Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

@touche

opusteno brate, samo sutra izbleji u nekom kaficu na cosku ulice u sorcu za kupanje i najk patikama

A je l' mora da bude erljaks ili da cimam migeta da mi pozajmi neki par?

oridjiji najke, crvene neke , malinarske

nije to boja malina, to je infrared, ne razumes se

Јбт, генетски висок холестерол. :fp:

Ал најгоре од свега је што Дуле ћути. Па морали сте на медицини да учите хемију.

Укратко - није неопходно бити вегетеријанац да би човек био здрав, али је здравије хранити се искључиво биљкама, него месом уопште.

Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac.

zdravije je izbegavati koliko je moguce svinjsko meso, svakako, kao i sve vrste preradjevina.

izbegavati i hleb/testenine, sto manje zacinjenu hranu, sto manje slatko (prirodno slatko, med najbolje) kao i umereno alkohol.

5 obroka, 3 glavna i dobri ste. naravno, svakodnevna fizicka aktivnost.

ja kad malo razmislim 5 obroka jebote, deluje mi kO nesto najgluplje ikad. cisto kad malo porazmislim.

inace umereno alkohol :)

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

da li faceslap znaci da lupam ili ?

Пре зато што сам био пијан, па сам се правио паметан. :с

Ал и даље мислим да генетски можеш да имаш спорији или бржи метаболизам, али да холестерол и остале масти повишене добијаш од нездраве исхране.

Edited by Ребел
Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac.

ne, nisam ni ja mozda potrefio za genetcki, vec metabolicki. Keva recimo jede vodu i karton i pije zokor i opet je ~7, uzrok je stitasta zlezda...

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

Reče čovek koji je jeo 10 kuvanih jaja svako jutro

au, dobro je pa nije za veceru

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...