Jump to content

NBA 2011/2012

moyo

Recommended Posts

Tek sam sad provalio da su Netsi sada Brooklyn Nets. A nisam ni znao da je Jay-Z delom vlasnik istih

inace veceras je draft

Edited by moyo

"U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa"

nedelja 1.07.2012 | 16:12

NBA: Dvajt Hauard želi u Bruklin

Izvor. B92 | AK

Centar Orlando Medžika Dvajt Hauard zvanično je zatražio od generalnog menadžera tima da ga trejduje u Bruklin Netse.

http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2012&mm=07&dd=01&nav_id=622979

Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac.

Ne znam koji ce kurac tamo. Varovatno je ortak sa Deron Williamsom. Al i on je slobodan agent, mogli su da se nadju u nekom boljem timu :tf:

Inace treba ce mi vremena da se naviknem na novi naziv ko onomad za Vankuver Grizzlie i Sharlot Hornets. Bruklin Nets trenutno zvuci kao neki tim iz razvojne lige

"U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa"

Ја сам омрзо Дерона кад је отерао најготивнијег тренера на свету и уништио Јуту, која је имала потенцијал за плејоф и у претходној сезони.

У међувремену у Оклахоми:

utorak 3.07.2012 | 10:41

Bruks ostaje na klupi Tandera

Izvor. B92, Tanjug | JT

Vicešampion NBA lige Oklahoma Tander objavio je da je potpisao novi, višegodišnji ugovor sa trenerom Skotom Bruksom.

http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2012&mm=07&dd=03&nav_id=623376

Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac.

Dragić se vraća u Sunse koji su potpisali i Beasleya i ponudili Ericu Gordonu ugovor. Mada Gordon (iako bi on radije u Phoenix) verovatno ostaje u Hornetsima, pošto oni imaju prava da ponude iste uslove kao Sunsi i da budu u prednosti.

A priča se da Lakersi još nisu odustali od Dwighta Howarda i da bi dali i Bynuma za njega.

Petorka: Nash, Kobe, MWP, Gasol, Howard/Bynum zvuči prilično dobro.

.: l@w
.: co-founder of kouteki

Lejkersima treba dobar plej. Nash je car ali pitanji na kom ce nivou igrati sledece sezone

a sta fali ramonu?

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

lol

Morao sam da overim twitter da vidim da nije neki troll i nadjem ovo

http://www.officialteambj.com/

Koje gnusne kurvetine.

Attention whore u bukvalnom smislu reci

inace komentar sa sajta

sumnjam da ce biti i 3% pratilaca,mada kada izracunas ima da se napasu k...a ko krava rosne trave ...... na Tibetu

[roflmao]

Edited by moyo