Niksi Posted February 9, 2012 Report Share Posted February 9, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=Rr0Hezsf3lE uzivajte Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted February 10, 2012 Report Share Posted February 10, 2012 Koliko godina imaš Niksi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niksi Posted February 10, 2012 Author Report Share Posted February 10, 2012 Koliko godina imaš Niksi? 17.. Sto ? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted February 10, 2012 Report Share Posted February 10, 2012 da zna koji hejt model da primeni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niksi Posted February 10, 2012 Author Report Share Posted February 10, 2012 da zna koji hejt model da primeni Koji god zeli ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 10, 2012 Report Share Posted February 10, 2012 Ne zna što bi primenjivao hejt. Dečko je napravio nešto, naravno da nije masterpis, ali ako su tebe togfu sa 17 godina hejtovali kad si crtkao neke prve dizajnove, ne znači da i ti moraš nekoga! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted February 10, 2012 Report Share Posted February 10, 2012 my point exactly. Sad kad znamo godiste, verovatno ce biti postedjen Togfu wrath-a i eventualno biti ponudjen jednim dusekom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niksi Posted February 10, 2012 Author Report Share Posted February 10, 2012 my point exactly. Sad kad znamo godiste, verovatno ce biti postedjen Togfu wrath-a i eventualno biti ponudjen jednim dusekom Prijala bi mi kritika , ne hejt. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted February 10, 2012 Report Share Posted February 10, 2012 Pitao sam kako bih znao šta da savetujem i kakvu kritiku da napišem, uopšte mi nije bila namera da hejtujem (verovali ili ne!) Ali ne, vi ste već unapred videli hejt i razapeli me (kao u onom filmu sa tom kruzom kad ubici pročitaju misli, pa ga osude za ubisto koje nije ni počinio), stvarno niste normalni. Nisam znao da ja važim za nekog hejtera ovde, pa da tako razmišljate... možda i jesam kad su neke stvari u pitanju, ali nikada nisam hejtovao RAD, pogotovo ne nečiji KREATIVNI RAD. Sad sam tek došao sa posla, morao sam ovoj dvojici odmah da odgovorim, imam još nešto sad da odradim pa ću kasnije da poslušam ovo ponovo i da bacim neku kritiku, jer zaista volim DNB i drago mi je kad vidim da se mladi ljudi bave time. (e da, možda bih bacio hejt da je okačio neki tamo MIX i da tripuje da je DJ, ali 150 hiljada puta više poštujem kad se neko tako mlad cima oko produkcije, tako da respect za to u svakom slučaju) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted February 11, 2012 Report Share Posted February 11, 2012 Ovako, sad sam ponovo odslušao ovaj "Night Shifting", koji je i tema topica, i kada bih morao tu stvar da iskomentarišem jednom rečju, ta reč bi bila - klinački. I zato sam te i pitao koliko imaš godina. "klinački" nije hejt, nije ništa loše, naprotiv - to znači da imaš vremena za napredak, i to dosta. Iskreno, ne sviđa mi se, ne znam šta bi tu moglo da se popravi (a da ne kažem "delete, pa ispočetka" :D), niti sam ja producent pa da mogu da te savetujem u tom pogledu. Pretpostavljam da nemaš nego bog-zna-kakvu opremu, i to se oseti nekako, sam zvuk je lošijeg kvaliteta, bas se slabije oseti itd.... al dobro, jebi ga, nisi mladi britanac pa da od džeparca koji ti uplaćuje država kupuješ opremu itd... :) bio sam i na ovom linku: http://soundcloud.com/niksirespecta i tu mi se dopala ova "Dark side of the moon" stvar, koja po meni ima potencijala :) Da sam ti brat ili ćale terao bih da kreneš u tom pravcu, da dovršiš ovu stvar itd. :) "colour of sound" je isto ok kao demo neki, i mnogo više mi se sviđa od ovog night shiftinga. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niksi Posted February 11, 2012 Author Report Share Posted February 11, 2012 Hvala.. Inace , "Pretpostavljam da nemaš nego bog-zna-kakvu opremu" nemam opremu :) Imam jos dosta stvari u kompjuteru koje treba da se rade , doradjuju , zavrsavaju.. Ja nisam ocekivao nikakav hejt , ali me je trooper podsetio na to. Sve sto si reko u vezi Nigh Shiftinga si u pravu. I sam vidim , ne radim ove stvari dugo , mozda jedno pola godine. Sledeci put obracam paznju malo vise pa ce ispasti bolje. OVER AND OVER. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted February 11, 2012 Report Share Posted February 11, 2012 nidzo,spremio si se da bocnes jedan rur hejt,masni su ti zubi! Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thunderstorm Posted February 12, 2012 Report Share Posted February 12, 2012 Togfu ako bi mogao da mi sibnes preko poruke nekih par pesama dnb koje mislis da su dobre,ne neku komercijalu i to bio bih ti zahvalan. Quote It’s better to burn out than to fade away Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 12, 2012 Report Share Posted February 12, 2012 haha, ovaj togfu misli da smo rasli na drvetu :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted February 12, 2012 Report Share Posted February 12, 2012 brate laki, napisao sam već iznad post za tebe i trupera, zaista je tako bilo, nemoj sad još da mi pripisuješ i to da vređam vašu inteligenciju :) pa vi verujte ili ne, kako god. @Thunderstorm: poslaću ti večeras, sad me mrzi :) --------------------------------------------- Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted February 12, 2012 Report Share Posted February 12, 2012 Пошаљи и мени Ниџо царе, убаци ме у CC. Елем, верујем Николи, ко га је упознао зна да је у ствари шаљива мица и добар друг. Само је упао у лоше друштво, па њихове атрибуде приписујете њему, е то је већ друга ствар! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted February 12, 2012 Report Share Posted February 12, 2012 Ajde i meni sibni. Poceo sam da gotivim dram od prethodnog Exita, pa sam posle par puta na Povetarcu bio, i skroz sam se dobro proveo. A eto, o izvodjacima bas nista ne znam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted February 12, 2012 Report Share Posted February 12, 2012 not sure if trolling ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted February 12, 2012 Report Share Posted February 12, 2012 Jao, znao sam da će se javiti još neko sa "daj i meni" spikom, tako da evo vam ovde... Evo prvo jedan lagani mix, za posao, kuću, bleju... marmenu u inat, sve trake su od istog izvođača! http://soundcloud.com/djordjebitz/all-spectrasoul-mixed-by-bitz I jedan zli mix, za paljevine :) Prolix - Unique Podcast 11 Tracklist: 01. Noisia - Machine Gun - Spor Remix 02. Rico & Scoop - Little Green Men (Neonlight Remix) 03. Prolix - Twisted Angel (VIP) 04. BloKhe4d - Last days of disco 05. Dom - Krunk Snatcher 06. Chris Octane & DLR - Zion 07. Proktah - Cockroach 08. EBK - Hybrid 09. The Funktion - Direct Order 10. Nymfo - Flying fortress 11. Cern & Dabs - Leverage 12. Gridlok - Tricks 13. Dabs & Future Signal - Soulcrush 14. Mindscape - Bubblegun 15. The Funktion - Gyrator 16. Maztek & Maslum - Wolf 17. Morebeat ft Gabana - Goodnight (Dose remix) 18. Body&Soul vs Fourward - Waiting 19. Prolix - The Scourge 20. Prolix - Brain Damage 21. Prolix - Watch ur step 22. Spor - Kingdom 23. Noisia - Shellshock 24. The Qemists - Your Revolution (Reso remix) 25. Ed rush and optical - Get Ill (Prolix remix) -------------------------------------------- Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted February 13, 2012 Report Share Posted February 13, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=uxehe84TjY4 samo dBridge matori!1 Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted February 13, 2012 Report Share Posted February 13, 2012 pokrio sam i to, vidiš da ima upravo ta stvar u spectrasoul mixu iznad!!1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts