Jump to content

NBA 2011/2012

moyo

Recommended Posts

moram da kazem, svaka jbna cast lebronu za ono od preksinoc. Odusevio me iako ga mrzim. Valjda nece opet veceras

qft

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

LAC - Memphis 3:1 \o/

Drago mi je sto su dobili obe kod kuce jer da je slucajno bilo 2:2 Memphis bi verovatno zavrsio pos'o u sledece dve tekme kod kuce. Mada realno ni jedna ni druga ekipa nemaju sanse protiva SAS-a u sledecoj rundi. Miami : OKC finale poz

no

James i Wade car. Imali po ceteres poena i dvaes' skokova

Miami osvaja

Poz

"U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa"

Добра процена! :)

Леброн је мајстор, али мислим да је ОКЦ тимскија екипа. И више бих волео да освоје. Имају потенцијала да владају лигом сезонама. :)

Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac.

Meni je drago da su sve "mrtvacke" ekipe ispale. Da se razumemo, mislim na ekipe poput Dallasa, San Antonia i Bostona. To su vrhunski igraci, ja njih postujem i neki od njih su zive legende i buduci hall of fameri . Ali brate ako ce tri tridesetpetogodisnjaka da osvajaju shampionat gde dominira snaga, explozivnost i brzina e onda jebem ti ja taj NBA.

Sto se tice finala. Gotivim obe ekipe ali malo vise Miami. Lebron ima potencijala da zavrsi u top5 NBA igraca svih vremena (mada previse je velikih mega careva igralo da bi se uopste mogla utvrditi objektivna rang lista) i nerelano je da zavrsi karijeru bez shampionskog prstena. Igrace on jos 7-8 sezona sigurno ali pitanje je kolko ce od tih preostalih sezona njegov stil igre biti upotrebljiv. Wade je isto mega car a Bosha svi potcenjuju. Veceras je on bio kljucni igrac. A ostatak ekipe pravi mnogo veci doprinos nego recimo prosle sezone.

Sto se tice Oklahome. Bice mi drago da i oni osvoje. Durant je u usponu, najbolji je strelac lige ali on moze jos i bolje. Westbrook je lud :D a Harden ima najbolji prodor do kosha u celoj ligi i isto je mnogo lud. Posle zadnje tekme sa Sasom nisam izdrzao pa sam porucio njegov dres na ebay-u :) (inb4 volis Miami. Miami dresovi su mi nekako mainstream. Cenim da je malo ljudi sa Hardenovim dresom kod nas) :D Iz postovanja prema bradi menjam avatar u nesto neutralno dok se ne zavrsi finale :)

Sve u svemu (nadam se) 7 vrhunskih tekmi kerece uskoro. Kogod da osvoji bicu zadovoljan

Edited by moyo

"U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa"

Pazi, to shto miami izbaci krajnjim naporom, brejkom u sedmoj utakmici tu "mrtvacku ekipu", govori dosta i o miami-ju, ne? Shta bi bilo da su te "babe" u najboljim godinama ili da, nedaj boze, sudije nisu pomagale kad je bilo gusto?

Pazi, to shto miami izbaci krajnjim naporom, brejkom u sedmoj utakmici tu "mrtvacku ekipu", govori dosta i o miami-ju, ne? Shta bi bilo da su te "babe" u najboljim godinama ili da, nedaj boze, sudije nisu pomagale kad je bilo gusto?

Ko je rekao da su oni loshi? Isto tako bi i OKC igrao sa njima. Samo kazem da je nerealno da neko sa 35 god dominira. A inace oni kad su bili u najboljim godinama su i osvojili prsten. A lol za sudije. Kad ne ide uvek su sudije krive. No nebitno. Boston je ispao, Miami je prosao. Bice super finale

realno,sa izuzetkom pojedinih sampiona (tipa dalas prosle godine),NBA tradicionalno osvaja ekipa koja najvise igra "evropsku" kosarku...

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.