Trooper Posted June 1, 2012 Report Share Posted June 1, 2012 yvn pls Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 1, 2012 Report Share Posted June 1, 2012 dzej - ritam vozi? Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 2, 2012 Report Share Posted June 2, 2012 ruromobil je kod džankija kod mene 185 km, 20l goriva sipano, nothing to report :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted June 2, 2012 Report Share Posted June 2, 2012 dobro me podseti da zapisem kilometrazu posle. stigoh gajbi ziv/zdrav, rurmobil je keva Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted June 4, 2012 Report Share Posted June 4, 2012 \o/ auto je kod mene... idiot ne ume da se snadje da parkira van zone "blizu" redakcije, pa mi je lakse kod mene, makar mogu da znam da ce biti gde sam ga parkirao. ili da dovezem kad bude neko u ofisu ko moze da ga usteka negde, ili da sledeci dodje do mene, kako god. inace ja sam odusevljen autom.. svaki put kad sam stao bilo gde je makar jedna osoba prisla da se raspituje.. dobio sam gomilu thumbs-upova usput, ljudi propustaju na raskrsnicama itd itd.. stvarno skroz drugaciji trip voznje. on the bad side, treba ubaciti neki radio pod hitno, ako mi dovla kaze sta da jurim, javljam se dobrovoljno da nadjem.. i treba ovlascenje da se sredi, da nema neko problema bezveze. editovacu posle jos oko featursa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted June 4, 2012 Report Share Posted June 4, 2012 Makar sad nije problem da se nadje nesto sto bi izgledalo autenticno a ispod da bude moderna masina. Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 4, 2012 Report Share Posted June 4, 2012 Pa valjda standardni radio? Ili ima neki specijalni koji mogu da se montiraju u taj aVto? Za preparkiravanje ćemo se dogovoriti, nije frka, neka za sada stoji kod tebe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 4, 2012 Report Share Posted June 4, 2012 sledeci ruromobil! http://www.egarage.com/car-profiles/1970-pontiac-firebird/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted June 4, 2012 Author Report Share Posted June 4, 2012 Radio ide klasičan, samo treba kod nekog majstora da se odradi jer nema držače pozadi. Treba naći nešto polovno, sa sve zvučnicima naravno. Pogledaću malo po netu šta ko prodaje... Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 4, 2012 Report Share Posted June 4, 2012 može! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted June 4, 2012 Author Report Share Posted June 4, 2012 Evo. Zvučnici Radio A evo i ovo: Presvlake sa logotipom Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted June 4, 2012 Report Share Posted June 4, 2012 (edited) pitam, posto svi koje sam motao po rukama su sa kavezom i eurojack yada yada... ne znam kakvo je bilo montiranje pre toga. jos jedna stvar koja me je zezala je rucna.. auto koci sasvim ok, ali rucna hvata na zadnjem zubu skroz.. verovatno je podesavanje negde (dobos/rucica) ili sama sajla zeza motor super, ne secam se ijednog auta koji sam skoro vozio da tako lepo pali.. za svetla i migavce se navikne covek, nije mi bilo problematicno menjac je jako elastican, mada bi bilo do jaja da se nekako nabudzi skala za obrtaje, ne znam dal uopste ima davalac i dal to moze da se budzi ikako na sledecem tehnickom ne bi bilo lose da se osigura i soferka ako vec nije.. mislim da je crvenu vise a ova je videla i bolje dane. za sediste nemam zamerki, iako sam ~180 odgovara mi zavaljeno pozadi, jedino bezi kad kocim nizbrdo, but thats part of the funzies pedala za gas jeste malo sira nego default, ali navikne se brzo.. ona sparco je na srafove, sagnucu se sutra kad dodjem s posla da vidim kolko je fabricka uza ispod. posto je vec kod mene, bacicu ga sutra/preksutra na unutrasnje pranje, zdiba na penzionere i sjuricu neku jelkicu... ako i dalje bude smrdeo ne gine mu dubinsko. spolja ga ne bih ni pod pusku a kamoli cetke, ne deluje mi ubedljivo farba na par mesta i trebalo bi konacno taj grandiozni sastanak da bacimo da dogovorimo oko kesha za odrzavanje i slicnog. kolko sam razumeo dovla/laki su iskesirali zadnji servis i nikom nista, not cool bro, not cool edit: kao ovaj kenwood imam i ja negde jedan pioneer viska.. moj matori sam dao caletu , koji vec 6 meseci nije montirao "jer ga mrzi" ... mislio sam nesto pre ovog tipa http://www.kupindo.com/Car-Hifi/10023983_Radio-kasetofon-FORD-2006RDS-dekodiran ili starije Edited June 4, 2012 by Junkie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted June 4, 2012 Author Report Share Posted June 4, 2012 ja sam više u fazonu da imamo funkcionalnu mjuzu, njegov originalni svakako nećemo naći ;) Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 4, 2012 Report Share Posted June 4, 2012 što se radija tiče: ja bih stavio neki iz tog perioda, al da mu se nabudži ulaz za slušalice. mnogo je jednostavnije da doneseš telefon ili mp3 plejer sa svojom muzikom nego da režeš diskove, a neki od ovih modernih radija sa CD-om će izgledati jako ružno. ovo naravno pričam kao neko ko nema pojma koliko je lako/teško nabudžiti stereo ulaz na radio iz 1975. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted June 4, 2012 Author Report Share Posted June 4, 2012 nema to dovoljno snage da reprodukuje bilo sta, nista se nece cuti od motora u voznji. Jedini kompromis je pioneer 77-ica, al aj ti to nadji negde... :) Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 5, 2012 Report Share Posted June 5, 2012 e, jebi ga. ajde onda da se organizujemo da svejedno pazarimo nešto na šta može da se nakači mobilni ili mp3... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 6, 2012 Report Share Posted June 6, 2012 Dovla, kao zvučnike si linkovao neki video plavog ferarija sa YouTube, to si se zeznuo predpostavljam? A meni ne otvara ni ovaj Vajsco sajt, ode u timeout, vama? Što se mjuze tiče, ja sam naravno za neki oldschool, ali ako toga nema i ne može da se nađe, onda neki koji što manje odskače od ostatka, ako je to moguće. Realno nije problem ni da se uradi neko poručivanje preko, samo ako postoji nešto povoljno. Imamo gde da naručimo u inostranstvo da stigne, ako nije preskupo. A sad ću u topicu oko brendiranja da se javim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted June 6, 2012 Report Share Posted June 6, 2012 kad bi nasli ovako nesto samo da ne kosta vise od samog auta :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted June 6, 2012 Author Report Share Posted June 6, 2012 Dovla, kao zvučnike si linkovao neki video plavog ferarija sa YouTube, to si se zeznuo predpostavljam? A meni ne otvara ni ovaj Vajsco sajt, ode u timeout, vama? Što se mjuze tiče, ja sam naravno za neki oldschool, ali ako toga nema i ne može da se nađe, onda neki koji što manje odskače od ostatka, ako je to moguće. Realno nije problem ni da se uradi neko poručivanje preko, samo ako postoji nešto povoljno. Imamo gde da naručimo u inostranstvo da stigne, ako nije preskupo. A sad ću u topicu oko brendiranja da se javim. Jbg za link, uglavnom lik je prodavao par elipsi, vufer i pojacalo za 100 evra, ima toga da se nadje though. Ako postoji mogucnost da se nadje negde preko polovan Pioneer DEH-P77MP, to je onda win. To je ovaj radio sa slike koju sam okacio gore. Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted June 6, 2012 Author Report Share Posted June 6, 2012 Ajmo ponovo ovo: kenwood cd/mp3 40e ili pioneer 5900 cd/mp3 50e vufer + pojacalo + elipse 100e Ja imam negde kuci neke zvucnike za napred, mislim i nickwood. Znaci ostaje jos pitanje ugradnje, ali sasvim finu muziku imamo za manje od 150 evra. A ovo za presvlake meni normalno otvara? Presvlake sa logotipom Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 7, 2012 Report Share Posted June 7, 2012 OK, sad rade presvlake. Jel si ih zvao dovla da vidiš orijentaciono za cene ili kako ćemo to? Mora da se ode RURomobilom tamo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 7, 2012 Report Share Posted June 7, 2012 stvarno bi trebalo održati taj sastanak više Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted June 7, 2012 Report Share Posted June 7, 2012 stvarno bi trebalo održati taj sastanak više Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted June 7, 2012 Author Report Share Posted June 7, 2012 nisam zvao Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted June 8, 2012 Report Share Posted June 8, 2012 (edited) ohai... prskalice ne rade for some reason, sipao sam tecnost, misleci da je to, medjutim no dice. i ona rucna mora da se nasteluje pod hitno, svaku uzbrdicu molim boga da mi se neko ne nabije blizu in other news sutra se do 2 placa parking, tako da ako nema interesenata, eto me u redakciji s azdahom. Edited June 8, 2012 by Junkie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts