Guest Posted March 26, 2012 Report Share Posted March 26, 2012 mx500 dinara? Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted March 26, 2012 Report Share Posted March 26, 2012 :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ivke car Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted March 26, 2012 Report Share Posted March 26, 2012 (edited) Jutros mi prvi put stiglo 100% plate :o Ne znam da li da kupim jahtu ili neko Grcko ostrvo! Edited March 26, 2012 by lol kosmos "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted March 26, 2012 Report Share Posted March 26, 2012 ahhaha kuce car! ne mogu da prestanem da gledam :))))))))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted March 26, 2012 Report Share Posted March 26, 2012 vec tri, cetiri dana ne spavam lepo, budim se svako malo i naravno da sam neispavan kad ustanem :c mozda je do duseka! nidzo, koji MADRAC da kupim? Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted March 26, 2012 Report Share Posted March 26, 2012 (edited) idem sa trolfejs majicom na fakultet, Edited March 26, 2012 by Inferno_O Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted March 26, 2012 Report Share Posted March 26, 2012 E je l' Kreki upisao fax na kraju ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
P.M. Posted March 26, 2012 Report Share Posted March 26, 2012 Ako je tri,cetiri onda ok. Posle 3 nedelje je vreme da se zapitas... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted March 26, 2012 Report Share Posted March 26, 2012 (edited) Ceo vikend sam igrao fudbal, sinoć basket i večeras opet fudbal, napokon sam se aktivirao fizički a da to nije silaženje peške pošto mi ne radi lift :) Edited March 26, 2012 by Aca- "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted March 26, 2012 Report Share Posted March 26, 2012 dMan najskuplje oglase ima na Rur-y don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted March 26, 2012 Report Share Posted March 26, 2012 (edited) Vudu i ostali koraši sa foruma, vidimo se 19. Aprila? http://www.facebook....95863740472038/ Edited March 26, 2012 by Савовски У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted March 26, 2012 Report Share Posted March 26, 2012 da je 500 umesto 1500 pa i da razmislim Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted March 26, 2012 Report Share Posted March 26, 2012 (edited) E jebiga sad Kili, dzaba da je, našao bi mu zamerku :) Meni je ovo odličan setup i uopšte mi nije mnogo soma i po da odem da ispraznim dušu na kvalitetnoj hc svirci. Edited March 26, 2012 by Савовски У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted March 26, 2012 Report Share Posted March 26, 2012 da je dzabe isao bi :D nisu moje :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted March 27, 2012 Report Share Posted March 27, 2012 poceo sam da gledam 24kitchen po ceo dan, jako cesto mi dodje da zaplacem kad vidim sta naprave eto "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 27, 2012 Report Share Posted March 27, 2012 E al bez zajebavanja, to je rasni hardkor Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted March 27, 2012 Report Share Posted March 27, 2012 spava mi seee. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted March 27, 2012 Report Share Posted March 27, 2012 Raspad RASPAD Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted March 27, 2012 Report Share Posted March 27, 2012 6. prva sa svima don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted March 27, 2012 Report Share Posted March 27, 2012 Ljudi, ljudi, treba mi pomoc :) Jel moze neko da mi pomogne oko bukiranja leta Beograd-Malta round trip, od 09.05. do 14.05.? Posto nemam iskustva sa e-bookingom ili bilo kojim drugim, dajte neke linkove ili jos bolje ako bi neko nasao let do tamo i nazad... Ja sam nasao preko lufthanse ali je ~50k RSD sto je malo mnogo :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted March 27, 2012 Report Share Posted March 27, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted March 27, 2012 Report Share Posted March 27, 2012 KUCOBO JE + SRBIJA "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted March 27, 2012 Report Share Posted March 27, 2012 E al bez zajebavanja, to je rasni hardkor Neuki vudu. Ovo je NYC nabod mjetalkor. Rasni izvorni hardkor je nastao iz panka. OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted March 27, 2012 Report Share Posted March 27, 2012 666 Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 27, 2012 Report Share Posted March 27, 2012 Neuki vudu. Ovo je NYC nabod mjetalkor. Rasni izvorni hardkor je nastao iz panka. To se sad zove hardkor! A ono što se nekad zvalo hardkor se sada kaže pank, samo s jačom distorzijom :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts