samir^b Posted December 22, 2011 Report Share Posted December 22, 2011 Pa kako nije opste dobro juriti dzukce koji mogu ujesti BILO KOGA? тако еколошку таксу плаћа свака фирма која својим деловањем штети природи. по твојој логици би сви требало да плаћају еколошку таксу, а не само те фирме. Ne, iako vesto zamenjene teze, ovo nema veze sa mnom. Zasto? Ti hoces da SVI koji IMAJU FIRMU placaju ekolosku taksu.. A ja kazem, da ako neka firma STETI zivotnoj sredini, da ta treba da plati. Quote "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted December 22, 2011 Report Share Posted December 22, 2011 сад ћемо морати да се договоримо шта је опште добро, а шта су (или треба да буду) посебни (усмерени, селективни) порези. Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted December 22, 2011 Report Share Posted December 22, 2011 а ако забранимо држање џукаца, онда неће бити потребе да се јуре ти џукци... нема трошка и крај приче. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 22, 2011 Report Share Posted December 22, 2011 Ali džukci su bolji za suživot od mnogih ljudi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted December 22, 2011 Report Share Posted December 22, 2011 Ali kaktus je bolji sa suživot od bilo kog psa. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted December 22, 2011 Report Share Posted December 22, 2011 Pa kako nije opste dobro juriti dzukce koji mogu ujesti BILO KOGA? Ne, iako vesto zamenjene teze, ovo nema veze sa mnom. Zasto? Ti hoces da SVI koji IMAJU FIRMU placaju ekolosku taksu.. A ja kazem, da ako neka firma STETI zivotnoj sredini, da ta treba da plati. Drale nisi mi odgovorio na ovaj post. Quote "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted December 22, 2011 Report Share Posted December 22, 2011 па кад си допунио пост, сад тек видим други део. не, ја управо хоћу да они који изазивају појаву џукела по улицама плаћају за контролу и надзор тих паса. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted December 22, 2011 Report Share Posted December 22, 2011 Pa to hocemo i Dulio i Mohi i ja. Svako ko pusti dzukca na ulicu ili ne brine o njemu pa mu pobegne, da se kazni! Quote "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted December 22, 2011 Report Share Posted December 22, 2011 [rolfmao] Pa kaznjavaju se sto ne vode racuna da pas ne "pobegne". I dodje bakica na sud, sva skrhana kaze pa znate otrgao mi se iz ruku dok mi je razbojnik otimao torbu. Sta bi ti uradio na mestu sudije? Quote http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted December 22, 2011 Report Share Posted December 22, 2011 Pa to hocemo i Dulio i Mohi i ja. Svako ko pusti dzukca na ulicu ili ne brine o njemu pa mu pobegne, da se kazni! а то да плаћају и они који немају џукца?мислим, то јурење праћење и сл. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted December 22, 2011 Report Share Posted December 22, 2011 I dodje bakica na sud, sva skrhana kaze pa znate otrgao mi se iz ruku dok mi je razbojnik otimao torbu. Sta bi ti uradio na mestu sudije? Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted December 22, 2011 Report Share Posted December 22, 2011 To su ti "hoću da pobedim u raspravi" argumenti. Do jaja. Koji je tvoj problem? Objasni? Gde ti to vidis? Dodjes i poseres se na to sto sam rekao bez ikakvog konkretnog smisla. Quote http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted December 22, 2011 Report Share Posted December 22, 2011 osudio bakicu na plaćanje, po osnovu odgovornosti za opasne stvari i opasne delatnosti, koja je objektivna vrsta odgovornosti, i ne zavisi od krivice. što ja ulazim sa vama u rasprave o ovome, nije mi jasno. dinosaur.jpg а онај што је бакици отимао ташну би имао отежавајућу околност? :) Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted December 22, 2011 Report Share Posted December 22, 2011 Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted December 22, 2011 Report Share Posted December 22, 2011 osudio bakicu na plaćanje, po osnovu odgovornosti za opasne stvari i opasne delatnosti, koja je objektivna vrsta odgovornosti, i ne zavisi od krivice. što ja ulazim sa vama u rasprave o ovome, nije mi jasno. dinosaur.jpg onda ti jebem i drzavu i birokratiju u njoj Quote http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted December 22, 2011 Report Share Posted December 22, 2011 полако а ако бакица има доброг адвоката, који зна судију, неће да је осуде, не брини. :) Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted December 22, 2011 Report Share Posted December 22, 2011 A jel pas mora da bude "opasan pas" da bi šetanje psa bilo opasna delatnost? Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted December 22, 2011 Report Share Posted December 22, 2011 incoming Drale Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted December 22, 2011 Report Share Posted December 22, 2011 onda ti jebem i drzavu i birokratiju u njoj A ja tvoj logicki sklop. Ako je bakica stvarno opljackana i u tom trenutku pas pobegao, za to postoje svedoci, zvala je muriju da prijavi to pljackanje i pritom prijavila da joj je pas pobegao i onda mozes imati smanjenu kaznu ne za pustanje psa na slobodu nego za rizik sto je nesposobna da kontrolise velikog psa. Vazno da ti imas kao profil sliku ... а то да плаћају и они који немају џукца? мислим, то јурење праћење и сл. Pa i oni koji nemaju kola placaju policiju ali se policija dodatno finansira iz kazni onih vozaca koji krse pravila. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted December 22, 2011 Report Share Posted December 22, 2011 они који имају кола плаћају: 1. регистрацију 2. таксу МУП 3. таблице МУП 4. обавезно осигурање 5. путарину 6. 70% цене горива држави то би било као кад би ти платио: 1. регистрацију за пса (чип) 2. годишњу таксу за држање пса 3. дозволу за шетање пса ван приватног поседа 4. 3х скупљу храну за пса 5. допиши нешто сам Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
abohac Posted December 22, 2011 Report Share Posted December 22, 2011 полако а ако бакица има доброг адвоката, који зна судију, неће да је осуде, не брини. :) Da li se zna šta je bilo u torbi? Gde je onaj odvratni Belgijanac kad je potreban? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted December 22, 2011 Report Share Posted December 22, 2011 (edited) A ja tvoj logicki sklop. Ako je bakica stvarno opljackana i u tom trenutku pas pobegao, za to postoje svedoci, zvala je muriju da prijavi to pljackanje i pritom prijavila da joj je pas pobegao i onda mozes imati smanjenu kaznu ne za pustanje psa na slobodu nego za rizik sto je nesposobna da kontrolise velikog psa. Vazno da ti imas kao profil sliku ... Kao sto volis da radis, naveo sam primer, moze biti jos x primera gde vlasnik moze a i ne mora biti kriv u tom slucaju, bakica je nebitna. Taj profil slika avatar stoji jedno 7-8 godina i skinuo sam ga sa erowida. Dobro si me podsetio, promenicu. Hvala indijancu! Edited December 22, 2011 by BISS Quote http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted December 22, 2011 Report Share Posted December 22, 2011 они који имају кола плаћају: 1. регистрацију 2. таксу МУП 3. таблице МУП 4. обавезно осигурање 5. путарину 6. 70% цене горива држави то би било као кад би ти платио: 1. регистрацију за пса (чип) 2. годишњу таксу за држање пса 3. дозволу за шетање пса ван приватног поседа 4. 3х скупљу храну за пса 5. допиши нешто сам glupu paralelu pravis Drale.Ja imam i kola i psa?I macku?Dobro ajde,mene u stvari ti ni ne zelis da globis jer zivim u kuci:> Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted December 22, 2011 Report Share Posted December 22, 2011 па не правим бре ја паралелу, већ Мохи. овде се неколико ствари брка... трошкови и приходи, органска повезаност трошкова и прихода, као предуслов опорезивања, праведност и сврсисходност опорезивања, опште и појединачне користи, опште и појединачна одговорност... Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted December 22, 2011 Report Share Posted December 22, 2011 (edited) glupu paralelu pravis Drale.Ja imam i kola i psa?I macku?Dobro ajde,mene u stvari ti ni ne zelis da globis jer zivim u kuci:> Ali hoće da ti uvede da polažeš za kerovođu ako hoćeš psa da šetaš van bašče edit: ulete pseći dušmanin :) Edited December 22, 2011 by Shekk Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts