro u fazonu izgleda da mi ne gine trosak 100-150e min Edited February 28, 2012 by Kemp. Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 28, 2012 Report Share Posted February 28, 2012 tako negde, znam kad smo mi uzimali za neke partnere, kao neće u hotel nego apartman. Pošto sve ispod toga ti se zapravo isplati neki "običniji" hotel, oko 2k po večeri, i onda što ne bi ljudi išli tamo, gde imaju i doručak i gde im sređuju sobu, umesto apartman kojeg isto toliko plaćaju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted February 28, 2012 Report Share Posted February 28, 2012 drzao sam joj ruku na ustima celu noc haha sweet sweet memories "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted February 28, 2012 Report Share Posted February 28, 2012 Pogledaj ovo www.flat4rent.rs If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted February 28, 2012 Report Share Posted February 28, 2012 Ocigledno te matorci trolluju da se iselis iz gajbe :D Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted February 28, 2012 Author Report Share Posted February 28, 2012 nije to, komplikovanija je pricamoracu o tome da otvorim topik poseban pa nek ide diskusija :) Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted February 28, 2012 Report Share Posted February 28, 2012 AE HAE :) Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOOM_ Posted March 2, 2012 Report Share Posted March 2, 2012 trpaj u biciklani , a kuci pijte sokice Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 3, 2012 Report Share Posted March 3, 2012 http://www.popusti.rs/875/3900-din-umesto-10000-din-za-nocenje-sa-doruckom-za-dvoje-u-hotelu-bali-paradizo-bazen-spa-centar-teretana-solarijum-uzivajte-u-pravom-luksuzujes da je počeo vikend al možda nekom zatreba jebarnik i za sledeću nedelju :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted March 3, 2012 Author Report Share Posted March 3, 2012 Overio sam to, izdrkavanje. Samo je drkanje oko te uplate, mora s kartice valjda pa cekas 24h vaucer pa nosis tamo da se rezervise itd.. Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted March 3, 2012 Report Share Posted March 3, 2012 Uplatis u bilo kojoj banci :) ili preko q vaucera :) tj kao sto placas mobilni :) Nije cimanje uopste :) Vidi se da crna gora utice na tebe :DDDDDDDDD Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts