urgh Posted May 8, 2012 Report Share Posted May 8, 2012 fejlovali su sa 2h svirke, inache sasvim solidno, zadovoljan sam,sreo sam mohija i javio sam mu se... Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted May 9, 2012 Report Share Posted May 9, 2012 meni bilo odlicno, mozda malo previse blacka :) ali dobro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted May 9, 2012 Report Share Posted May 9, 2012 mixed utisci. Urlich ispada na previse mesta, za Unforgiven se u jednom trenutku ceo bend raspao i svako svirao/pevao za sebe. Kirkova gitara se jedva cula pola koncerta. Masa od sredine partera na dalje se jedva pomerala. Kao da smo dosli na neki Parni Valjak or sth. Nesto malo su se pomerili za Battery i Fuel... On the flipside, svirali su Battery actually :D i bend je bio solidno energican, nisu imali onaj "tezgarenje" feel, mada su odradili standardan program/setlistu. I da, Hetfild i Urlich su pravi showmeni, onako kako ameri to najbolje rade :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted May 9, 2012 Report Share Posted May 9, 2012 Serem im se u tonce koji su bas fakin kirkovu gitaru smorili ... Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirun Posted May 9, 2012 Report Share Posted May 9, 2012 (edited) Meni bilo skroz ok, pogotovo na Machine Head (jedino što su kratko svirali ). HALO i Aesthetics of hate su mi legle ko budali shamar, par dobrih šutki za vreme istih... Edited May 9, 2012 by pirun Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted May 9, 2012 Report Share Posted May 9, 2012 mixed utisci. Urlich ispada na previse mesta, za Unforgiven se u jednom trenutku ceo bend raspao i svako svirao/pevao za sebe. Kirkova gitara se jedva cula pola koncerta. Masa od sredine partera na dalje se jedva pomerala. Kao da smo dosli na neki Parni Valjak or sth. Nesto malo su se pomerili za Battery i Fuel... On the flipside, svirali su Battery actually :D i bend je bio solidno energican, nisu imali onaj "tezgarenje" feel, mada su odradili standardan program/setlistu. I da, Hetfild i Urlich su pravi showmeni, onako kako ameri to najbolje rade :) /sign veliki fejl je tiha kirkova gitara i prejak bas bubanj :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted May 9, 2012 Report Share Posted May 9, 2012 +1 Battery su svirali i prosli put kad su bili. Izbor pesama mi je malo bio smor, i dalje mi je neverovatno da nisu svirali Fade to black.;/ Nije mi jasno sta su uradili sa fanpitom, tj. mozda sam ja bas stajao u rupi, ali sa desne strane pita kad se gleda ka bini je bilo bar pola metra razlike, jedva se sta videlo na bini. Pirotehnika je sabila. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted May 9, 2012 Report Share Posted May 9, 2012 Pa ovo je godisnjica black albuma tura, i znalo se da ce biti losija lista pesama jer black je generalno losiji album u odnosu na barem 2-3 druga ali sta da se radi metalika je metalika. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted May 9, 2012 Report Share Posted May 9, 2012 Možda sam previše razmažen, ali dva sata svirke mi je baš premalo bilo, od čega je pola sata natezanje za bis sa koliko, 3-4 pesme? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted May 9, 2012 Report Share Posted May 9, 2012 onaj machine head je lol od benda a i popisali su im se po zvuku sa namerom neke pesme sa blacka su jednostavno sranje.. i naravno tu je bio efekat sto veceg broja posetilca, pa se onda dobiju deca od 13 godina i 60% publike koji su tu zato sto sto su culi za nothing else mathers u svakom slucaju bi pojeo govno da nisam otisao i ovaj put, jer stvarno zasluzuju da se vide i podrze posle toliko godina bis je pokidao, pirotehnika pokidala. da su carevi, carevi su. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirun Posted May 9, 2012 Report Share Posted May 9, 2012 Pepersi su u Indjiji svirali sat i 15min čini mi se. To je stvarno kratko... 2h je ok dužina koncerta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daniiL Posted May 9, 2012 Report Share Posted May 9, 2012 Moji utisci:Gojira bila dobra ali zvuk je bio lol,tamo gde sam ja bio samo se bubanj cuo koretktno.Machine Head,jebem ti sunce kakv je ono zvuk,ono je bio uzas teski.Njih gotovo da nisnam ni slusao kiliko sam se smorio od loseg zvuka.Metallica je bila dobra,Lars standarno je vilenio po bubnjevima,a i ostali su isapdali na pojednim pesmama.Ali da su napravili dobru atmosferu,jesu i za to im svaka cast.Sve u svemu meni je bio ekstar koncert,moglo je i bolje ali ja sam i vise nego zadovoljan. Quote The rain makes such a lovely sound To those who're six feet underground Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted May 9, 2012 Report Share Posted May 9, 2012 (edited) Gojira pokazala kako se svira. mozda zvuk nije bio najbolji, ali su braca Duplantier i drugari objasnili. zao mi je sto nisu svirali sat i po, jer sam zbog njih maltene i dosao na koncert i rado bih menjao Metaliku za sat i po Gojire u nekom prostoru od ~700-800 ljudi. Machine Head bio odlican, ali samo Imperium i stvari sa Blackeninga. ove nove stvari su smeh jebeni, malo je falilo da se Flynn rasplace. onoliki ljudi, a pevaju klin vokale. that's a no no. kad je uzeo akusticnu, ocekivao sam da ce poceti Descend the Shades of Night, ali kurcina. lepa stvar sto su spomenuli Dimebaga, ristekpa. Metalika apsolutno opravdano, bend veceri. ne razumem zasto je Lars toliki umisljenko i ne zeli da zagreje svoje bogato dupe i barem malo vezba. skrnavi epic deonice, bilo mi je tuzno da slusam One i deo na kraju sa "duplom pedalom". jeste, sad ce neko da kaze "lol, pa nema on dvadeset godina", ali nemaju ni Mejdeni, ni Slejer, ni Antraks, ni... u sustini su ga vadili ostali clanovi. Dzejms je car, pravi frontmen, a iznenadio me glasom. ne secam se na kom snimku, neki sa Dzejsonom, svirali su ocajno, a glas bio tuga. krivo mi sto ga nisu doveli da svira My Friend of Misery, to bi bilo jebanje. nikoga nisam video, niko mi se nije javio, kili geju u y no say hello? Edited May 9, 2012 by digrejzö Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 9, 2012 Report Share Posted May 9, 2012 Lars nije umeo da svira ni sa 20 godina, tragičan je disbalans skila u tom bendu, koliko je Džejms jebeni otac i majka što se tiče gitare, toliko ovaj mali i dalje lupa ko dobošar, bolje bubnjare sam slušao na domaćim svirkama pred 50 ljudi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted May 9, 2012 Report Share Posted May 9, 2012 (edited) pa da, one brze stvari na Justice-u, su snimali po milion puta. tipa, sedi Lars i krene da kenja "moze sad, moze sad, ajde snimamo" i snimi 10 sekundi. Dyers Eve treba odsvirati jebote. ali dobro, veliki su majstori, a ja sam niko i nista, but then again, imam pravo da komentarisem. Edited May 9, 2012 by digrejzö Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
strokan Posted May 9, 2012 Report Share Posted May 9, 2012 http://www.srbel.net/2012/05/09/satanisti-iz-metalike-na-uscu-okupili-30-000-ljudi/#.T6qK7VufxgY.facebook%D0%A7%D1%83%D0%BB%D0%B0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted May 9, 2012 Report Share Posted May 9, 2012 nikoga nisam video, niko mi se nije javio, kili geju u y no say hello? MORA DA SE ODRZI TRADICIJA NE JAVLJANJA serius. za bleju ranije smo trebali da se dogovorimo ovde :D a za vreme koncerta, em nisam imao zelju da ulazim pre 8 a i posle bi se nasli prekosutra u masi od 25k ljudi :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 9, 2012 Report Share Posted May 9, 2012 A u definiciji? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted May 9, 2012 Report Share Posted May 9, 2012 ko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted May 9, 2012 Report Share Posted May 9, 2012 Lars nije umeo da svira ni sa 20 godina, tragičan je disbalans skila u tom bendu, koliko je Džejms jebeni otac i majka što se tiče gitare, toliko ovaj mali i dalje lupa ko dobošar, bolje bubnjare sam slušao na domaćim svirkama pred 50 ljudi... dal' si ti normalan :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 9, 2012 Report Share Posted May 9, 2012 Joj Draganče, ne mogu se s tobom raspravljati svaki put kad krene priča o Metaliki, al kao neko ko je svojevremeno imao više od 1200 metal albuma i dobar deo toga odslušao, tvrdim da je Lars jedan od lošijih metal bubnjara. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted May 9, 2012 Report Share Posted May 9, 2012 e, ja imam 80gb muzike i mogu da tvrdim da su tvojih 1200 metal albuma djubre jer sam skoro sve odslushao.. shta prichash ti brate? ajde da meshamo babe i zhabe.. na stranu shto sam svirao sa mnogo vishe bubnjara od tebe, pa kao imam neko iskustvo a i sam sam svirao bubnjeve kao klinac uopshte nije pitanje ukusa, reci da je lars losh bubnjar je idiotizam :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 9, 2012 Report Share Posted May 9, 2012 (edited) Baš lepo što ti imaš 80 giga muzike, al od metala izgleda nisi slušao ništa osim Metalike, ili ne kapiraš po čemu se metalski dramvork razlikuje od dramvorka u ostalim rokenrol žanrovima. Na albumima je Lars još đene đene zbog produkcije, uživo katastrofa, tačno se vidi da mu je tehnika slopi i da sve što ume jeste da drži ritam uz eventualnu "tapatapa tapatapa" improvizaciju kad se vidi da je baš napaljen. Tako se ne svira metal, a naročito ne treš metal. I zbog toga mu mnogo bolje leže Load i Reload jer su drugi žanr. Evo ti Metalika sa Džoijem iz Slipknota, obrati pažnju šta ovaj radi, ovako se lupa uz metal Iz istog razloga iz kog ne očekujem da bubnjar učetvorostruči učestanost udaranja ako svira bluz, očekujem da bubnjar u jednom metal bendu ne lupa kao da svira u red hot čili pepersima. Edited May 9, 2012 by voodoo_ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted May 9, 2012 Report Share Posted May 9, 2012 http://metalserbia.com/izvestaji/metallica-legende-ostaju-legende najrealniji review Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted May 9, 2012 Report Share Posted May 9, 2012 e, zaboravi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts