Jump to content

NBA 2011/2012

moyo

Recommended Posts

Ti ga gotivis zato sto igra za Kliperse, tvoj omiljeni klub. Ja nemam razloga da ga ne gotivim, nego sve sto sam do sad video u vezi njega ide u prilog tezi da je nabildovana i drogirana gorila. Ako uradi nekad neki kosarkaski potez, to sigurno nece promeniti mnogo toga, jer i corava koka ubode neko zrno. On jbt slobodna bacanje failuje kao petogodisnjak, jednu od najelementarnijih stvari, znaci da je isilovano postao kosarkas(jos u NBA, sto dovoljno govori sta je potrebno tamo) a ovamo leti kao supermen. Sta nam to govori? Da je trebao da se bavi skokom u vis i da uzme medalju sad na olimpijadi.

Ne gotivim ja Griffina zbog Klipersa nego obrnuto :tf: A ako je prosek od 22pt i 12 skokova "ubadanje zrna od strane corave koke" e onda jbg

edit: sad se setih. Ako je on samo "nabildovana gorila" kao sto kazes zasto onda nebi bilo koji random lik na steroidima kojih imas po 1-2 u skoro svakoj teretani sabijao ako nista bar na lokalnom basket terenu? Jeste malo preterivanje ovo moje pitanje ali sushtinski je tako

edit2: kako objasnjavas to da je Pekovic morao da se digne na 130kg da bi proigrao u NBA? po meni je on vise "nabildovana gorila" nego Griffin

Edited by moyo

"U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa"

moyo, nemoj da gubiš vreme na nargumentovane tvrdnje. Plus, Grifin zna da pogodi i za tri, ako se odluči, iako ne šutira puno, i definitivno nije samo sirovina, ima odličnu kretnju

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

i da se razumemo, ovime sto sam ja postavio klip ne znaci da hejtujem grifina, sjajan je igrac to stoji, nego mi je jednostavno neshvatljivo kako neko ko je ceo zivot posvetio kosarci promasi 2 puta ceo kos sa penala :D To sto on atletskim sposobnostima nadoknadjuje ostale nedostatke nikako ne znaci da je los igrac, jer nije basket samo dribling, ili samo sut (mada tu sad moze da se pokrene prica, a sta je onda kosarka) i svako moze da nadje mesto gde ce svoje najjace oruzje maksimalno da iskoristi nezavisno da li imao ostale kvalitete ili ne.

ps: love je bolja cetvorka od grifina!

edit: mislim, isto je uradio i rodman jednom, pa je opet jedan od najvecih careva in my book :D

Edited by Shoocky

НБА је сморио што не играју кошарку него баскетицу. Иначе, мени не би фалило да гледам монструме који знају да играју кошарку, то је само плус.

И оно несуђење корака стварно не могу да гледам више, ајде контам, Америка и то, па не свираш на пола текме кад неки мандрил оће да закуца из трокорака, као ''лепо је''. Али ово рецимо, ово је већ претерано, тога није било пре петнес дина:

http://www.youtube.com/watch?v=X-atfWN1A3k

на 0:07 отприлике

ееееееј брате па ја то НЕ МОГУ да урадим, имам физичку блокаду, а магаре професионално ради то нон стоп. Мислим, нек ради, ал нек свирају јебо га ја. Мени је ово просто нестварно, а нити је ретко, нити само он ради. Човек ладно искорачо на такав начин јеботе:)

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

Па да, али зато што је ретко, а не зато што је до јаја:) Мислим, за кошаркашки феноменалне ствари ти требају два лика минимум, а готивно је и да свих пет + тренер раде ту кошаркашки готивну ствар:)

Ја најкошаркашкије што сам видео у последњих пет година у НБА је пик ен рол [:D]

Лупам, онај Марић што је играо у Партизану може да им држи часове кошарке и тренерима и играчима, просто га милина гледати, поготово без лопте у нападу. Ал ко данас гледа лика без лопте, дајте ми један хот дог!

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

У последњем нападу, при изједначеном резултату. Кораци су били видљиви и лику на последњим трибинама који отприлике не мора да зна правила, све је то искулирано. А да не улазимо у сам аспект концепта прављења ТАКВИХ корака. Не знам, затрчи се па направи трокорак, истрипово си, фокусиро си се на кош, мада и то је трип, мени нога сама креће да се саплиће ако не испоштујем двокорак. Ово само показује да га боли курац, можда не свесно, али несвесно га боли курац јер зна да неће да најебе. ''кошарка'' се прилагодила њему, а не он њој. То је већ мало превише.

jbte ja sve vreme trazim gde je wade napravio korake, i onda procitam da je na sedmoj sekundi situacija. Lebron je po ovim stvarima najpoznatiji i ima zaista previse koraka napravljenih u kljucnim sitacijama meca, a vazi za, po mnogima, najboljeg igraca danas. Meni je recimo on jedan od najmanje kosarkaski gotivnih igraca, cak mi je i grifin gotivniji :D

Ima danas timova koji skroz lepo igraju (cikago, minesota, denver...) i bukvalno mi se vise dize pisica kad neko odigra dobru tranziciju nego kad grifin zakuca preko 3 coveka

edit: Bas sam gledao pre nedelju dve cikago - majami, i nekoliko puta su svirali polazne korake. I to ne onaj ocigledan fazon sto cesto rade, nego bi se cak i po evropskom sudjenju zapitao da li su ih napravili

Edited by Shoocky

ja i dalje ne vidim korake kunem vam se, na 0:07 je vec lopta u vazduhu,sto me tripujete :)

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

Za korake smo se svi sa topica slozili. Jbg takva je liga i to se tolerise. A bas neki dan sam se na treningu jako iznervirao kada sam saznao da je amerima sinonim za evropsku kosarku pravljenje koraka. Pokusao sam da se raspravljam ali sam odustao jer je prosecnom zatucanom ameru nemoguce objasniti tako nesto.

"U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa"

a kad je oneal mashio slobodnjake nije vam smetalo? ili jeste, ali opet ocete da kazete da covek nije umeo? haha!

btw mislim da je grifin u poslednjim sekundama tog istog meca poentirao za pobedu, pa mu je i oprostivo ;)

ali as usuall haters gonna hate xD

www.500px.com/chegster26

slobodna bacanja su iskljucivo stvar beskrajne vezbe. E sad nekom treba manje a nekom vise vremena/ponavljanja. Griffin je ocigledno vezbao nesto drugo :tf: . Inace mogu da se pohvalim da sutiram 80% bacanja i oko 55-65% sa neke polu distance sto je za moju visinu vise nego odlicno. Jes da nisam igrao puno ove sezone, videcemo dal cu sutirati slicno sledece [8D]

Trener sisa mi jos nije dao diskove sa tekmama. Mozda se uplasio da cu napraviti highlight i otici u bolju skolo :tf: Salim se. Jos ni neznam oce me uzeti za drugu godinu. A i kada sam rekao da cu praviti highlight ocekivao sam mnogo bolji drugi deo sezone ali nista od toga. Tako da nema mnogo materjala

Edited by moyo