Touche Posted June 2, 2012 Report Share Posted June 2, 2012 Lebron nece imati muda kad se bude lomilo. Dokazao je da ih nema na olimpijadi i prosle godine u finalu. Nadam se SA vs Boston finalu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HYSTERIA Posted June 2, 2012 Report Share Posted June 2, 2012 (edited) Nadam se SA vs Boston finalu. ^ uzece boston jos 1 kod kuce vs majamija a onda sta bog da Edited June 2, 2012 by show_ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted June 2, 2012 Report Share Posted June 2, 2012 mene ovaj momak odusevljava... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted June 2, 2012 Report Share Posted June 2, 2012 mene odusevljava ovaj hazlem kreten koji se cima na pas koji iovako ne bi imao gde da ode :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted June 3, 2012 Report Share Posted June 3, 2012 Колико је предобар Дјурант, немам речи. :) Quote Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 3, 2012 Report Share Posted June 3, 2012 i jbt,kako je Lebron MVP,KAKO BRE mislim,Lebron jeste igracina i sve to,ali brateeeeeee,Durant je ovo ucinio nebrojeno miliona puta Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted June 3, 2012 Author Report Share Posted June 3, 2012 Lebron je imao skoro duplo vise asistencija u proseko, a ostala statistika im je manje vise ista. Mada to su realno nijanse Ajd sad OKC da napravi break \o/ Miami danas dobija Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted June 3, 2012 Report Share Posted June 3, 2012 Stim sto u majamiju niko drugi ne postize poene sem vejda lebrona i bosa ponekad :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted June 3, 2012 Report Share Posted June 3, 2012 Vidi ga moyo sto jos uvek veruje da ce doci do brejka SA-Boston finale! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted June 3, 2012 Report Share Posted June 3, 2012 @Kal1 Za razliku od OKC-a gde su poeni ravnomerno raspoređeni na čak Duranta i Westbrooka, uz ponekad Hardena! :D SAS-MIA finale! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 3, 2012 Report Share Posted June 3, 2012 sad ce da ti kaze da je tu i Ibaka :D Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted June 3, 2012 Report Share Posted June 3, 2012 И моћни Перкинс. :) Ух, како бих волео да Селтикси добију вечерас. :) Quote Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 3, 2012 Report Share Posted June 3, 2012 nema sta da volis,nego trk u kladzu,kvota 2! Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted June 3, 2012 Report Share Posted June 3, 2012 Између осталог због тога бих и волео. :) Quote Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 3, 2012 Report Share Posted June 3, 2012 sas bos finale nema pogovora poz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted June 3, 2012 Report Share Posted June 3, 2012 Tako je. Nema brejka dok se ne preseli serija u majami. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted June 4, 2012 Author Report Share Posted June 4, 2012 Ma i ne treba kad daju HAZLEMU da shutira zadnju loptu za pobedu. Kolko me je sad iznervira Lebron. 5 sec pre kraj ima loptu na 10 metara. Umesto da je on shutirao, dodao Haslemu vruc krompir. Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted June 4, 2012 Report Share Posted June 4, 2012 (edited) Ал како је Бостон наједном закочио на пола, срамота. Ваљда ће се стиснути до краја. ЛеБрон фаулд аут, тако је, бре. :)) Edited June 4, 2012 by Ребел Quote Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted June 4, 2012 Author Report Share Posted June 4, 2012 Ispao je sisica :( Evo barem je Wade imao muda da shutne ovu zadnju. Al dobro bice vise tekmi za gledanje... Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted June 4, 2012 Report Share Posted June 4, 2012 Па реално. Било би безвезе да је Бостон успео да упропасти онолику предност. Мада се мора одати признање Мајамију за одбрану у другом полувремену. Вечерас Спарси одлазе на 3:2. :) Quote Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted June 4, 2012 Report Share Posted June 4, 2012 hope so Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 4, 2012 Report Share Posted June 4, 2012 Ma i ne treba kad daju HAZLEMU da shutira zadnju loptu za pobedu. Kolko me je sad iznervira Lebron. 5 sec pre kraj ima loptu na 10 metara. Umesto da je on shutirao, dodao Haslemu vruc krompir. nije mogao Lebron nikako da šutira iz te pozicije, budite realni malo :) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted June 4, 2012 Report Share Posted June 4, 2012 Reci to Teodosicu :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 4, 2012 Report Share Posted June 4, 2012 ja sam zakuntao na poluvremenu,a i iznervirao sam se,u fazonu,umesto +20,bilo +14,i dok sam utonuo u san,razmisljao sam kako ce majami da ih dobije,ali sva sreca,nisu ih kaznili! Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted June 4, 2012 Report Share Posted June 4, 2012 Rondo car. "Kako ste već treće poluvreme za redom dali 50 poena jednoj tako dobroj odbrani?" "Dok mi trčimo kontre, oni se žale i plaču sudijama." :)))) http://sports.yahoo.com/blogs/nba-ball-dont-lie/rajon-rondo-said-celtics-were-crying-referees-halftime-121059026.html;_ylt=AgyFuPhPkDEAkRD8EW6Q6pW8vLYF Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts