bolkonski Posted April 7, 2012 Report Share Posted April 7, 2012 Problem sa Megan je što ona treba da bude Sofija Loren, a nije, i iako nije loša glumica nekako je njen lik prazan, ne znam. Inače mi se dopada ova sezona, napravili su reset i sad mogu da piče. Da li sam to ja pogrešno skapirao da će ići dve sezone zaredom? Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted April 7, 2012 Report Share Posted April 7, 2012 nema problema sa megan a ti previshe razmishljash za svoje dobro ^_^ Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted April 9, 2012 Report Share Posted April 9, 2012 Сцена са Пеги, црњкињом и ташном између њих цареви Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted April 10, 2012 Author Report Share Posted April 10, 2012 konacno je Dzoan sutnula onog ljigavka \o/ a sto se tice Pegi, meni je carskija scena bila kada je izmuzla Rodzera :D Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted April 11, 2012 Report Share Posted April 11, 2012 hehe Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
toma Posted April 18, 2012 Report Share Posted April 18, 2012 lejn prajs car \o/ takodje, kenijeva i pitova problematika je do jaja odradjena skroz prija kada se pojavi odlicna epizoda koja se ne okrece oko dona Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted April 18, 2012 Report Share Posted April 18, 2012 Realno, Don mi je nekako postao i najmanje zanimljiv lik od svih. Ali ne zato sto je los, nego zato sto su ostali jako dobri. Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted April 18, 2012 Report Share Posted April 18, 2012 Po meni, ovo je trenutno najbolja serija kada sve ukupno sagleda. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted April 18, 2012 Report Share Posted April 18, 2012 eto i ja sa tobom da se slozhim oko nechega :D don je postao manje zanimljiv jer nije vishe bad to the bone i nema nekih velikih moralnih dilema. takodje, nije vishe ni u poslu toliko fierce... Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crash Override Posted April 20, 2012 Report Share Posted April 20, 2012 meni bilo zao kada sam skontao da nije zapravo zadavio onu kurvu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted April 20, 2012 Report Share Posted April 20, 2012 Не дај боже, серија би отишла у скроз погрешном правцу. Тако се и дало одмах закључити да је у питању сан. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted April 24, 2012 Author Report Share Posted April 24, 2012 Tarantino mora da je rezirao ovu epizodu! Napokon neko da kaze Donu da zabusava na poslu, a i ova njegova veza sa Megan je meni prebolesna. LSD scena pobeda :D Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted April 24, 2012 Report Share Posted April 24, 2012 Режијски је ова епизода објаснила, од есид сцена до оних са Доном у колима. Наравно ово прво ме више одушевљава, због комплексности коју мора да дочара гледаоцу без претераног коришћења CGI-a. Што се тиче запостављености Дона у овој сезони, као што су неки споменули већ, можда је то са намером како би ефекат његовог повратка у бизнис био јачи, овако је био ван фокуса као што је био и ван приче на послу. Ма царска серија, глупо ми је више да након сваке епизоде долазим и пишем хвалоспеве. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted April 24, 2012 Report Share Posted April 24, 2012 kakva epizoda...... Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 29, 2012 Report Share Posted April 29, 2012 Kapiram da je baš teško, ali jel može neko da mi objasni o čemu se konkretno radi u seriji? Vidim kao 60e, agencija, istorijska "preciznost" ali ne uspevam da skontam šta je toliko gotivno u seriji, kako izgledaju epizode i to? Ne bih da počnem da gledam, kapiram da iz jedne epizode ne može puno da se zaključi, a vidim da je dobra serija. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
toma Posted April 30, 2012 Report Share Posted April 30, 2012 (edited) hajde probacu ja nesto da napisem. dakle, serija se naizgled vrti oko reklamne agencije i njenog, generalizovano receno, pripadnika dona drejpera. to sve sluzi kao podloga na koju se talozi i kroz koju se filtriraju sezdete godine proslog veka u americi i sve ono sto ih je pratilo. pocetak "bum" kapitalizma, menjanje uloga u musko-zenskim odnosima, seks, droga, rokenrol :D nakon sto se paznja privuce fokusom na naizgled centralnu tvorevinu (agencija) i lika (drejper), uocava se mali milion sporednih likova, svaki sa svojim privatnim zivotima i svakodnevnicama. ono sto je meni zanimljivo da gledam u seriji je verodostojnost kojom su preneli sve to na platno. pocevsi od glumaca, preko postavke pa do muzike. sve to gradi izvrsnu atmosferu sezdesetih. takodje, zanimljivo je da gledamo kako je, ono sto vecinom imamo danas, pocinjalo tada. in other news, jos jedna brutalna epizoda. ova dva kadra su ostavila poseban utisak: meganina keva je mrnjauuu carski kraj :D Edited April 30, 2012 by toma Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted May 3, 2012 Author Report Share Posted May 3, 2012 (edited) “One day your little girl will spread her legs and fly away.” (prva tomina slika :>) carski kraj zaista, mada je pravi kraj: koji je mozda cak i bolji :) cela epizoda je carska... neverovatno je koliko su sve bolji i bolji Meganina keva MILF, Julia Ormond @laki Na ovo tomino bih dodao i to da serija prikazuje zivot i njegove sve uspone i padove. I iako je DD glavni lik serije, ulazi se duboko i u ostale sporedne likove, duboko u njihove zivote i to nije ofrlje uradjeno. Takodje, mada ja nemam neko radno iskustvo da mogu da pricam o tome, deluje mi da su skinuli dosta tipova ljudi sa radnog mesta (ljubomora, sujeta...) kreni da gledas, neces zazaliti :D Edited May 3, 2012 by alpha Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted May 8, 2012 Report Share Posted May 8, 2012 znachi ova mala sa kojom se pete spanjdjao - tachno tip zhene za izheftati i objasniti sebi da samo pravi zhrtvu od sebe i da nije bitna. zadovoljan sam Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
toma Posted May 15, 2012 Report Share Posted May 15, 2012 trpaj debelu beti, trpaj! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted May 28, 2012 Report Share Posted May 28, 2012 Ova poslednja epizoda prejaka... Pegi car. Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted May 29, 2012 Report Share Posted May 29, 2012 +1 Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted May 30, 2012 Author Report Share Posted May 30, 2012 pa meni i nije... pre svega, opet joj je trebao neko (u ovom slucaju Ramsen) da je nagovori na nesto a posle, bez obzira koliko je Don bio jadan prema njoj, nije morala da ode kod lika kojeg najvise mrzi Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted May 30, 2012 Report Share Posted May 30, 2012 Sajlens! Rekoh... PEGI CAR! Otisla je kod najbolje konkurencije da radi za vise para nego sto je zahevala cak! Sto ce reci... PRO! Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crash Override Posted June 4, 2012 Report Share Posted June 4, 2012 Au kakva epizoda. Au. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 5, 2012 Report Share Posted June 5, 2012 meni Lane uvek bio gotivac, smor Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts