Guest Posted March 23, 2012 Report Share Posted March 23, 2012 prvo ovogodišnje znojenje od hodanja gradom, uradulijo, sms za tebe od vudua (valjda se stidi da ti sam pošalje): Tebreks, napisi duliju da upravo stojim u redu sa miom borisavljevic na jerodromu. 6x je bolja picka uzivo lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted March 23, 2012 Report Share Posted March 23, 2012 Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 23, 2012 Report Share Posted March 23, 2012 ahaha, vudu otac, ide u berlin da prca miu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted March 23, 2012 Report Share Posted March 23, 2012 Otkud to da vudu ide u Berlin?:) "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted March 23, 2012 Report Share Posted March 23, 2012 Неће Вуду да прца Миу, превише му је јак брокод! Знам да је боља уживо, то ми је рекло милијарду људи, а и она каже да има проблема са јаком шминком и да је најбоља кад иде бланко до пекаре! brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted March 23, 2012 Report Share Posted March 23, 2012 Шта ће она у месари, живи сама и мрзи је да спрема хас! чу стори brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted March 23, 2012 Report Share Posted March 23, 2012 Е, ај линкујте вудуов шлиц (лолгеј), оћу да видим нешто, а не сећам се де је качио скоро brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted March 24, 2012 Report Share Posted March 24, 2012 kacio je skoro, ne pratis! http://forum.klanrur.rs/index.php?showtopic=234922376&st=280 Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 24, 2012 Report Share Posted March 24, 2012 (edited) al ja verujem da ne mogu vise od kilometar dva da istrcim :D kakva gnusna laz :) elem, za koje pare može da se uzme neki ok polovan bajs, planiram da krenem sa vožnjom po adi, postao sam gadan sam sebi koliko sam se ugojio? tebra,imas nedeljom u Pancevu "stari buvljak"...to ti je ono fazon posto ljudi jadni jedva prezivljavaju, onda iznesu na prodaju sve sto nadju po tavanima,a izmedju ostalog pojavljuju se i cige sa bajsevima (naravno kradenim) i mozes da zabodes za nevidjeno male pare,sasvim korektne bajseve(znaci ne nesto sto bi se svidelo ivanu,peji,vegeu ili ne znam kome,ali tebi kao noob regularu bi bio sasvim ok i neki kapriolo za 2 soma ko sto sam ja prosao)...na stranu sto mozes i PRECARSKE knjige,stripove i milion ostalih drugih stvari da zabodes za 50 dingera fazon,samo mora da te usere...ja sam cak razmisljao skoro da pazarim segu,ali me mrzi da ustajem ujutru :) Pa ako hoces neku nedelju da sednes na motoricu pa da dodjes,bilo bi do jaja da se isprdamo tamo :) meni je jedini smor bio kad sam pazario bajk sto je bio niklovan,ali ga ciga naravno farbao crnim auto lakom,i to lose,pa kad sam ja pokusao da skinem lak,ostetio sam nikl :)i da,nisi se ugojio,mnogo si mi lep i dalje :* Edited March 24, 2012 by gruja gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted March 24, 2012 Report Share Posted March 24, 2012 da Doco, dodji motoricom. u povratku stavi bajs u dzep Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 24, 2012 Report Share Posted March 24, 2012 pa stavicemo ga kod mene :) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted March 24, 2012 Report Share Posted March 24, 2012 doci cu i ja sa docom, ima da ga drzim za njegov niklovani stomak na tormou :) taman, vratim mu bajs u bg! Link to comment Share on other sites More sharing options...
w()()() Posted March 24, 2012 Report Share Posted March 24, 2012 dobro jutro! ko je bio lik u camopejb maji sinoc u joao-u? :D na terasi se spasi lesli se vraca kruci Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted March 24, 2012 Report Share Posted March 24, 2012 sreta drugar sa medaka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted March 24, 2012 Report Share Posted March 24, 2012 Ae dogovoreno, idemo jedan dan na buvljak, svi osim vanje, prljavog grobara! Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 24, 2012 Report Share Posted March 24, 2012 ajmo ruromobilom na buvljak da kupimo gruju Link to comment Share on other sites More sharing options...
w()()() Posted March 24, 2012 Report Share Posted March 24, 2012 sreta drugar sa medaka o/ na terasi se spasi lesli se vraca kruci Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted March 24, 2012 Report Share Posted March 24, 2012 jel si u medaku dvojci ili trojci Link to comment Share on other sites More sharing options...
w()()() Posted March 24, 2012 Report Share Posted March 24, 2012 dvojka republika! na terasi se spasi lesli se vraca kruci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted March 24, 2012 Report Share Posted March 24, 2012 http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/313661/Djaci-snimili-da-ih-vozac-potkrada Svinja raspala debela odvratna Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted March 24, 2012 Report Share Posted March 24, 2012 (edited) Kakav debeli retard, jebem li mi sve mu jebem Edited March 24, 2012 by BISS http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
rbds Posted March 24, 2012 Report Share Posted March 24, 2012 Prestaću da se družim sa ženama! SSI KMIJ! i'm not fat, i'm just easy to see.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted March 24, 2012 Report Share Posted March 24, 2012 gfferre јаша фром д бек оф д чрак аквајрд, миа хир ај кам brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted March 24, 2012 Report Share Posted March 24, 2012 bio na basketu, hasao kvalitetno i sad cu ovako umoran da idem da se napijemzna li neko da li radi neka knjizara nedeljom ? konkretno treba mi hamer 50x50cm i veci... ili ako neko mozda ima kuci pa bih se iscimao da uzmem...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted March 24, 2012 Report Share Posted March 24, 2012 gfferre јаша фром д бек оф д чрак аквајрд, миа хир ај кам dule idemo u studio da wall of spermujemo klinke u markiranim jasama! "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts