alfa Posted February 27, 2012 Report Share Posted February 27, 2012 Posle dve godine pauze, napokon u nase domove dolazi nova sezona i to sa dve epizode u startu! Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted February 27, 2012 Report Share Posted February 27, 2012 woohoo :D Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted February 28, 2012 Report Share Posted February 28, 2012 Признај да си месец дана пожурио са отварањем топикак како би то био ти! : )) Елем, размишљам се да одрадим акцију обртања претходних сезона још једаред, и да на Кванташу узмем 3 килограма семенки : ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 28, 2012 Report Share Posted February 28, 2012 dobar poster. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted February 28, 2012 Author Report Share Posted February 28, 2012 Признај да си месец дана пожурио са отварањем топикак како би то био ти! : )) Елем, размишљам се да одрадим акцију обртања претходних сезона још једаред, и да на Кванташу узмем 3 килограма семенки : ) Jok, carski poster me je primorao da otvorim topik :) E i ja sam poceo da gledam danas sve ispocetka! Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 29, 2012 Report Share Posted February 29, 2012 kako bre možeš da gledaš neku seriju ispočetka? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted February 29, 2012 Report Share Posted February 29, 2012 wat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 29, 2012 Report Share Posted February 29, 2012 meni to glupo :) jedva sam men behaving badly gledao više puta :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted February 29, 2012 Report Share Posted February 29, 2012 meni je ovo nevidjeno dosadna serija,mozda zato sto sam je gledao na tv-u...ali uopste mi nije drzala paznju... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted February 29, 2012 Author Report Share Posted February 29, 2012 kako bre možeš da gledaš neku seriju ispočetka? :) jebem li ga, ja mogu... obicno su to neke komedije, koje ponovo gledam zbog dobrih fora i da bih se smejao/oraspolozio lol mad mena gledam opet zbog carskih citata najvise, pa onda zbog same atmosfere u seriji, glume itd. plot mi je na poslednjem mestu :D Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted February 29, 2012 Report Share Posted February 29, 2012 Мени је то готивно када су бруталне серије у питању, већ си уходан у причу тако да своју пажњу можеш усмерити и на друге аспекте, које си сигурно пропустио покушавајући да похваташ ко-где-шта, посебно ако у серији има пуно црнаца па су сви исти(The Wire)!!!11 Ево на пример, једва чекам да погледам Sopranos изнова : ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted March 22, 2012 Report Share Posted March 22, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=nW5mZey1iXw Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted March 22, 2012 Report Share Posted March 22, 2012 lol tetris :) Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 26, 2012 Report Share Posted March 26, 2012 odličan početak Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crash Override Posted March 27, 2012 Report Share Posted March 27, 2012 (edited) odlican!! 5 Edited March 27, 2012 by Crash Override Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted March 27, 2012 Author Report Share Posted March 27, 2012 je l' samo meni Megan nije neka riba? :o odlicna epizoda, opet novi glumac za Bobija Drejpera... nekako su mi se svi promenili (jos vise nesrecni u braku Rodzer, ozbiljni Pit, Hari koji je smrsao i postao nepodnosljiv...), moram priznati da mi je bilo zamorno gledati sat i po, moguce zato sto sam sinoc bio umoran. Sudeci po kraju epizode izgleda da ce serija dobiti novu sporednu ulogu i to crnkinju (nadam se neku jbj!) btw smejao sam se irl na "Is it just me, or is the lobby full of negroes?" i kad je Don rekao Sali "Give Morticia and Lurch my love." \o/ Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted March 28, 2012 Report Share Posted March 28, 2012 Мени се допада почетак, више су ми занимљиви генијално приказани људски ликови са својим триповима и сасвим обичне животне сцене : ) типа када Стерлинг јури клијенте или када схвата своју позицију и сређује канцеларију како евентуално не би остао без своје, царски царски! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 29, 2012 Report Share Posted March 29, 2012 meni je Megan odlična, baš Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted March 29, 2012 Author Report Share Posted March 29, 2012 sad gledam neke njene slike iz modernog doba i dobra mi je :o u seriji mi je bas mnjeh Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted March 29, 2012 Report Share Posted March 29, 2012 megan odlichna prva epizoda oprala jako ih volim jako mi je zabavan odnos izmedju sterlinga i prajsa :) a odnos don i megan ne kapiram bash najboljeali mi je dobar bio na kraju. "u dont know her at all" and then proceeds to fuck his wife hard Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted March 31, 2012 Report Share Posted March 31, 2012 btw - jel nabavio neko "nase" titlovi za S05 E01-02 ? :( Nesto ne mogu da nadjem, a treba mi da bih mogao kevi da dam da gleda :) Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 31, 2012 Report Share Posted March 31, 2012 Coll, imaš ovde, samo ne znam dal valja http://www.prijevodi-online.org/serije/view/372/mad-men Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted April 2, 2012 Report Share Posted April 2, 2012 Coll, imaš ovde, samo ne znam dal valja http://www.prijevodi-online.org/serije/view/372/mad-men Hvala puno torimax :) Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted April 2, 2012 Author Report Share Posted April 2, 2012 debela Beti, le fu Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted April 2, 2012 Report Share Posted April 2, 2012 Брате, подгојена Бети је скроз оправдала своје непојављивање у отварању сезоне дуплом епизодом \0/ колико добра серија бокте, није било секунде за досађивање, волим их! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts