Ребел Posted October 30, 2012 Report Share Posted October 30, 2012 УДАРАЋЕМО К'О СЕНДИ! ХЈАААЕЕЕ! Quote Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zuzilinjo Posted October 30, 2012 Report Share Posted October 30, 2012 NBA TV je besplatan do 7. novembra (ipak vam treba kreditna kartica za aktivaciju), stream je odlicnog kvaliteta, moze da se premotava u toku tekme, itd... Quote How long will this last, this delicious feeling of being alive, of having penetrated the veil which hides beauty and the wonders of celestial vistas? It doesn't matter, as there can be nothing but gratitude for even a glimpse of what exists for those who can become open to it. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted October 31, 2012 Report Share Posted October 31, 2012 Хјаоооо. Ма идемо бре! Quote Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan J. Posted October 31, 2012 Report Share Posted October 31, 2012 (edited) Varejao eksplodirao sinoc protiv Vasingtona skoro tripl-dabl ucinak, 9 poena, 23 skoka (12 u napadu), 9 asistencija... Lejkersi razocarali protiv ojadjenog Dalasa. edit: Brada 37 poena 12 asistencija 6 skokova 4 ukradene 4 trojke kakav fantasy ucinak Edited November 1, 2012 by Dejan J. Quote lA DPS FAMILY Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted November 1, 2012 Report Share Posted November 1, 2012 Вечерас САС - ОКЦ. Нема више Браде, ал ту је Кевин Мартин. Спарси су б2б, биће занимљиво. Quote Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted November 1, 2012 Report Share Posted November 1, 2012 lejkersi nemaju pobedu 12 meceva, kakvi slepci :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted November 1, 2012 Report Share Posted November 1, 2012 Brada bas sabio... Mene najvise iznenadio Jamal Crawford u Clippers-ima, 29 ubacenih poena, mada je on trpao i u preseason-u NY - Brooklyn odlozeno veceras, kapiram da svi znate zasto :) Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted November 1, 2012 Author Report Share Posted November 1, 2012 Sad se tek vidi kolko je bradin talenat bio neiskorishcen u OKC. Mnogo mi drago sto je izdominirao Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIN Posted November 1, 2012 Report Share Posted November 1, 2012 Хјаоооо. Ма идемо бре! Sta je on tu uradio? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted November 1, 2012 Report Share Posted November 1, 2012 ispo drugar, iako je picka prodana! Brada ce tek da dominira, kompletan igrac... A lejkersi dok ne oteraju onog retardiranog brauna nece ni pobediti. Inace majami ce bas lagano da uzme titulu ove godine Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted November 2, 2012 Report Share Posted November 2, 2012 Аааааааааааа, ко је бре овај Мејнор? o/ Quote Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan J. Posted November 2, 2012 Report Share Posted November 2, 2012 (edited) Аааааааааааа, ко је бре овај Мејнор? o/ kako je uletela sa pola terena :) ajmo OKC donesite mi pare :) btw ja da sam na mestu GM-a OKC trejdovao bi Westbrooka momentalno... vec sam se odsekao da je parker ubacio trojku za kraj... hendikep bio +3 na OKC. Edited November 2, 2012 by Dejan J. Quote lA DPS FAMILY Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted November 2, 2012 Report Share Posted November 2, 2012 Јбт, који је овај Вестбрук комплексаш, немам речи. Брада је за њега боготац живота. Буквално је једини крив за пораз. Quote Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted November 2, 2012 Report Share Posted November 2, 2012 wat happnd? Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
zuzilinjo Posted November 2, 2012 Report Share Posted November 2, 2012 Ne znam zbog cega dajete toliko kredita Hardenu. Ne mislim ja da je on los igrac, samo da nije materijal za all-star zvezdu koja moze da vuce tim, ali videcemo, vreme ce pokazati... Quote How long will this last, this delicious feeling of being alive, of having penetrated the veil which hides beauty and the wonders of celestial vistas? It doesn't matter, as there can be nothing but gratitude for even a glimpse of what exists for those who can become open to it. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted November 2, 2012 Report Share Posted November 2, 2012 zato sto ima bukvalno sve, sutira, prodire, igra pik ko bog, razigrava. Odbrana mu je malo slabija, al polako, bice i toga. Nije on materijal za superstara jer nije tolko senzacionalan, ali je 25+p, 7a, 5sk potencijal i to ce pokazati sad kad ce imati minitazu. On the other hand, onom vestrbruku bih i noge i ruke odsekao i tukao 3 dana dok ne nauci da se ne glupira. Covek koji ima jedne od najboljih predospozicija u ligi i plej koji da ima samo malo, trunkicu, mozga moze da ima tripl dabl kad hoce, i da bude top3 plejeva, a ovako je samo medju boljima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted November 2, 2012 Report Share Posted November 2, 2012 Tim Duncan, zauvek otac. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted November 2, 2012 Report Share Posted November 2, 2012 Jedan veliki car mu je bio tutor, pa i nije čudno što nastavlja u istom stilu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted November 2, 2012 Report Share Posted November 2, 2012 mora da mislis na Admiral-a! via Pera Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted November 2, 2012 Report Share Posted November 2, 2012 Of skroz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zuzilinjo Posted November 2, 2012 Report Share Posted November 2, 2012 @Shoocky To jeste, ali zasto bi bio polovican superstar (kao Kevin Martin npr.) kad moze da bude savrsen sesti igrac? Ima energicnost koja digne tim kad udje u igru, digne atmosferu u hali (navijaci ga gotive), dokazao je da moze da doprinese sa ogranicenom minutazom, i jos moze da pentira kad je bitno. Poslednji igrac koga mogu da se setim da je bio toliko uspesan u toj ulozi je Odom, kad su Lakersi uzeli ove poslednje dve vezane titule... Mislim, sad su karte podeljene, u Hustonu to sigurno ne moze da radi, ali sa Oklahomom bi sigurno bio u trci za titulu, i bio bi vazan deo tog (mozda) sampionskog tima... Quote How long will this last, this delicious feeling of being alive, of having penetrated the veil which hides beauty and the wonders of celestial vistas? It doesn't matter, as there can be nothing but gratitude for even a glimpse of what exists for those who can become open to it. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted November 2, 2012 Report Share Posted November 2, 2012 Ма какав адмирал види Родмана хааххах Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted November 2, 2012 Report Share Posted November 2, 2012 ne verujem da nijedan igrac zeli da bude sesti sa minutazom od max 20min kad moze da bude starter, uzima vise para i bude glavno ime makar i nemao sanse za titulu. I ja bih voleo da bude sesti u okcu jer su mi bili najdraza ekipa, al jbga igraju za pare ne da bi ih gotivio tamo neki iz srbije. Zato me je u neku ruku i razocarao posto mu je okc ponudio sasvim solidan kes da ostane... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted November 2, 2012 Report Share Posted November 2, 2012 Што се мене тиче, нека је отишао. Бити замена овом Вестбруку је понижавајуће, лик је Балотели буквално., колико год да је талентован не може да се пореди са Рондом, Паркером, Роузом, као ни са Крис Полом, Дероном, Ирвингом..... Quote Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zuzilinjo Posted November 2, 2012 Report Share Posted November 2, 2012 (edited) Iskreno sumnjam da je bilo do para, OkC mu je nudio 55 za 4 godine, dok mu je Houston dao 80 za 5. Ta zelja da budes glavni u malom klubu mi je besmislena, posto svaki igrac, cak i oni legendarni (Alonzo Mourning, Payton, Malone), ako predju 34,35 godina bez prstena, igraju za bilo koje pare, samo da budu u timu koji ima sanse da uzme titulu... Sto se tice Westbrooka, i dalje je klinac (iako ima 24 godine), i razmislja tako, dobro je poredjenje sa Balotelijem. Mslim da ce mu OkC dati jos sezonu/dve da sazri, a da ce posle toga traziti novog pleja... Edited November 2, 2012 by zuzilinjo Quote How long will this last, this delicious feeling of being alive, of having penetrated the veil which hides beauty and the wonders of celestial vistas? It doesn't matter, as there can be nothing but gratitude for even a glimpse of what exists for those who can become open to it. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts