f4ts0 Posted March 11, 2012 Report Share Posted March 11, 2012 danas je usledio ego-samar prckam nesto oko wdtvlive da ga pretvorim u web server/nesto i prcka i dolazi zena i pita sta radim. ja kazem, i sledi odgovor "a sto ne zoves vudua nego se patis, on ZNA" FUUUUUUU You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 11, 2012 Report Share Posted March 11, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted March 11, 2012 Report Share Posted March 11, 2012 Вуду Пупин brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted March 11, 2012 Report Share Posted March 11, 2012 :D Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted March 11, 2012 Report Share Posted March 11, 2012 vudu gospodar tehnike i snage neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare-SOMBOR Posted March 11, 2012 Report Share Posted March 11, 2012 jel jos nekome baguje chrome kada je na fejsu? Meni nece da ocita ona obavestenja i privatne poruke.. moram da idem preko IE DA IE !!:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted March 11, 2012 Report Share Posted March 11, 2012 jebote, kad bi samo smislili neki drugi browser sem ie i chromea... pa ti bi se obogatili! "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 11, 2012 Report Share Posted March 11, 2012 Ova Željkova pesma je baš bzvz, mislim da se neće primiti ni kod nas a kamoli na Eurosongu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zexon Posted March 11, 2012 Report Share Posted March 11, 2012 Deluje kao neka muzika iz nekog filma :D Kad se rodimo, tad placemo, jer smo na veliku pozornicu budala stupili. - W. Shakespeare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted March 11, 2012 Report Share Posted March 11, 2012 jebote, kad bi samo smislili neki drugi browser sem ie i chromea... pa ti bi se obogatili! НА БУДАЛАМА АХАХ ОХОХ ХОХ ХОХ brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted March 11, 2012 Report Share Posted March 11, 2012 danas je usledio ego-samar prckam nesto oko wdtvlive da ga pretvorim u web server/nesto i prcka i dolazi zena i pita sta radim. ja kazem, i sledi odgovor "a sto ne zoves vudua nego se patis, on ZNA" FUUUUUUU Ja dva puta dnevno imam poriv da ga zovem... :) Al ne smem da me ne banuje zbog preteranog cimanja :D QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted March 11, 2012 Report Share Posted March 11, 2012 Dosao od kuce, stajao u vozu 4 sata i tako... Komo bio si sve u pravu!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted March 11, 2012 Report Share Posted March 11, 2012 dzanki u telu dzanki u dusi smrce kokain i travu pusi kuva dopa da ne bude zima i pecurke zvace kad zgodna je klima fali mi slog u drugom stihu The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 12, 2012 Report Share Posted March 12, 2012 Džanki? Ma nema šanse, nije on više takav, danas sam ga video, pravi porodični čovek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted March 12, 2012 Report Share Posted March 12, 2012 Лаки, Лаки, мој Лаки, Лаки... brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted March 12, 2012 Report Share Posted March 12, 2012 dulio prevarantu, kas mi nacrtat onu sliku? pare nisu problem dobra cena maline ove godine Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 12, 2012 Report Share Posted March 12, 2012 ahahaha, kad ćeš da mi nacrtaš onu sliku, ahahahah ... KAD BEOGRAD DOBIJE METRO! in other news, u petak, subotu i nedelju, barem za sada, 17, 18 pa 19 stepeni! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted March 12, 2012 Report Share Posted March 12, 2012 to ce se promeniti trideset sedam puta do vikenda :) nema, dan unapred verujem prognozi i nista vise! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 12, 2012 Report Share Posted March 12, 2012 To je tacno. Kao sto negde rekoh, prognosticari su jedini ljudi koji zavrse faks i pocnu da rade i nikad ne odgovaraju za to sto konstantno grese :-) videh doduse neki info da u nekoj zemlji zapravo kao imaju penale za pogresne prognoze, al to ne mozda bio trol. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 12, 2012 Report Share Posted March 12, 2012 ma ludilo, ajmo odmah 35 stepeni Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 12, 2012 Report Share Posted March 12, 2012 Ne moram više da nosim kapu, idemo \o/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted March 12, 2012 Report Share Posted March 12, 2012 de cemo matori!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 12, 2012 Report Share Posted March 12, 2012 Sad kad je lepo vreme, možemo svukud! Za razliku od zime! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted March 12, 2012 Report Share Posted March 12, 2012 Čuh jednu sjajnu anegdotu; Kustos arheološkog nalazišta u Vinči pričao je kako su mu gosti brali bez dozvole jabuke i on bi to gledao i pustao da ih oberu sve,i tek kada završe bi im rekao da ih on ne bere jer su ozračene zbog nuklearnih reaktora u institu Vinča. Onda bi ih zamolio da ih ubace u korpe a on će ih se rešiti, tobože da zaštiti narod od radijacije. Naravno nije ih bacio, a i zašto bi kada nisu ni bile ozračene. :))) У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted March 12, 2012 Report Share Posted March 12, 2012 Laleee isteko ti domen Laleeeee jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts