shoocky Posted June 7, 2012 Report Share Posted June 7, 2012 ziveo crni manu! idemo okc do konacne pobede! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted June 7, 2012 Report Share Posted June 7, 2012 Ipak je ovug puta pobedila mladost, svaka cast OKC-u, ali se ipak SA malo previse opustio posle stecenog vodjstva :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 7, 2012 Report Share Posted June 7, 2012 nocas nema spavanja :) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted June 7, 2012 Report Share Posted June 7, 2012 \o/ Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 7, 2012 Report Share Posted June 7, 2012 ja sam svim srcem (a i novcanikom) uz boston. carevi. AJMO BRE! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted June 7, 2012 Report Share Posted June 7, 2012 Alfina slika o/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted June 8, 2012 Author Report Share Posted June 8, 2012 Ne smem nista da pisem za Lebrona dok se ne zavrsi utakmica :/ :\ Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted June 8, 2012 Report Share Posted June 8, 2012 jebem ga u usta ona nenormalna :D Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted June 8, 2012 Author Report Share Posted June 8, 2012 NEMOJTE DA SE ZAJEBAVAMO! Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted June 8, 2012 Report Share Posted June 8, 2012 Пфффффффффффффффффф, Леброн убица. Quote Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted June 8, 2012 Report Share Posted June 8, 2012 najbolji ikada the chosen one LEBROOOOOOOOOOOOOON Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted June 8, 2012 Report Share Posted June 8, 2012 Daj Resimicu ne glupiraj se. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 8, 2012 Report Share Posted June 8, 2012 'sere mi se od nadrogiranih mamlaza' Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 8, 2012 Report Share Posted June 8, 2012 dobija boston poslednju opusteno poz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted June 8, 2012 Author Report Share Posted June 8, 2012 lol boston Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted June 9, 2012 Report Share Posted June 9, 2012 moram da kazem, svaka jbna cast lebronu za ono od preksinoc. Odusevio me iako ga mrzim. Valjda nece opet veceras Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 10, 2012 Report Share Posted June 10, 2012 moram da kazem, svaka jbna cast lebronu za ono od preksinoc. Odusevio me iako ga mrzim. Valjda nece opet veceras qft Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted June 10, 2012 Author Report Share Posted June 10, 2012 LAC - Memphis 3:1 \o/ Drago mi je sto su dobili obe kod kuce jer da je slucajno bilo 2:2 Memphis bi verovatno zavrsio pos'o u sledece dve tekme kod kuce. Mada realno ni jedna ni druga ekipa nemaju sanse protiva SAS-a u sledecoj rundi. Miami : OKC finale poz no James i Wade car. Imali po ceteres poena i dvaes' skokova Miami osvaja Poz Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted June 10, 2012 Report Share Posted June 10, 2012 Добра процена! :) Леброн је мајстор, али мислим да је ОКЦ тимскија екипа. И више бих волео да освоје. Имају потенцијала да владају лигом сезонама. :) Quote Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted June 10, 2012 Author Report Share Posted June 10, 2012 (edited) Meni je drago da su sve "mrtvacke" ekipe ispale. Da se razumemo, mislim na ekipe poput Dallasa, San Antonia i Bostona. To su vrhunski igraci, ja njih postujem i neki od njih su zive legende i buduci hall of fameri . Ali brate ako ce tri tridesetpetogodisnjaka da osvajaju shampionat gde dominira snaga, explozivnost i brzina e onda jebem ti ja taj NBA. Sto se tice finala. Gotivim obe ekipe ali malo vise Miami. Lebron ima potencijala da zavrsi u top5 NBA igraca svih vremena (mada previse je velikih mega careva igralo da bi se uopste mogla utvrditi objektivna rang lista) i nerelano je da zavrsi karijeru bez shampionskog prstena. Igrace on jos 7-8 sezona sigurno ali pitanje je kolko ce od tih preostalih sezona njegov stil igre biti upotrebljiv. Wade je isto mega car a Bosha svi potcenjuju. Veceras je on bio kljucni igrac. A ostatak ekipe pravi mnogo veci doprinos nego recimo prosle sezone. Sto se tice Oklahome. Bice mi drago da i oni osvoje. Durant je u usponu, najbolji je strelac lige ali on moze jos i bolje. Westbrook je lud :D a Harden ima najbolji prodor do kosha u celoj ligi i isto je mnogo lud. Posle zadnje tekme sa Sasom nisam izdrzao pa sam porucio njegov dres na ebay-u :) (inb4 volis Miami. Miami dresovi su mi nekako mainstream. Cenim da je malo ljudi sa Hardenovim dresom kod nas) :D Iz postovanja prema bradi menjam avatar u nesto neutralno dok se ne zavrsi finale :) Sve u svemu (nadam se) 7 vrhunskih tekmi kerece uskoro. Kogod da osvoji bicu zadovoljan Edited June 10, 2012 by moyo Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted June 10, 2012 Report Share Posted June 10, 2012 Pazi, to shto miami izbaci krajnjim naporom, brejkom u sedmoj utakmici tu "mrtvacku ekipu", govori dosta i o miami-ju, ne? Shta bi bilo da su te "babe" u najboljim godinama ili da, nedaj boze, sudije nisu pomagale kad je bilo gusto? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w()()() Posted June 10, 2012 Report Share Posted June 10, 2012 a sta bi se desilo kad bi baba imala muda Quote na terasi se spasi lesli se vraca kruci Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted June 10, 2012 Author Report Share Posted June 10, 2012 Pazi, to shto miami izbaci krajnjim naporom, brejkom u sedmoj utakmici tu "mrtvacku ekipu", govori dosta i o miami-ju, ne? Shta bi bilo da su te "babe" u najboljim godinama ili da, nedaj boze, sudije nisu pomagale kad je bilo gusto? Ko je rekao da su oni loshi? Isto tako bi i OKC igrao sa njima. Samo kazem da je nerealno da neko sa 35 god dominira. A inace oni kad su bili u najboljim godinama su i osvojili prsten. A lol za sudije. Kad ne ide uvek su sudije krive. No nebitno. Boston je ispao, Miami je prosao. Bice super finale Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted June 10, 2012 Report Share Posted June 10, 2012 navijao sam za Boston, ali je Lebron tako sabio zadnju cetvrtinu da to nije normalno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 10, 2012 Report Share Posted June 10, 2012 realno,sa izuzetkom pojedinih sampiona (tipa dalas prosle godine),NBA tradicionalno osvaja ekipa koja najvise igra "evropsku" kosarku... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts