Touche Posted March 17, 2012 Report Share Posted March 17, 2012 Vidi se da si... ma forget it, nebitno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted March 17, 2012 Author Report Share Posted March 17, 2012 (edited) Ti ga gotivis zato sto igra za Kliperse, tvoj omiljeni klub. Ja nemam razloga da ga ne gotivim, nego sve sto sam do sad video u vezi njega ide u prilog tezi da je nabildovana i drogirana gorila. Ako uradi nekad neki kosarkaski potez, to sigurno nece promeniti mnogo toga, jer i corava koka ubode neko zrno. On jbt slobodna bacanje failuje kao petogodisnjak, jednu od najelementarnijih stvari, znaci da je isilovano postao kosarkas(jos u NBA, sto dovoljno govori sta je potrebno tamo) a ovamo leti kao supermen. Sta nam to govori? Da je trebao da se bavi skokom u vis i da uzme medalju sad na olimpijadi. Ne gotivim ja Griffina zbog Klipersa nego obrnuto A ako je prosek od 22pt i 12 skokova "ubadanje zrna od strane corave koke" e onda jbg edit: sad se setih. Ako je on samo "nabildovana gorila" kao sto kazes zasto onda nebi bilo koji random lik na steroidima kojih imas po 1-2 u skoro svakoj teretani sabijao ako nista bar na lokalnom basket terenu? Jeste malo preterivanje ovo moje pitanje ali sushtinski je tako edit2: kako objasnjavas to da je Pekovic morao da se digne na 130kg da bi proigrao u NBA? po meni je on vise "nabildovana gorila" nego Griffin Edited March 17, 2012 by moyo Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 18, 2012 Report Share Posted March 18, 2012 moyo, nemoj da gubiš vreme na nargumentovane tvrdnje. Plus, Grifin zna da pogodi i za tri, ako se odluči, iako ne šutira puno, i definitivno nije samo sirovina, ima odličnu kretnju Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted March 19, 2012 Report Share Posted March 19, 2012 (edited) i da se razumemo, ovime sto sam ja postavio klip ne znaci da hejtujem grifina, sjajan je igrac to stoji, nego mi je jednostavno neshvatljivo kako neko ko je ceo zivot posvetio kosarci promasi 2 puta ceo kos sa penala :D To sto on atletskim sposobnostima nadoknadjuje ostale nedostatke nikako ne znaci da je los igrac, jer nije basket samo dribling, ili samo sut (mada tu sad moze da se pokrene prica, a sta je onda kosarka) i svako moze da nadje mesto gde ce svoje najjace oruzje maksimalno da iskoristi nezavisno da li imao ostale kvalitete ili ne. ps: love je bolja cetvorka od grifina! edit: mislim, isto je uradio i rodman jednom, pa je opet jedan od najvecih careva in my book :D Edited March 19, 2012 by Shoocky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted March 20, 2012 Report Share Posted March 20, 2012 Not sure if troll, but Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted March 20, 2012 Report Share Posted March 20, 2012 НБА је сморио што не играју кошарку него баскетицу. Иначе, мени не би фалило да гледам монструме који знају да играју кошарку, то је само плус. И оно несуђење корака стварно не могу да гледам више, ајде контам, Америка и то, па не свираш на пола текме кад неки мандрил оће да закуца из трокорака, као ''лепо је''. Али ово рецимо, ово је већ претерано, тога није било пре петнес дина: http://www.youtube.com/watch?v=X-atfWN1A3k на 0:07 отприлике ееееееј брате па ја то НЕ МОГУ да урадим, имам физичку блокаду, а магаре професионално ради то нон стоп. Мислим, нек ради, ал нек свирају јебо га ја. Мени је ово просто нестварно, а нити је ретко, нити само он ради. Човек ладно искорачо на такав начин јеботе:) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted March 20, 2012 Report Share Posted March 20, 2012 al zato sad zines kad neko uradi nesto kosarkaski fenomenalno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted March 20, 2012 Report Share Posted March 20, 2012 Па да, али зато што је ретко, а не зато што је до јаја:) Мислим, за кошаркашки феноменалне ствари ти требају два лика минимум, а готивно је и да свих пет + тренер раде ту кошаркашки готивну ствар:) Ја најкошаркашкије што сам видео у последњих пет година у НБА је пик ен рол Лупам, онај Марић што је играо у Партизану може да им држи часове кошарке и тренерима и играчима, просто га милина гледати, поготово без лопте у нападу. Ал ко данас гледа лика без лопте, дајте ми један хот дог! Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted March 20, 2012 Report Share Posted March 20, 2012 У последњем нападу, при изједначеном резултату. Кораци су били видљиви и лику на последњим трибинама који отприлике не мора да зна правила, све је то искулирано. А да не улазимо у сам аспект концепта прављења ТАКВИХ корака. Не знам, затрчи се па направи трокорак, истрипово си, фокусиро си се на кош, мада и то је трип, мени нога сама креће да се саплиће ако не испоштујем двокорак. Ово само показује да га боли курац, можда не свесно, али несвесно га боли курац јер зна да неће да најебе. ''кошарка'' се прилагодила њему, а не он њој. То је већ мало превише. Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted March 20, 2012 Report Share Posted March 20, 2012 (edited) jbte ja sve vreme trazim gde je wade napravio korake, i onda procitam da je na sedmoj sekundi situacija. Lebron je po ovim stvarima najpoznatiji i ima zaista previse koraka napravljenih u kljucnim sitacijama meca, a vazi za, po mnogima, najboljeg igraca danas. Meni je recimo on jedan od najmanje kosarkaski gotivnih igraca, cak mi je i grifin gotivniji :D Ima danas timova koji skroz lepo igraju (cikago, minesota, denver...) i bukvalno mi se vise dize pisica kad neko odigra dobru tranziciju nego kad grifin zakuca preko 3 coveka edit: Bas sam gledao pre nedelju dve cikago - majami, i nekoliko puta su svirali polazne korake. I to ne onaj ocigledan fazon sto cesto rade, nego bi se cak i po evropskom sudjenju zapitao da li su ih napravili Edited March 20, 2012 by Shoocky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 20, 2012 Report Share Posted March 20, 2012 ja i dalje ne vidim korake kunem vam se, na 0:07 je vec lopta u vazduhu,sto me tripujete :) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted March 21, 2012 Author Report Share Posted March 21, 2012 Za korake smo se svi sa topica slozili. Jbg takva je liga i to se tolerise. A bas neki dan sam se na treningu jako iznervirao kada sam saznao da je amerima sinonim za evropsku kosarku pravljenje koraka. Pokusao sam da se raspravljam ali sam odustao jer je prosecnom zatucanom ameru nemoguce objasniti tako nesto. Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 21, 2012 Report Share Posted March 21, 2012 ju jebote,stvarno,gledam i ne verujem:))))))Covek hoda sa loptom:)))))) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chegster Posted March 21, 2012 Report Share Posted March 21, 2012 a kad je oneal mashio slobodnjake nije vam smetalo? ili jeste, ali opet ocete da kazete da covek nije umeo? haha! btw mislim da je grifin u poslednjim sekundama tog istog meca poentirao za pobedu, pa mu je i oprostivo ;) ali as usuall haters gonna hate xD Quote www.500px.com/chegster26 Link to comment Share on other sites More sharing options...
chegster Posted March 21, 2012 Report Share Posted March 21, 2012 pa ok ako grifin nije mrcina slazem se :/ ipak mislim da je i grifin mrcina, i da je njegova shaka blizu velicine shekove face sto je najveci problem kod ljudi koji ne mogu dubodu FT, ako greshim shoot, prihvatam! Quote www.500px.com/chegster26 Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted March 22, 2012 Author Report Share Posted March 22, 2012 slobodna bacanja su iskljucivo stvar beskrajne vezbe. E sad nekom treba manje a nekom vise vremena/ponavljanja. Griffin je ocigledno vezbao nesto drugo . Inace mogu da se pohvalim da sutiram 80% bacanja i oko 55-65% sa neke polu distance sto je za moju visinu vise nego odlicno. Jes da nisam igrao puno ove sezone, videcemo dal cu sutirati slicno sledece Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
chegster Posted March 22, 2012 Report Share Posted March 22, 2012 daj taj hajlajts koji si obecavao Quote www.500px.com/chegster26 Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted March 22, 2012 Author Report Share Posted March 22, 2012 (edited) Trener sisa mi jos nije dao diskove sa tekmama. Mozda se uplasio da cu napraviti highlight i otici u bolju skolo Salim se. Jos ni neznam oce me uzeti za drugu godinu. A i kada sam rekao da cu praviti highlight ocekivao sam mnogo bolji drugi deo sezone ali nista od toga. Tako da nema mnogo materjala Edited March 22, 2012 by moyo Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
chegster Posted March 22, 2012 Report Share Posted March 22, 2012 tbh daj bilo sta da se malo radujemo xD meni je to bar fun, ajd odoh sad malo na adu da shutiram sa nekim drustvom xD Quote www.500px.com/chegster26 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted March 23, 2012 Report Share Posted March 23, 2012 Moyo, koja si godina na koledzu? Jesi predsvanik evropske kosarke ili si se asimilirao sa amerima pa si jump+dunk=imba igrac? :) Salim se malo, ae predji na neki bolji koledz pa da te gledamo u martovskom ludilu ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted March 23, 2012 Report Share Posted March 23, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=Bpd3MbbZfrI kakav debil Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted March 23, 2012 Report Share Posted March 23, 2012 Смрда одвратна. Quote Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chegster Posted March 23, 2012 Report Share Posted March 23, 2012 eto ispljuvani grifin pogadja slobodnjake, ali ako se ne varam gube tekmu, ovaj smith je trenirao fudbal na koledzu 100% nekog tackla ili fullbacka, mada visok je mozda i TE, blokira za medalju xD samo omasio sport jbg Quote www.500px.com/chegster26 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted March 23, 2012 Report Share Posted March 23, 2012 Hm, ovo nije nista strasno, u trku nije neobicno da se ovo desi. Mnogo je gore da mu je ovo uradio da Grifin bio u skoku Steroidni momak pogodio bacanje o/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted March 23, 2012 Report Share Posted March 23, 2012 Ali ima 54% ft, sto je sramota za kosarkasa :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts