Jump to content

Istok Pavlović - Kako zaraditi na tom internetu

nickwood

Recommended Posts

• 4 weeks later...

Evo ga i ovde

25299615_1552635884822041_28739264606147

nego....Piše se valjda "BURAZER"   [:D] 

In other news, opet me cimali ONI LIKOVI sto  drpaju naivnu omladinu zeljnu novih znanja, da im izmontiram opet neke promo video spotove kratke, jebote citam ovaj doc a iz njega prosto vriste trolovi.......

Slajd 1: Dobro došli na Mini kurs za autore kurseva! Na ovom kursu naučićete kako da napravite dobar onlajn kurs, a stečena znanja ćete moći da unovčite:tf: )  kao autor Kampstera, ali i kurseva na drugim platformama.

Slajd 2: Iako se čini da je lako biti autor onlajn kurseva, ipak, i to podrazumeva neophodnost adekvatnog prenosivog znanja i poštovanje nekih normi i standarda. Da biste uspešno pohađali ovaj kurs, neophodno je da: imate smisao za rad u obrazovanju:tf: ) ; da znate na naprednom nivou koristiti računar, ali i neke osnove programiranja. Svakako, udobnost vašeg doma i vreme koje samo vama odgovara su najbolji uslovi za pohađanje kursa.

Slajd 3: Za mentorstvo i monitoring vašeg učenja zadužen je naš tim, koji je tu da odgovori na sva vaša pitanja, nedumice i da vam da adekvatne savete za uspešno usvajanje novih znanja i veština. Osim toga, odmah postajete član Kampster zajednice ( :tf: ) kako biste, ukoliko želite, mogli da učite u grupi, kao i da potražite pomoć od drugih polaznika ili im pomoć ponudite.

Edited by fatboy

Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије!

I dalje bijem glavu oko onoga "smisao za rad u obrazovanju"...  Za zvanje profesora treba da zavrsis jebeni faks, da budes strucan, da budes pedagog itd itd.....  Kako neko bez obrazovanja moze da ima jebeni SMISAO za rad u obrazovanju.... nije to igranje jebenog fudbala...

Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије!

• 3 weeks later...

Ja na ovoj slici vidim sledeće:

"Jao bože dodirnula me ramenom, jao diže mi se, jao hiperventiliram... Bolje da brojim spratove i glumim da sam kul!"

"Hehe, vidi ga zagoreli golja, mogao bi da me časti ručkom i izmasira, pa da ga odjebem dok ne dođe neko ko će ozbiljno da me izjebe. Možda neki doktor."

I podelio sam to sa vama potpuno besplatno.

Svaka sledeća slika i tumačenje govora tela na istoj, koštaće vas samo 2.000 yena.

FushiSigb.thumb.jpg.f75f13b0202c1af84974

• 2 weeks later...