Jump to content

Kingdoms of Amalur: Reckoning

Al Bundy

Recommended Posts

Па добро, на почетку често мењаш ствари, па није цим, после поправљај.

Е, само да кажем за фајтере, релентлес асаулт (плус венџенс плус бладласт) је превише имба лол

Релентлес асаулт кад се фино апгрејдује, траје типа пола минута и не губиш бонус на армор. Ако неко не зна шта ради РА, омогућава да ти се не прекида фајт ако те неко удари, тако да лепо узмеш, упалиш то и бијеш оне јотуне и остале џинове што воле да те звекну и да се извуку из машине, као и ако те неки магијаш смара из позадине, исто ти не прекида. Дакле, губиш хелт, али нема никакве анимације нити ефекта на теби, осим губитка хелта, ти млатиш ко да ништа није било.

Венџенс лепо апгрејдује све то тако што имаш шансу од двадесетак посто да сваки напад рефлектујеш назад лику. Значи сваки пети ударац који примиш, заправо враћаш нападачу.

И онда на све то бладласт додаје шансу од 20% да при сваком твом ударцу личујеш тридесетак хелта.

И онда лепо стиснеш дугме, они те бију, ти не реагујеш, притом 20% удараца рефлектујеш, а на 20% својих крадеш хелт, мислим, мало ли је лол

И све то кошта 50 мане.

А ја дебил јео говна са земљотресом лол

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

• Replies 198
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Mag je realno najjaci...1-2 thunder storm i 10+ kripova mrtvo za 2 sec.

Probao sam i onog kostura sto se samonuje, nisam impresioniram.

Kad si vec spomenuo hammer, meni oni non stop ispadaju

Ovo su moja dva najjaca oruzja trenutno

LijYD.png

Ni jedan dobar dagger ili faeblade nisam dobio, samo velike maceve i cekice.

Is there a flower shop in the tahraji desert?

Ја фурам неки свој једноручни и неки дворучни који је направљен од меса рофл

B9sL5.png

испод има још +6% дмг ал се не види

Ово је овај меснати

209Ul.png

Ево га месце у игри лол

IrWQB.png

Пекаре, откуд ти тај Келерак толко одузима, ја сам га одавно продо? Можда игра генерише другачије келераке?

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

Kako ti ispalo plavo, meni blacksmith u jednom trenutku bio max i jedino sto dobije onaj prefiks "Mastercraft" i to je to, zeleni itemi bilo koji da napravim. A salvage, sve bele komponente iako sam video da je imao jedan ljubicast za staff iz neke misije sto sam skembao na brzaka gore u kolevci?

edit za pitanje:

Ma jok, nego ako se secas kako se uzima, 3 izbora kad ga nadjes. Da ga iscupas, da uzmes samo dragulj ili da razbijes dragulj. Prvi izbor, da ga iscupas daje ovaj 2H + Gem of Winter *pristine ice + pristine winter* sto ja nosim, druga opcija daje ti samo gem a treca ti daje 2H ali bez ovog malog Ice dmg bonusa, znaci obican dmg plus 1 prazan slot. Najverovatnije ima fora da moras da budes Might spec da bi uspeo sa prvom opcijom, mrzelo me da radim respec da isprobavam a vec sam full might pa je uspelo iz drugog pokusaja.

edit za salvage: Ma jok, ljubicasti itemi samo neki mogu, naleteo sam na 2, ona kapa iz prve zone i jedan talisman. Ali oni su dali samo bele komponente kao i ostali. Ovo sto ja pricam je komponenta iz nekog stapa, cak se i misija zove po njemu. Mora da je jedinstvena stvar :D

Edited by Pekarman

Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje.

Неам појма, вероватно зато што имам и сејџкрафт, па сам му муно и џем.

За компоненте мислим да и јесу све ''беле'', тј. да немају градацију по том трипу него само по класи и квалитету. Љубичаста срања не могу да салваџујем, или то не могу само нека?

А која је компонента у питању? Мислим, нисам ни знао да постоји концепт обојених компоненти, ја правим прилично океј ствари и све компоненте су беле. Можда је то нека јуник епик...

Чек, то је оно што нађеш у камену? Ја мислим да сам га ишчупо, прво каже нешто типа ''неће'', онда кликнеш опет и ишчупаш... Можда зависи на ком нивоу га сретнеш?

Ja nosim neki dagger koji sam nasao, tipa, dok sam bio 12. level, zaronio i izvuko ga iz neke bare.I bolje jos nisam mogao da dobijem.Nije da se zalim, i ovo sto imam je kul.I sve mi se cini da ne krade 20 hp-a, vec mnogo vise.Desi se da me iz jednog hita izleci za 1/4 hp-a.Stavio sam ga u spoiler da ne bi zauzelo pola ekrana, mrzi me da ga cropujem. :P

307u6td.jpg

Nego, je l' ima neko ideju kako da izbacim neke quest iteme iz inventara, koji vise nisu potrebni?

Ovaj shine and shadow je bio item koji sam morao da nadjem za nekog gnoma u onom Theater of Fate, odneo sam mu i persuade-ovao da ga zadrzim.Ne mogu da ga izbacim iz inventara, prodam, unistim - nista.Samo mi stoji tu i nervira me. :)

Edited by k0baya

plains je do jaja. lici malo na arathi highlands. nabacio sam malo healt regen gemova i sad mi potioni ni ne trebaju sem kad ima dosta bursta

wep:

eIee6.jpg

ownovo vas sve moj pro rng! :tf:

btw, zasto je sad ovaj dagger zelen? ja sam mu rokno onaj najjaci gem mislim

Edited by Dr. Steinman

Pa to ti kazem, zeleno. Doolio krije tajnu plavih itema :D

Е, да га јебем неам појма:)

Можда је трип у компонентама, тј. у квалитету истих? Лупам, сад му ти уфураш три мастер и две импрувд компоненте и добијеш зелени ајтем, а са пет мастер компоненти би био плав? Нпр. нисам никад направио љубичасти ајтем иако теоретски могу, вероватно још нисам стигао до области где се беру толко хеви компоненте, а максирао сам скил и онда ето.

Kako dobijete u BS tako dobar base dmg za noz ? Meni max dodje do 77 dmg, onaj prvi element za pravljenje(blade) nikako neki dobar da dobijem...sve nesto 25dmg :/

Djubre !

Za ovaj bodez sto ga ima Dr.Steiman, 111 attack ratting:

27 phy + 27 pirc + 34 Fire + 23 DoT = 111

A bazna componenta je sylvanas, jedino od toga je bolja prismire.

Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje.

E, јел и вама збагован д випинг кинг квест за хаус оф сороуз? Не могу да га урадим, тригери су се убаговали.

Прешо сам главни квест, мислио сам да је дужа игра... Оно што видите од мапе, то је цела мапа у игри.

Нешто мање од 39. Нисам се завлачио свуда, мада нисам ни стрејтфорвардовао, играо сам онако, обично...

Кад ми се збаговао квест за фракцију, сморио сам се и одрадио главни до краја (уз успутне сајд квестове) и то је то.

Тридесети сам ниво, иначе.

Кад пређеш главни квест, иде одјава, па те врати у гајбу тамо у Ратиру што си добио, па мош још да се трипујеш ако оћеш.

Не, има све оно што видиш на глобалној мапи, али то је све. Ја сам трипово да то није цела мапа него, не знам, континент или област или тако нешто, па после кад одеш негде неким ''глобалним превозом који служи за учитавање нове области'', онда имаш исту овакву глобалну мапу, само за тај ''континент'' или шта год. Не знам, неки снегови, џунгле, та срања... Међутим, она глобална мапа што се позива на М је цео играчки универзум.

Не, има све оно што видиш на глобалној мапи, али то је све. Ја сам трипово да то није цела мапа него, не знам, континент или област или тако нешто, па после кад одеш негде неким ''глобалним превозом који служи за учитавање нове области'', онда имаш исту овакву глобалну мапу, само за тај ''континент'' или шта год. Не знам, неки снегови, џунгле, та срања... Међутим, она глобална мапа што се позива на М је цео играчки универзум.

Kad kazes globalnim prevozom, mislis na cepelin i brod ? Nesto mi je to poznato :tf:

Is there a flower shop in the tahraji desert?